Herkesin anneannesi melek gibi ama benim anneannem..

Beni hic sevmiyor kotu davraniyor sebepsiz azarliyor en ufak birseyden mahanalilar gibi kavga cikariyor camur atmakta ondan iyisi yok cok gucume gidiyo yaptiklari durduk yere hakaretler kotu elestiriler asagilamalar burdan izmire yol olur ya anlamiyorum benimle ne alip veremedigi var ne yapsam yaranamiyorum iyilik yapiyorum kotulukle karsiligini aliyorum biktim artik ne yapmaliyim ki benide baska torunlari gibi sevsin? Baskalari onu umursamiyo ama ben ona cok duskunum okadar zoruma gittiki dun soyledigi soz gozlerim aglamaktan kancanagina dondu konu : saclarimi lob modeli kestirmistim gecen sene hatta kendi demisti kes diye demedigini birakmadi neymis uzun daha guzelmiste kafamda sac kalmamista daha neler neler uzattim simdide ne diyo biliyomusunuz kisa daha guzelmis onlar gibi olmusum boyle yeter artik ya ne alakasi var sacla bu kadarmi geri kafali olur insan canima tak etti insan begenmesede susar kalp kirmaz onun gibi madem anlamiyosun sus otur ama yok derdi ne anlamiyorum ki depresyona sokmayi basardi sonunda hasta etti beni sıkıntı yuzunden 1 hafta hastanede yattim beni ne hale soktu gecmis olsun bile demedi bana herkes onun icin iyi bir ben kötü.. Bisiy soyleyincede kotu oluyosun Dogruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar

emin olun simdi gidip saclarimi kestirsem yine demedigini birakmiycak bukadar dengesizlik olurmu? Bide ben sarisinim diger torunlari esmer oyuzden sevmiyo beni kac kere televizyondaki esmer kizlari ovdu karsimda bide buna bak sari ciyan dedi kiskaniyo beni kendi gencliginde dedem onu sarisin bir kadinla aldatmis..dedem aldatmissa benim sucum ne kuzenim esmer ona cok iyi davraniyo ama bana cok kotu davraniyo cok uzuyo aglatiyo..

beni oldugum gibi sevmesi icin ne yapmaliyim bilmiyorum lütfen bana bir tavsiye verin
Herkesin anneannesi melek gibi ama benim anneannem..