saliha ismi nasıl sizce güzelmi çirkinmi? :)
cevaplar için şimdiden teşekkürler.
cevaplar için şimdiden teşekkürler.
sen hayatımda gördüğüm en büyük sakatlardan birisin. altta arkadaş itici demiş diye ağlayacak duruma gelmişsin. kötüde değil iyide önemli olan senin taşıman. aptal olma kızım. o kadar sorun varken yapılmayacak tek sorun bu. kötüde değil hani ne isimler var fikriye, fıskiye vs. millet nelere takıyor. hey yarabbim.
abarttın
kardeş sen isme bakma boşwer nice isimler vardır o ismi taşıdığına değmiyolar isimlen adam olunmaz kalplen dürüstlüklen adam olunur o iğrenç diyenlerde kendi adlarıyla dalga geçsinler peygamberimiz kınamayınız diyo kimi kınarsanız onu yaşarsınız diyo dert etme dua et sağlıcakla kalın.
Asıl sorun bu ismi taçlandıran hatunun nasıl olduğu, ismin güzel olmasını cisim sağlar. :)
iyimi kötümü :D
Seni görmeden olmaz :)
Benim de adım saliha anlamı iyi olabilir ama biri sorduğunda bazen anlamıyolar bende çoğu zaman keşke adım daha sıradan olsaymış diyorum ama önemli olan insanın kişiliği kimin ne dediğini takma çok sonuçta kendimiz seçmedik
Cevap
23Cevap
ismin manası çok güzel.dinin emir ve buyruklarına uyan namuslu kadın.ama bilmiyorum da biraz itici geliyor bana hani salih saliha cemil cemile gibi bu isimler biraz itici ama manaları çok güzel isimler aslında
niye itici geliyo gelmesin ama :/
kimsenin güzel bulduğunu sanmıyorum. anlam olarak değil sadece isim olarak baktığımızda gerçekten itici bir isim. ama isme takılmamak gerek, yani için güzelse sorun yok :)
çok ağır oldu insanım ben
kimsenin güzel bulduğunu sanmıyorum dedin yetti
özür dileme haksız değilsin bu senin görüşün
iyimi kötümü bilmem nefret ettiğim bir isim. tam kaşardı benim tanıdığım saliha
Değişik ilk defa duyuyorum :) Farklı bir isim, seslenince hoş oluyor :)
Maskulen bir tonu var. Daha feminen isimler daha etkileyicidir. Kısacası sevmedim :)
ismi önemli diil.ama çocuğuna falan koycaksan ona böle bişeyi yapma
:( kötü desen yeterdi
soy adın ne
Varoş ismi bence
bir buse irem helin ece pelin degil
bence manasi guzel bir isim
kadınlara her isim yakışır :D
salih abi
saliha abla
bu ne hıammına
çok komiksin amk
açıksözlüyü tercih ederim
ergen ergen cevap veriyosun iyimi kötümü diye sormuştum ben birini söylemen kafiydi
benim için güzel veya kötü çağrışım yapmadı salih abi aklıma geldi bende yazdım
Hayatımda duyduğum en guzel isim olabilir
Anlamı çok güzel canısı
Şahane .
kötü yol sahibi ismi gibi biraz
Sahane bir isim
bence gayet güzel
güzel evet
iyi bence.
Beğenmedim.
Güzel ismin bence :)
İyi değil :)
tipin nasıl ? :)
güzel
Rica ederim.
iyimi
iyi ozaman
HA SALİH HA SALİHA
nasıl yani çokmu kötü
Çok kötü
orası öyle ben soruna cevap verdim
taygaca teşekkür ederim gönlü güzel
evet güzel
Normal
normal bır ısım
Cok guzel
eski
kötümü
bence çok güzel...
sevmedim
Güzeell
Gayet güzel :)
İğrenç
kezban ismi
görmeden nasıl karar verebiliyosun benim kezban olduğuma
algılarım güçlüdür.
sezgilerim demek istiyosun heralde sen önce düzgün konuşmayı öğren.
kezban olduğun bukadar atarlanmadan belli :) bak nasılda algıladım:) gizliden şimdi say bakalım nekadar sayıcan :) bende yazdıklarına bidaha bakmıcam nasıl olsa:)
yazık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?