Annem bipolar hastası dayanacak gucum kalmadi artik?

Vakti olan okusun lutfen zor zamanlar geciriyorum anlatmazsam dahada kotu oluyorum. Genetik rahatsizlik bipolar hastasi annem yaklasik 15 yildir bu hastalikla mucadele ediyoruz dönem dönem geliyordu bazen 3 ay bazen 6 ay degisiyordu ama annem yaslandikca sıklaştı bu durum 1 ay icerisinde tekrarlamaya basladi ağlamaktan gözüm şisti ne yalacagimi sasirdim babamdan da bosanacak avukatla gorusmus bugun bu dönem her geldiğinde olan babama oluyor tek takintisi babam oluyor gecmiste yasadigi cirkin olaylari her dönemi geldiginde gun yuzune cikariyor her defasinda bikmadan usanmadan yuz tipi degisiyor bugun kapiciyla kavga etmis bagirip cagirmis site basina toplanmis komsuya gidip babami anlatmis her onune gelene kotuluyor bizi kufur ediyor normalde agzina almaz kufur ama agza alinmayacak kufuer sarfediyor gece uyumauio iş yapiuor annem gidiyor bambaska bir kadin geliyor yemin ederim günah olmasa intihar ederim yaşamayan bilmez bu aciyi. Bana ta siye onerileriniz var mı gercekten cok ihtiyacim var?
Annem bipolar hastası dayanacak gucum kalmadi artik?