İlk arabamı alıp trafiğe çıkacam hangisini seçmeliyim?
Micra
Yaris
Jazz
Clio
Getz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aha bu..
Vur kır acıma.. Parçasını marketten bile bulursun..
mcdn01.gittigidiyor.net/31079/310795386_0.jpg
#Vesselam
Clio veya getz al
Yok
Help
Cevap
24Cevap
Getz bence. Her yere vur , takla at en azından için soğusun 😂😂 kaporta elimde kalsa üzülmem o kadar rezil bir araba
Ölürsem?
Otomatik vitesi sağlam mıdır
getz in sanjuman çok saglam sorun olmaz
Otomatik vites 5bin daha pahalı o yüzden kimse istemio
butun otomatik araçlar daha pahalı canım satarkende ona göre pahalı satıyısun sorun yok
@kazanova_53 abim şanzumanı dik olsun sorun olmaz 😂😂🤣
@kazanova_53 😂😂😂 ağlıycam ya
Yaris ama çok pahalı bir araba ya.. En iyisi çok eski bir Clio.. hatta dizel olsun.. 10 yaşında filan.. Vur kır dök iyice.. :)) 2 sene sonra da BMW alırsın son model.. :)
Eski cliolar dizellerin km di düşürülmüş hep
ne farkeder ki zaten acemiliği atlatana kadar vurucak kıracak dökeceksiniz Kimbilir kaç kere hararet yaptıracaksınız zaten moturuna.. 2 sene sonra da son model bir BMW alırsınız profesyonel olunca...
acemilik atıcam diye kötü birşey almaya gerek yok ben kendi çapımda acemiliği atıyım satıp yenisini alırım dedim 3 aydır arabayı satamadım acemilik atılır sen beğendiğini al derim
3 ayda kaza yaptın mı?
Otomatik mi manuel mi
Manuel zor
Bunların dışında tipo ve uno var.
Vur, kır dök bana mısın demez.
Tam bir acemi arabası.
Bunların içinde de parçası ucuz olan clio var.
Otomatik olcak
@SomeShy manuel çok zor
Bunlar pahali araçlar sen bir Haci murat al onda öğren vursanda skinti olmaz ama bunla vursan bittin😁😁
😂😂
Acemi arabası ford transit 😂
Aha bu
araba bir kere alınır bence istediğini al yavaş yavaş öğrenirsin gece kullanırsın kimse yokken bir hafta 10 güne gündüz çıkarsn olur
O zaman parçası ucuz araba almama gerek yok
evet kaza yapmasn merak etme ben ara sokaklarda kullanmıştım tek başıma sonra geceleri ana yola çıkıyodum bir süre sonra uzmanlaşıyosun sonra ana yola çıktım hızlı da gidersen sıkıntı olmaz boşuna alma iki kere al kullan sıkılınca paran varsa değiştirisn
Neden acemilere ucuz araba alın diolar
manuel vitesli acemiysen gidip sıfır arabaya bnmek riski yani vurursun büyük kaza olacğaından değil de çizilmesn eskimesn diye diyolarda zaten ilk araba kullanan hız yapmazsa geceleri falan yani trafiğin az olduğu zamanlarda ve yerde kullanırsa pek bir şey olmaz, sıfır araba alıp çok saçma sapan kullanııp her yere vurursan dikkat etmezsen araba yanında yöresinde çizikler olur ezilir falan yanii sen bilirsin ama atıyorum vurdun çizildi 200-300 e yapıyolar zaten ayrıca otomatik araba çocuk oyuncağı gibi 1- 2 güne kavrarsın, hiç mi go kart araba kullanmadın ya da çarpışan ara aynısı zaten :)
clio bence parcasıda ucuz
Ana otomatiği çok pahalı ve km di çok kolay düşürülüyor
YouTube a gir çalıp km düşürtme de 15 dk ya hallet
Clio dizellerin km Peri oynanmış
2009 clio alıcam SMS km düşürülmüş hepsi servis anlamıo
Cok acemiysen iyi bisey alma clio veya getz bunlar icinden bence
Clio km düşürüyorlar hep dizelleri özellikle 15 dk şık iş
İlk 3'ünden birisini seçmelisin. Güvenlik önemli
En ucuz olanı tercih et 😉
Getz
Traktör al bence:) en azından her tarafı demir :)
Boşver ya arabaya para mı verilir
Neye verilir
parça ucuzlugu yönünden hyundai getz
Fiyatı en düşük olan :))
Gertz
Clio..
Allah trafiktekileri korusun😂😂
vaz 07 lada :D
Sadece pazar günleri çık
bunlar küçük zaten hiçbiriyle sorun yaşamazsın
Ucuzu hangisiyse onu al
Al artkk nolurr