Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı. bak , kızlar o yaşlarda saçma sapan düşüncelere girebiliyorlar..
inatlaşmayı da marifet sanıyorlar.
insan gibi konuş önce , bu sevgilileriyle hiç bir yere varamayacağını ,
bu yaşta onların evlenemeyeceğini , geçen sürede hatalar edip mağdur duruma düşebileceğini anlaması gerek..
çünkü konu sahiplenmek ise , sevgilisi onu sonsuza kadar sahiplenmeyecek. iyi bir çocuksa bile , bizde bu yollardan geçtik.
sevmesek bile , kızın elini tuttuk diye sevdiğimizi sandık.
ne oldu sonra? hiç sevmemiş olduğumuzu farkettik , bir noktadan sonra bazı şeyler normal gelmeye başlayınca araya soğukluk girmeye başladı , neden? çünkü biz onu o olduğu için sevmiyorduk. uyuşmuyorduk yani.
o yüzden erkek seviyorum dese bile , hatta bunda samimi olsa bile aslında sevmiyor olabilir , öyle olduğunu zannediyor olabilir.
kaldı ki evliliğin bu kadar zor olduğu bir dönemde , kimse kimseyi kandırmasın okul okurken kimse birikim yapamıyor aile parası yiyor.
hal böyleyken sorumluluklar ağır gelip erkeğin gözünü korkutup kaçırabiliyor. yani her türlü dönüşünün size olacağını , ve bir hata sonucunda size geldiğinde hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını ona anlatman gerek.. zaman ilerleyecek , birisini gerçekten seviyor olacak ama tepkinizi bildiğinden size açılamayacak bunalıma girecek..
bunlar sürekli bu sitede bile gördüğümüz klasikleşmiş şeyler.
sen üstüne düşeni yaptıktan sonra , hala söz dinlemiyorsa , önce kızı dövmek , sonra da çocuğu tenhada denk getirip kızın önünde yamultmak gerekiyor.. kızda ne olduğunu anlasın ayağını denk alsın.
hiç bir şey onun kötülüğüne yapılmıyor..
inan bana ilerde aklı başında bir insan olduğunda attığın tokat için sana teşekkür bile eder..19 Yorumla
Soran+1 yılHocam ya gizli gizli bir şeyler karıştırmaya devam ederse? Olan olmuş bide
- +1 yıl
devam etmesindense böylesi daha iyidir.
yoksa gece evden kaçmalar filan da başlar.
size rest çekmek için bu sefer gelmiyorum eve deyip geçebilir.
ama bir musibet bin nasihatten iyidir demişler.
çocuk yamuk birisiyse , ben çok yamuk insan gördüm , kızı çağırıp da arkadaşlarını da işlerine alet eden...
her halükarda , bu işte ortada bir zarar var kabul edin.
sadece zarardan dönüyorsunuz , zararın neresinden dönerseniz dönün kardır demişler.. - +1 yıl
en azından şuanda yaşı küçük ailesine rest çekemez , ama alışmış kudurmuştan beterdir derler.
alışırsa her türlü reste hazır olun..
ama şimdiden bu gizli saklı işlere bir son verirseniz , bir daha istese de yapamaz..
benden size tavsiye , evlendirmeye çalışın.
çocuk nasıl bir araştır gene de , ben bilmiyordum ortada cinsel ilişki olduğunu çünkü.
bakın evlendirilebilir bir taraf varsa halledin.
değilse , kız ciddi düşündüğü kişilerde sıkıntı yaşayabilir.
Soran+1 yılEvlendirme seçeneği pek mümkün değil. Okuyor daha babam da müsade etmez
Soran+1 yılBabam kıyameti koparır veya kalpten gider. Valla bilemiyorum ne yapsam.
- +1 yıl
kız zaten sevişmiş diyorsun o halde dövsen ne işe yarayacak. Bırak elleme.
- +1 yıl
ne yapsamı var mı bir saattir ne konuşuyoruz burda?
dediğimi yap kızla konuş , dönmezse kendine güveniyorsan tek başına çocuğu döv.
güvenmiyorsan güvendiğin arkadaşlarını da yanına al çünkü çocuk ötebilir , arkadaşlarına da rezil olabilirsin. o yüzden güvendiğin çocuklar olması şart.
gene kız akıllanmazsa git babana söyle artık olay senden çıkar.
sen üstüne düşeni yapmışsındır.
Soran+1 yılTamam ben tek döverim veletten dayak yiyecek değiliz ya
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok zor birsey sizin icin kardesim. Yerinizde olsam örgün okutmam. Üniversiteler fuhuş yatagi. Zina dolabi yemin ediyorum ki. Ben de 5 sene üniversite okudum hem de istanbulun en iyi üniversitelerinden birinde. Zina ve fuhuşun haddi hesabi yok ben neler gördüm neler duydum söylemek bile
istemiyorum. İleride kizim olursa asla örgün okutmam. Namus herseyden degerlidir. Okuyacaksa acik ögretim okusun. O ne öyle ya bambaska bir sehirde yaninda ana yok baba yok abi yok, kimle nerede ne yapiyor belli degil. Buna yürek mi dayanir. Hep akliniz onda kalir. Acik ögretim okutun kardesim yoksa için içini yer hep. Bak sizinle ayni sehirdeyken bile iciniz rahat degil bir de baska sehire gittiginde düsün bakalim. Akliniz gider hep onda kalir akliniz00 Yorumla
+1 yılBenim en bşta yazdıgım yorumu biliyorsun zaten. Ben senin ispatlayamama endişene karşılık yazdım. Sen böyle birşeyi yaparsan her türlü ıspatlanır anlamında. Git kardeşini rezil et hayatını karart doktorlara götür vs anlamında değil. Ama şu diğer yorumdaki kücük m. l gidip yorumu kendi gibi terstten okudugu için böyle uzası yorumlar. İnş sen en kısa sürede çözersin durumu. Eğer cocuk iyi biriyse karışma ama tehlike sezersen burdaki hiçbi yorumu takma. Kardeşine karşı korumacı olman çok güzel bir şey.. Hep yap bunu. Ama bir anlık sinirle değil.
00 Yorumla
+1 yılBöyle sinirlen yaklaştıkça güven duyacağı insan arayacak ya sen onun karındaşısın ailene diyince ne olacak ona kötü bir şekilde yasaklanmalae vb. olması hoşunamı gider düzgünce konuş ılımlı dinle ki senden korkmak yerine sana söylesin şimdi belki sadece sevgilisi ama sizin verdiğiniz kötü bir tepki psikolojik şiddet onu nasıl biri yapar düşündün mü o yüzden kirmadan korkutmadan herseyini anlatacağım bir kardeşi olsun ailene deme sen konuş
19 Yorumla
Soran+1 yılTamam güzelce konuştum sonrası? Erkeklerle olmasına izin mi vereyim
- +1 yıl
O senin kız kardeşin nasıl böyle düşünüyorsun sen ılımlı yaklaşık tek tek anlat böyle davrandıkça kardeşini istersin kötü düşünceli insanlara al karşına hatta de tanışmak istiyorum de tanış erkek arkadaşı iyi mi kötü öğren gerekirse çocuğu uzaklaştırırsın ama kardeşinin arkasında dur sen burda farkında olmadan kardeşini kötülüyorsun dinlemeden bilmeden yapma sakin onun arkasında durmalısın yaşı küçük ama hata yapsa bile olgunlukla karşıla ve hatasından kendi ders alsın kısıtlama ve korku ile döverek vb hiç bir şey elde edemezsin ve dövmeye hakkında yok
Soran+1 yılhatasından ders alacağını sanmıyorum. burada yazmışlar 18 yaşında kız yaptığı doğal diye o da öyle düşünüyor belli ki.
- +1 yıl
Kesinlikle doğal değil bunu savunuyorum hata eminim ilerde pişman olur ama sen geç olmadan hatasını görmesine yardimci olmaya çabala
Soran+1 yılolan olmuş ne hali varsa görsün diyorum artık
- +1 yıl
Sonunda bişey olsa yine senin canın yanacak anlayışla göstermek zor geliyorsa boşa laf kalabalığı yapma döv Ailene de deseler hoşuna gider değil mi bencillik için bir dakikanızı esirgemeyin
Soran+1 yılanlamadım
- +1 yıl
Işine gelse anlardın
Soran+1 yılgerçektan anlamadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılKardeşim bu iş önemli bir konu şimdi burda 18 yaşına gelmiş bırak kendi kararlarını kendi versin diyen ilginç kişiler de çıkacaktır ama önce bir konuş olmazsa babana falan kanıtıyla birlikte göster ceza falan versin çünkü erkeklere güven olmaz 1 kere gider 2 kere gider 3. sünde farklı şeyler olur herkes nefis sahibi sonuçta
16 Yorumla
Soran+1 yılHocam bekaretini kaybetmiş anladığım kadarıyla. Babama söylesem kalpten gider
- +1 yıl
Kardeş üzüldüm ya bu durumda ne yapılır valla ben de bilmiyorum ama belki de olmamıştır yani nerden biliyosun ki?
Soran+1 yılMesajları gördüm ve çantasında doğum kontrol hapı vardı
- +1 yıl
Yazık olmuş babana söyleme bence
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Kalpten gider diyosun yani bu yüzden annenle halletmeye çalışın
+1 yılneden evne gittigini dusunuyorsunki. biyerde bulusmuslardir belki eger oyleysede 18 yasinda diyorsun tanisirsin duzgu birine benziyorsa gozunu ustlerinden ayirmamak kaydiyla bsy demezsn ama iyi biri degilsede iyi dille anlat kardesine uzaklastrmaya calis
06 Yorumla- +1 yıl
ailene soyleme bence
Soran+1 yılCinsel ilişki var arada ama
- +1 yıl
gercekten emin misin
Soran+1 yılEvet kesin
- +1 yıl
bence ilk kardesinle konusmalisin cocukta seviyorsa soz. Nisan filan? tabi iyi biriyse
Soran+1 yılsöz nişan çok mümkün değil
- Diğer konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılKız 18 yasinda, ailenize soyleseniz ne olacak ki? Ann babaniz üzülür kızda kacar gider reşit sonuçta yaptığı konunlara aykiri da degil kaybedersiniz kardesinizi tabi eger istemiyorsaniz kaybetmeyi. Yaptığının yanlış olduğunu soylemenizde fayda etmez çünkü ona göre normal bir sey ki yapıyor yani. Bırakın kendi hayatı ve getirecegi sorumluluklarina katlansin, sadece bunu söyleyebilirsiniz. Ya da sevgilisini getirsin kabul ederse evlendirin
011 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu doğru. Geçen birinin kardeşi ifşa sitelerine düşmüş gördük. 18 yaşındaki işsiz güçsüz çocuklar nasış evlenecek. Biz okumaya diye gönderip binlerce lira veriyoruz. Babama söylerse hayatını Zindana çevirir
- +1 yıl
Sadece öneride bulundum, siz yinede konuşun kardesinizle derim.
Soran+1 yılNasıl bir konuşma yapayım
- +1 yıl
Kanıtınızın olduğunu takip ettiğinizi söylersiniz itiraf ederse de derslerine odaklanmasini ve ailesini uzmemesini söylersiniz eğer anlayışlı biriyse bildiğiniz için utanacaktir sonra doğaçlama konusursunuz zaten ve ayrilmasa bile sevgilisinden uniye geçene kadar uzak duracaktır
Soran+1 yılAynı dershanedeler
- +1 yıl
Farklı dershaneye gönderebilirsiniz ya da evde çalışsın
Soran+1 yılEvde çalışıyordu zaten bınalıma girdi babamda git bunu dershaneye yazdır dedi ısrarla birini istedi sanırım yakın olmak için. Muhtemelen öncesi var
- +1 yıl
Aklıma tek bir şey geliyor, ikna edeceksin kardeşini alacak sevgilisini getirecek sana, çocuğun gözünü yalnizken korkutacaksin biz ciddi aileyiz sevgilik isleri ters ciddi degilsen kardesimi oyalama diyeceksin tabi çocuk ciddi değilde kardesinle amaci farkliysa muhtemelen kaçar kardesini terk eder kardeşini de avutursun ondan iyileri var unide filan diye
Soran+1 yılCiddi olsa bile 18 yaşında işsiz güçsüz sınava hazırlanan çocuklar
- +1 yıl
Başka bir seçenek var mı ki? Bana göre kardeşin o çocuktan vazgeçmez, ya çocuk vazgeçecek ya da gizli saklı iliskilerinden ismi olan bir ilişki iyidir
Soran+1 yılKarışmayacağım. Zaten olan olmuş. Bundan sonra da ben ilgilenmem o kızla umurumda değil.
+1 yılAilene kanıt götürsen ne olacak? Sizden iyice uzaklaş.
Onu çek bir köşeye ve senden ona asla zarar gelmeyeceğini belirt ve sırdaş gibi her şeyini paylaşmasını söyle.
Ya da erkeklerin tatlı sözlerine inanmasın, eğer sevdiği biri varsa seninle tanıştırsın, böyle sevgiliside senin onu tanıdığını bildiği için daha dikkatli olur.
Başarılar
#Tabisi00 Yorumla
+1 yılBence ilk önce insancıl bir şekilde konusun onun için verdiğiniz çabadan onu ne kadar sevdiğinizi söyleyin ona herşeyin bir zamanı olduğunu aklının yeni olgunlastigini dışarıdaki tehlikelerden seni koruyacagim fakat bana herşeyi anlat falan diin basta ağzını arayın çok ta üstüne varmayin elbet pişman olacaktır eğer kotu birşey yapaiyorsa
01 Yorumla
Soran+1 yılİnkar eder ben kardeşimi tanıyorum
+1 yılBence kardeşin siz baskı yapıyorsanız sevgilin olmasın diye falan bu yüzden size anlatmıyordur ama yapmıyorsanız ve iyi davranışlar göstermiyo, saygı çerçevesinden sürekli cikiyo, umursamiyosa sizi psikolog a görünmem ona danışman lazım bence
01 Yorumla
Soran+1 yılkarışmamaya karar verdim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyyy Allah korusun benim abim duysa oyle birsey yapsam smdiye hayatta degildim çünkü biz doguluyuz ama sen abi olarak mutlaka o cocukla görüş eger aralarnda bsy gecmisse cocugun pesini birakma kardesinlede gorusmesine daha fazla izin verme yinede sakin kalmissin sen helal
00 Yorumla- Diğer konusunda 809 cevap paylaştı.
+1 yılBir abi olarak gereken neyse onu yapacaksın neyini soruyorsun, anlat her şeyi konuş gerekirse sert konuş gözünü aç.
03 Yorumla
Soran+1 yılDöveyim mi
- +1 yıl
Hayır tabi ki daha da hırçınlaşır ve mutluluğu dışarıda aramaya devam eder.
Soran+1 yılEe ne yapayım o zaman
Sen napabilirsin ki. Seni umursamaz. Hatta öğrendin diye sana karşı daha rahat olur. Bence annene söyle.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Napcan ki? Napabilirsin yani.. insan gibi al karşina konuş. Önce bir dinle, olmassa ailene soylersin.
018 Yorumla
SoranNeyini dinleyeyim
Soran+1 yılCinsel ilişki var kesin. Tel konuşmasında duydum ve çantasında bir şeyler buldum
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılKonuş derken? Ne diyeyim
Soran+1 yılBu sefer de iyice gizli gizli haltlar çevirir
Soran+1 yılLaf dinleyeceğini sanmıyorum en fazla ağlar babama söyleme der sonra gizli gizli dvam eder yani
Soran+1 yılPeki teşekkürler
- +1 yıl
Off çok saçmalamışsınız ya. 18 yaşındaki bir kzın sevdiği erkek ile bunları yaşaması gayet doğal ve masum. Karışma derim. Eğer illa konuşacaksan da korunmasını, güvendiği ve sevdiği insanla yapmasını söyle
Soran+1 yıl@Selinnnnnnx o kadar da değil
- +1 yıl
Kardeşim kız muhtemelen bakire değil, bir şeyler yaşıyor bırak sevdiği insanla doya doya sevişsin. Bu saatten sonra engelleyemezsin. Annene babana da söyleme.
Soran+1 yıl@Selinnnnnnx saçmalama lütfen
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAilene ters bir şekilde söylersen, kıza baskı yapmaya başlarlar. Sonra kız baskıdan bunalıp çocukla kaçsa ne yapacaksınız? O yüzden otur kardeşinle adam akıllı konuş.
08 Yorumla
Soran+1 yılBu kız laftan anlamaz
- +1 yıl
Ne yapacaksın dövecek misin
Soran+1 yılkarışmamaya karar verdim ne hali varsa görsün. daha da kardeşim demem
- +1 yıl
Saçmalama yaa olur mu öyle şey
Soran+1 yılne yapabilirim ki
- +1 yıl
Onu karşına değil yanına al. Hiç değilse sana anlatsın.
Soran+1 yılnasıl yani
- +1 yıl
Karşına alma arkadaşı ol yani. Konuşmaya ikna et onu
Kızın üzerine gitmemelisin arkadaslarına özenmiştir karsına alıp iyi bir şekilde konuşmalısin hatta sana ne diyecegini bile söyleyebilirim
02 Yorumla
Soran+1 yılNe diyim
+1 yılolum kardeş değil de arkadaş gibi sor hayatında birileri var mı diye o zaten dökülür
09 Yorumla
Soran+1 yılSöulemez hem dökülse ne olcak
- +1 yıl
yardımcı olmaya çalış ailene gidip huysuz çocuklar gibi yetiştirme:>
Soran+1 yılNasıl yardomcı olayım
- +1 yıl
dediğim gibi arkadaş olarak yaklaş
Soran+1 yılAferin mi diyeyim arkadaşca yaklaşmak olmaz
- +1 yıl
sen bilirsin..
Soran+1 yılTavsiyelere açığım. Benim kızlarla iletşimim olmadı pek o yüzden nasıl davranacağımı bilmiyorum
- +1 yıl
ya da direkt git yüzüne karşı söyle haberim var falan de ama tehdit amaçlı kesinlikle yapma bunu ailene bahsetme bile olanlardan
Soran+1 yılYine devam ederse
+1 yılKonuş öğren bakalım neymiş
okumaya niyeti yoksa size yazık04 Yorumla
Soran+1 yılEvine gidip cinsel ilişkiye giriyormuş işte
- +1 yıl
nerden anladın
Soran+1 yılKonuşmalardan ve çantasında çıkan doğum kontrol hapından
- +1 yıl
18 yaşını geçmiş artık çok bişey yapamazsın
ama otur ciddi ciddi de senin niyetin okumak mı başka bişeyler mi diye biz sana para veriyoruz insanların emeğine yazık de
18 yaşında diye karışmamak olmaz
Olacak böyle şryler tabi genç on sekiz yaşında kız
017 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olacak ya
Soran+1 yılBir sürü kız ifşa sitelerine düşüyor böyle ya da hamile kalıyor
Soran+1 yılNasıl bir konuşma yapayım. Ben anlamam bu işlerden
- +1 yıl
Neden sen de seks yaprken kardeşin gibi kızlarla yapmıyor musun? Onların aileleri yok mu? Kendi kardeşine gelince ifşa sitesine düşer diyosun. Sen ifşa sitesine düşürüyo musun
Soran+1 yıl@patilihatun ben yapmadım hiç
- +1 yıl
Ooo o zmn anladım. Elinde delil olmasa bile güvenmez mi ailen sana
Soran+1 yıl@patilihatun inkar eder ağlar zırlar
- +1 yıl
Doktora götürür ailen anlaşılır.
- +1 yıl
Ohaaa ya daha 18 yssinda ne var bunda diyorsunuz bu isin sonunda kiz uzelecek ve belki psikoljk sorun yasacak erkekte keyfine bakucak yaa resim atip kizi rezil ederse biraz mantikli olun kardesinle onun anladigi dilde konusmazsan dahada fazlasini yapar ve kendi kendinide sizide rezil eder
- +1 yıl
@g7uul Nasıl ve nereden anladın bilmiyorum ama söyle bir şey var:
Her erkek öyle ş. erefsiz değil ki plsa bile kız bilinçli ve mantıklı bir insansa zaten kendini öyle bir duruma düşürmez. Zaten bakılınca soran arkadaş da bunun yüzünden endişeli gibi. Gitsin kızın kalbini kırmadan, insan gibi şöyle şöyle desin. Yapması gereken tek şey bu. Onun dışında abisi de olsa bir insanın başka insanın hayatına mudahale etmesi bence saçmalık. Koruma içgüdüsünü anlıyorum fakat boğmadan yapın şu işi. Ayrıca şu doktora götür diyen g. erizekalıyı da ciddiye almayım. Bana öyle bir şey yapılsa asla aile maile hiçbir şey tanımam. Ne kadar rezilce düşünür olmuşsunuz!
Soran+1 yılbir şey sorabilir miyim özelden?
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Kookie2 denen kevaşeye burdan g.. izekalı kelimesni bir yutturup öyle gidiyim ben 😎 şimdi b. yinsiz cocugum, iyi dinle. burda abisi olayı ispatlama derdinde. Abi olan şahsın başka hiçbir gayesi yok şu an. Gerçeği bir şekilde öğrenip bunu nasıl ispatlayabilirim elimdeki kozlarla kardeşimi nasıl korkutup o adamın evine gitmesini engellerim? Bunun derdinde konu sahibi. Seni o g.. izekalı beyninle yazdıgın yorumlara meraklı değil yani senin kuş b. ynine sormuyor ne yapacagını. Anladın mı b. yinsiz şimdi durumu? Sanmıyorum. Ayrıca Abisi koruma iç güdüsüyle tabi ki harekwt edicek. O yaştaki genç kızların başına neler geliyor bu ülkede. Kıza birşey olsa senin s.. inde bile olmıcak bu. Gelmiş burda agzını yvşata yvşata konuşuyosun bir .. k biliyomuş gibi.
Soran+1 yıl@patilihatun aileye söylemekten vazgeçtim çok yıpranırlar
+1 yılbir gün takip et bakalım nerelere gidip ne yapıyo
01 Yorumla
Soran+1 yılHer şey ortada
+1 yılonu uyar kötü bir şey yapmasın.. malum erkek kısmına güven olmaz kullanır atar...
00 Yorumla
+1 yılKız değil derken patlak oldugunu nerden biliyosun hadi diyelim evine girerken mi gordun belki o isleri yapmiyo niye yanlis anliyosun
04 Yorumla
Soran+1 yılHer ayrıntıyı mı yazayım öyle işte
- +1 yıl
Baban sevgili olaylarina bile karsiysa sakın soyleme yazik olur
Soran+1 yılNapim o halde
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece telefondan konuşmaları mı gördün , yoksa çantasından korunmak için bir şey mi çıktı?
013 Yorumla
Soran+1 yılİkisi de
Cevap sahibi+1 yılGörüştüğü çocuk sevgilisi , dershaneden mı?
Soran+1 yılDershaneden
Cevap sahibi+1 yıl1) öpüşmeyle başlayıp yatak da bitmis olabilir
2) ilk sevgilisi oldugundan ve evde yalnız kalınca heycananina yenik düştü yapmista olabilir
3) bu çocuğa çok güvendiği için bu durumda olabilir
4) hormon seviyesi yüksekselmis olabilir
5) oğlan tehdit ediyor ya da olabilir... bunlar olabilir ama eğer kızdıracak ve kavga yolu bulursan işler daha çok kötü bir duruma girebilir... sevgilisi kötü niyetli bence tamam bir erkek nefsine belki hakim olamazda sevdiği kizida sonunu bilmediği duruma düşürmez... emin ol pişmandır kardeşin yaptığından bir kere girmiş birakamiyor...
Soran+1 yılKonuşmalardan zorla olmadığı belli. Seni çok seviyorup deyip durmuş
Cevap sahibi+1 yılYaptigi bir şey doğru bir şey değil ama bazen o kısacık bir an irade kaybolunca sonunu düşünmeden bu şekil durumlar olabiliyor,... şu an gerçekten çok zor durumdasın kardeşin seviyor hem kalpi ile hemde bedeni ile ama , sevgilisi için bir şey söylemek mümkün değil cogunlukla erkeklere güven olmaz bu konuda heves için , her şeyi yaparlar seviyorum derler ama sevmezler...
Soran+1 yılSen ne yapmamı önerirsin
Cevap sahibi+1 yılkardeşine sıkıntın sorunun var mı diye sor ilk başta
Soran+1 yılSöylemez benden korkar
Cevap sahibi+1 yılSevgilisinin ailesi nasıl bir aile yanı sonuçta , evde kimse olmuyor mu onların rasgele mesala birisi gelse dışardan nerde bu şekil yakın olabiliyorlar
Soran+1 yılannesi babası çalışıyor herhalde. bizikiler de çalışıyor ev boş oluyor genellikle
Cevap sahibi+1 yıl, sevgilisinin olduğunu sana soylemismiydi yoksa sen mi ogrendin
Soran+1 yılbilmiyordum
Gizli Üye(36-45)+1 yılTakip et ve suc ustu yap. Adamin evini bas dov adami. Kizi da kolundan tutup eve getir annene babana anlat yedigi haltlari
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@teona_zey ne yani madalya mi taksin 😂 yakinda yigeni de olur. p*rno sitelere de resimleri videolari duser.
Cevap sahibi+1 yıl@teona_zey gercekler hosuna gitmiyo galiba. Belli ki yaran var gocunuyorsun. Aile bu aile herkes istedigi halti yiyemez. Yiyecekse defolur ailesinden vazgecer oyle yer
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeşim hemen el afmazsan daha ileri gider önüne gecemezsn
016 Yorumla
Soran+1 yılİleri gitmekten kastın malum olaysa yapmış.
Cevap sahibi+1 yılZaten söylemeye çekindim eve gittiyse %90 yapmıştır kaç yaşında kardeşin
Soran+1 yıl18 yaşında
Cevap sahibi+1 yılKardeşine dokunma git oglanla konuş baktın olmuyo ağzını burnunu kır ailenin huzurunu bozma oglanla çözmeye çalış baktın olmuyo yine kardeşini sıkıstr al telefonunu dershaneye kendin götür kendin getir güzelce de tehdit et bir yanlışın görüyüm anneme babama söylerim de sence ise yararmı bu?
Soran+1 yılOkula ben götürüp getiremem. Büyük şehirde oturuyoruz benim üversitem ile onun dershanesi çok ters. İşe yaratacağını sanmıyorun
Cevap sahibi+1 yılImmmmmmm başına daha büyük işler açmadan Nisan yapılmasını sağla ozman. s
Soran+1 yılO da pek mümkün drğil okuyor daha
Cevap sahibi+1 yılOzman bişey gelmez elinden en azından çocukla konuş bir ki hani haberin olduğunu bilsin ona göre hareket etsin ne biliyim. s
Soran+1 yılDöveyim mi
Cevap sahibi+1 yılDövme belki oynamak gibi bir niyeti yok seviyodur evlenecek tir güzel de konuş herseyi biliyorum ağzını burnunu kiriyimmi ne derdin var de tehdit ederek konuş korksun
Soran+1 yılKız okuyacak. Bu yaşta olan ilişkiler genelde bitiyor. Karşısına çıksam ağzını burnunu kırmadan da duramam ki
Cevap sahibi+1 yılİyide niye böyle bişey yapmış ondami sormuycan başka bişey için kullanıyosa
Soran+1 yılSeviyorum dese nolcak fark eder mi
Cevap sahibi+1 yılSevmesi yetmiyo işte Şu an icon 18 yaşında ne cesaret yapmış aslında bir dayağı hakediyo
Soran+1 yılİkisini de döveyim en iyisi
Cevap sahibi+1 yılDöv be bida hata yapmaz gözünün önüne bakar
+1 yılTakip et bakalım ne yapıyor sonrasında ağır bir tepki verme
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Takibe gerek yok her şey ortada
Gizli Üye(30-35)+1 yılO çocuk kardeşine vuruyordur ama yine de sen bilirsin :D
04 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Cevap sahibi+1 yılVursun vursun sorun olmaz
Soran+1 yılDalga geçme kardeş
Cevap sahibi+1 yılGerçekler bro.
+1 yılİfşala o zaman kanıt yakalamaya çalış ailene göster kanıtları
01 Yorumla- +1 yıl
Sonra oturun konuşun
+1 yılSakin bir şekilde onunla konuş eğer seni takmıyorsa ailene söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılailene de ki ben böyle birşeyden şüpheleniyorum gelin takip edelim nereye gidiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaptığının yanlış olduğunu anlat önce anlamıyorsa ailene anlat yanlışa düşmeden
00 Yorumla
+1 yılAilene anlat yoksa çok kötü sonu
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Kız kardesin artık kız olarak kalmayabilir mesela
Soran+1 yılDeğil zaten
- +1 yıl
😒😐
+1 yılAnnene söyle hemen bence
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl söylenir ki böyle bir şey. Hem elimde kanıt yok ya inkar ederse
+1 yılBence karışma ya. Bilmiyormuş gibi davran
10 Yorumla
+1 yılSen yaşamadın mı sanki bunları
012 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Ne yapmayı düşünüyorsun peki
Soran+1 yılHiç bilmiyorum
- +1 yıl
Bence konuşmayı dene ailene getirme konuyu
Soran+1 yılHerkes konuş diyoda da ne konuşuyum
- +1 yıl
Gizli saklı şeyler yapma yalan söyleme herşeyi benimle paylaş falan de
Soran+1 yılYatmasına izin mi vereyim yani
- +1 yıl
Ne kadar yasaklarsan yasakla yapacaktır bence en azından kimle görüştüğünü nerelere gittiğini bilmiş olursun sınırlama koyarsın
Soran+1 yılNasıl bir sınırlama? Ben bir şey demrzsem daha çok yüz bulmaz mı? Ya hamile kalırsa ya da ifşa sitelerine düşerse
- +1 yıl
İşte bu konularda gerekli uyarıları yap
Soran+1 yılYapsın bir şey yok bunda mı diyorsun
- +1 yıl
Öyle demiyorum hata yapmaması için abilik yap diyorum
döv bence
20 Yorumla- Diğer konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnnene soyle
12 Yorumla
Soran+1 yılo da babama söyleyecek sonra kız komalık
- +1 yıl
Once annenle kardesinle beraber oturun guzelce konusun uyarin olmadi babana soylersin ya da söylemekle tehdit edersin 😉
+1 yılgayet doğal. karışmaya hakkın yok
02 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
reşit kız o yaşlarda seks yapması çok normal
Döv
Bence02 Yorumla
Soran+1 yılsaldım artık ne yapıyorsa yapsın
Bacaklarını kır
00 YorumlaNe var bunda
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu bormal