Bu konuda herkesin gönünde farklı bir aslan yatıyor..
Peki ya size göre "Yol tutuşu en iyi araba sizce hangisidir?"

Her konuda Japon firmalar önde hem sağlamlık hem güç hem konfor kalabalık markaları var Japonların

Daha tonlarca var 😀
Tonlarca değil, bana 1 resim paylaşsanız yeterliydi..
Peki o zaman sana şöyle söyleyeyim; soruyla ilişkisi olmayan 7 tane görsel paylaşmışsın, kullanıcı adın Japamotors fakat, paylaştığın görsellerin hiç birisi, japonların yol tutuşuyla nam saldığı efsanelerden olan o meşhur marka görseller arasında yok..
Doğrusu sizden bunu beklemezdim..
En iyisi bilmem ama sahip olduğum arabalar içinde en sorunlu ve en iyi yol tutan araba Mazda rx8 olduğu kesin. Yol tutuşu konusunda inanılmaz iyi. Ama motor konuşunda baya sıkıntı yaşadım. Bir hevesle alacak arkadaşlar varsa eğer birdaha düşünsünler.
Ben bu konuda Mercedes'e çok güveniyorum.
Gerçekten başarılı bir yol tutuşu var.
mercedes bu konuda çok iyi..
Cevap
17Cevap
En iyi yol tutuşu araçlar dört çekerli olanlar, Audi Quattro ya da Volkswagen 4 motion gibi. Mesela Golf R’ın yol tutuşu çok iyi, yüksek hızlarda rahatça virajlara girebiliyor. Porsche 911’da iyi
Tesla Model Sler beni benden alıyor zaten en güvenli arabalardan birisi yol tutuşu firen mesafeside cabası
Bmw, audi, mercedes bilinen lüKS araçlar zaten. Normal arabalardan bu üçlü gibi yol tutan tek araba gördüm astra j kasa ve insignia
Flexiride' li Astra j tadından yenmez 😄
Peugeot 308
Alfa giulietta
Bu ikisinin ustune yol tutan orta sinif araba yok.
Bunu Japonla yapıştırmışlar galiba. :)
Bmw, Merso, Volvo, Audi çok iyiler.
Sana göre öyle çık dunya piyasasına sor bakalım ne diyecek 😀
Mercedes. Ama teslayi cok merak ediyorum cok karizma duruyor
BMW yol tutuşu olarak en iyisi diye biliyorum. Ayrıca savrulmayı önleyen birçok sisteme sahip.
Bu konuda cidden Volkswagen çok iyi.
Wolswagen diyen arabadan anlamıyordur ya da cahildir ya da kuru fanboyluk yapıyorduk en iyi yol tutuş Ford tabiki
En iyisini bilmem ama volkswogenler güzel
Mercedes E ve S serisi
Bu konuda volkswageni tek geçerim
Cadillac 2018 yeni jipler cok iyi
Parası çoksa yola 404 gibi yapışır mesela
Jeep tarzı araçlar bence
impezza.. evo... lancia delta hf integrale
Honda Typek diyorlar
Renoult fluence
Serçedes
Passat cc
BMW E46