Arkadaşlar ben geçen hafta perşembe kitapseçten kitap siparişi vermiştim neyse işte dün ptt kargo takibine girince dağıtım adreste yok kapalı haber kağıdı verildi diyordu kii benik adresime böyle bir kağıt bırakılmadi aceba yanlış adrese mi götürdüler anlamadım bir türlü ya!. Ve bugünde kargo takibine baktigimda dagiticiya verildi yaziyor? Şimdi gidip ptt ye kargomu almam gerekiyor mu? ya da kargom gelicek mi? Kafam çok karışık dakikam yok arayamıyorum da ptt kargoyu Lütfen daha önce böyle bir olayla karşılaşan ya da bu konu hakkında bilgisi olan birşey söyler mi lütfen çok acil yarın da tatil ptt kapalı olucak napsam bilmiyorum😧
Ptt adrese teslim gercekleşmedi en alltaki seçenek neyi kastediyo?
Siparişin bulunduğun şehrin şubesine gelir. Sonra dağıtıma başlanır. Dağıtımda evi ya da seni bulamadılarsa not bırakılır. Sen de 3 gün içinde kargonun bulunduğu şubeden kargoyu almak zorundasın. Almazsan geri gönderilir.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet biliyorum ama adresime kağıt bırakılmadi ve sipariş ettiğim günden beri evdeyim bir yere de çıkmadım
Evet bende kararsız kaldim o yüzden gidip şubeye sorsam mı diye saat te 15:20 ve 4_5 gibi kapanacak eğer mesaiye kalmazlarsa 4 tte kapanacak o yüzden düşünüyorum hâlâ ama sanırım bu saatten sonra gelmez saat 3 ü geçti bile
Bende buradan ptt araciligi ile kitap aldim bekliyorum nasıl ulasmaz eminmisin belki daha gelmemistir.
0
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok eminim bak daha öncede sipariş ettim 4. Gün kapıda ödemem vardı o gün çok acil dışarı çıkmam gerekti ama yinede kağıdı benim adrese getirdiler bu sefer yani napcağımı bilemedim adrese
Ya bişey sorucam sitede kapida ödemeyle birlikte 182 lira görünüyordu ama simdi 212 lira ödedim ve kilo başımı kapıda ödemeden para alıyorlar arada 30 lira fark var şok oldum yanı😒😒😒😬
En İyi Cevaplar