Ama yapmadım yapmam. İlgisiz ve agresif. Kendine hiçbirşey söyletmiyo. Lafı tıkıyo agzıma kalbimi kırarak. Hep ben bilirimci. Evlendiğini unutmuş gibi davranıyo. Şiddet ve aldatma yok o yüzden boşanmak istemiyorum. Şimdi ben ne yapayımda yaptıkları umrumda olmasın? Yani ona hiçbi anlam yüklemek istemiyorum gözümde değersizleştirmek istiyorumki yaptıgı hiçbi şey kırmasın kalbimi.
Cevabın nedir?
Yerınde olsam bende ılgisiz davranırdım. Ne kadar umursamaz gorunurse gorunsun sen ılgisiz olursan umrunda olmazsan bu onun dıkkatını ceker. Eve gec gel telefonlarına bakma gıttığın yerı soyleme bak bakalım ılğılnyomu ılglnmyomu ha su arada her zaman olduğundanda bakımlı ol
123 Yorumla
Soran+1 yılÖyle şeyler mümkün mü? Eşim yapmaz öyle şeyler. Daha hafif bişiler lazım
Soran+1 yılCinsellik güzel sadece o konuda cok ilgiliyim yemeğimi temizliğimi aksatmam. İlgiden kastın ne peki? Ben yaparsam oda yapar ben çalışmıyorum onun imkanları daha çok
- +1 yıl
E bak kendı ağzınla soyluyosun cınsellık iyi ev temizlığı vs. diye e bunları basta değistirmelisin. Senınn anlattığın kadarıyla esının bu davranısına ramen cok iyi davranıyosun. Cınsellıgı en basta kes ev islerını savsakla. Ona değersız davranırsan değersiz olursun dusuncesını yansıt. Yıne dedığım gıbı evdede olsan her zamankınden bakımlı ol.
Soran+1 yılAma şöyle bir durum var onu reddedince peşimde koşmuyoki mendebur gibi surat yapıyo ev işleri olmayınca sinirleniyor. Buna ne dersin
Soran+1 yılGaranti veremem ama kadına şiddete çok karşı
Soran+1 yılBöyle de pek ilgili değil o zamanda kılıfını bulur artık. Sen beni reddediyosun ondan agresifim der
Soran+1 yılSordum senden dolayı böyleyim diyo. Ama hiçbir şey yokkende böyle. Kendine hiçbirşey söyletmiyo
Soran+1 yılŞunu niye şöyle yaptın dedim diye bağırıyo bana
Soran+1 yılİşte yapabilirmiyim ben bunu.
Soran+1 yılEvet bakımlıyım güzelim ama kendime güvenim yok eşim begenir beni
Soran+1 yılOlmayan ne bilmiyorum
Soran+1 yılEvet sıradanlastım ama nerede değişiklik yapayım bilemedim hiç
Soran+1 yılHmm düşüneyim bakalım
En İyi Cevaplar
Ekonomik yapiniz sosyal cevreniz nedurumda isyerinde ve cerede vok baski goruyosa sana yansitiyo olabilir tavsiyem biraz alttan al en iyi cvp bazen sen bilirsin olabilir karsisinda beton bir kutle olmak yerine sefkatli ve anac ol bak sonrasi cozulcek
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet o bana ters olunca ben de beton gibi oluyorum gelemiyorum bagrıs cagrısa
Soran+1 yılNasıl ama şefkatli olabilirim ya yardımcı ol bana..
Soran+1 yılBide borclarımız var tabi maaş ucu ucuna
Soran+1 yılKonyalı
Soran+1 yılTamam öyle yapayım
+1 yılya halim&ya vedud zikrini günde 108 kere çekmek aramızda sorun olan eşimiz, arkadaşlarımız , yakınlarımız veya sevdiklerimiz ile olan sıkıntılarımızı azaltır.
22 Yorumla- +1 yıl
Ya halim ismi karşımızdakine (eşimize arkadaşımıza bakar) ve allah bu esmasını kime niyetle okursak onun kalbini yumuşatıp merhametini artırır. sakin ve hilm sahibi olur.
- +1 yıl
Ya vedüd ismi ise kendimize bakar ve karşı taraf için olan sevgimiz artırır onlarla bağımızı kuvvetlendirir okuyanın yuvasına huzur verir.
Kendi huzurun ve kalbinin kırılmaması için kırma onu.
15 Yorumla
Soran+1 yılBen kırmıyorumda o beni çok kırıyo. Tamam bende konusuyorum ama o beni anlamadıgı için
Soran+1 yılNerede kaldı o zaman hayat arkadaşlıgı
Soran+1 yılO zaman kendi isteklerini tamamen geriye at diyosun :)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
38Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılya halim&ya vedud zikrini günde 108 kere çekmek aramızda sorun olan eşimiz, arkadaşlarımız , yakınlarımız veya sevdiklerimiz ile olan sıkıntılarımızı azaltır. ya halim ismi karşımızdakine (eşimize arkadaşımıza bakar) ve allah bu esmasını kime niyetle okursak onun kalbini yumuşatıp merhametini artırır. sakin ve hilm sahibi olur.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa vedud ismi ise kendimize bakar ve karşı taraf için olan sevgimiz artırır onlarla bağımızı kuvvetlendirir okuyanın yuvasına huzur verir.
yaşına bakılırsa yeni evlisiniz.. nişanlılık döneminde böyle değildi diye düşünüyorum. geçen zaman zarfında veya herhangi bir sıkıntılı dönemin neticesinde de olabilir şu an sana bişeyleri ispat etmeye çalışıyor olablir.. senin karar vermen gereken normalde böyle birimi.. gerisi çözülür bence..
022 Yorumla
Soran+1 yılNişanlıyken de çok ilgili değildi. Ben onu kendime aşık etmek istiyorum ama nasıl
Soran+1 yılYani bu kadar değildi olsa evlenmezdim
Soran+1 yılBana o süreç çok zorlu geliyor sürekli huyuna gidersem benim isteklerm ne olacak
Soran+1 yılHaklısın her yolu denemeliyim
Soran+1 yılHep kadınlar alttan almak mı zorunda
Soran+1 yılBunları diyince değişecek mi değişcekse yaparım
Soran+1 yılOff ama ömür geçiyo be
Soran+1 yılNasıl düzelttin?
Soran+1 yılKendimi geri mi çekeyim yani ben de
Soran+1 yılşu an değil gece atabilirim
akıllı ol size ayırma yapılmış eşinizin adına onu övmeniz bile hoşuna gitmez... önce o ayırmayı çöz tüm sorununuz kendiliğinden düzelir...
01 Yorumla
Soran+1 yılBüyüden mi bahsediyosun? İnanmam öyle sşylere
- Aile & Toplum konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni yok sayiyor bencil bir odun daha kadindan anlamayan erkeklik evrimini tamamlamamis garip bir tipleme Allah kolaylik versin hanimefendi
222 Yorumla
Soran+1 yılDoğru tanımlama ben napayım peki
- +1 yıl
Sayin hanimefendi karsiniza alip rahatsiz oldugunuz konulari anlattinuzmi kendisinden bir kadin olarak ilgi beklediginiz soyledinizmi
Soran+1 yılSöyledim
Soran+1 yılDeğişme yok eskiye dönüyor hemen
- +1 yıl
Ona yapabileceginiz en guzel sey sizde onu yok sayin siz gorucu usulumu evlendiniz
Soran+1 yılEvet ama nasıl yok sayacagım bu kadar umrumdayken
- +1 yıl
Farkindaysan sen onun hic umrunda degilsin sevgide saygida umrunda olmakta karsilikli olur tek tarafli olursa bu sevgi veya saygi birliktelik degildir sana ihgiyaci oldugunda uanasiyordur isini gorunce donuyordur sirtini sen yok dersen kavga cikariyordur eminim
Soran+1 yılEVet aynen böyle :(
- +1 yıl
Bakin hanim efendi siz anladigim kadar gorucu usulu evlenmissiniz birbirinizi tanimiyorsunuz bile o sizi ihtiyaclari icin kullaniyor evlenmis olmak icin evlenmis sizde diger girucu usulu evlenen kadinlar gibi o kocam sevmem lazim seviyorim diye kendinizi kandiriyorsunuz aslinda sizinki sevgi degil sevgi mecburiyeti aliskanlik bu sizi cok yipratir cunki karsinizda kadindan anlamayan kadina nasil davranacagini bilmeyen evliligi sadece yatmak kalkmak oldugunu sanan gerci bu tipler oninda hakkini veremez yalnizca kendini dusunur kadini memnunmu drgilmi o mutlumu dusunmeyen tip siz sevdiginizi saniyorsunuz ama sizinki sevgi degil sevmek mecburiyeti deniyor
Soran+1 yılEşim yatakta bencil değildir hiç. Benide düşünür küfür hakaret etmez ama ilgisiz vede agresif işte.
- +1 yıl
Dogrudur hanimefendi sadece yatakda ilgili olmasi bile basli basina kendini dusundugunun bir gostergesidir
Soran+1 yılO da var ama tamamen kendini düşünse orada da bencil olnaz mı
- +1 yıl
Bakin sizin esiniz sizi sevmiyor brlliki girucu usulu olmus silesinin istegiyle buyuk bir ihtimsllede baska sevdigi varmis size boyle ysparak biktirp sogutmak amaci sizde sevdiginizi saniyorsunuz suzinkide sevgi degil hanim efendi
Soran+1 yılAilesi değil kendisi istedi. Ama sevilmeyecek biri değilim ki :(
Soran+1 yılSevilmeyecek kadar kötü değilim
- +1 yıl
Mesajini gec gordum ozurdilerim
- +1 yıl
Siz sevilmiyecek kisi mutlaka degilsiniz dir bundan suphem yok ama karsindaki ayi bal yemeyi bilmiyor orasina burasina suruyorsa ne yapacanki ayrica ister inan ister inanma o senle evlenmis olmak. icin evlenmis belki senden once unutamadigi var belkide girusuyor da bunu bilemezsin severek evlenen bir erkek asik bir erkek senin ki gibi davranmaz senin gibi bir kadina
Soran+1 yılUnutamadığı biri olabileceginden ben de şüpheleniyorum ama kimse vazgecilmez degilki..
Soran+1 yılKendime guvenim az. Baskasi var aklinda dusuncesi bundan da olabilir. Çünkü onceki iliskilerimde de bu paranoyalarvardi
- +1 yıl
Gunaydin aslinda sizde birseyler oldugunu sezinliyorsunuz ama kendinize konduramiyorsunuz
Soran+1 yılBaskasi oldugunu düşünmüyorum Şu an . Benim hislerim kuvvetlidir bir ssy sezersem pesinden giderim zaten ama yok ki hic supheli bir hareket ustelik cok yeni evliyiz.
- +1 yıl
Gunaydin aldatmanin ilgisizlugin yok saymanin yenisi eskisi olmaz evlenmek icin evleenmis kisi ise yapmamasi icin bir sebeb yoktur
Aile & Toplum konusunda 400 cevap paylaştı. herseyın sebebı vardır benım esımde öyleydı sonra anladım bırseylerden kacmak ıcn benı kullanarak evlenmıs. simdi zından dayım ıste.
010 Yorumla
Soran+1 yılBenimkinin derdi ne bilmiyorum. Eşin neden kaçmış
Soran+1 yılÇocuk?
Soran+1 yılİstemediğin halde neden yaptın ya
Soran+1 yılPeki sorunlarınız ne
Soran+1 yılAnlatsaydın dinlerdim sen bilirsin
Onu aldatarak sen kaybedersin ona bir sey olmaz sakin öyle bir sey yapma derim Aileni Anneni Babanı düşün anlasamiyorum der ayrilirsin bunu herkes anlayisla karsilar ama aldatarak ayrilirsan gercekten kendine yazik edersin
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın aldatmıycam
+1 yılTamam da her evlilikte zamanla kocalar ilgisizleşir zaten sorun değil ki bu. Zaten evlenmeden önce bunları biliyordun
00 Yorumlaİpleri eline aldıktan sonra gerçek yüzünü gösteren tipik Türk erkeği.. Hayvanlığını en başında gösterse onunla evlenmeyeceğin için aklı sıra işin işten geçmesini beklemiş.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılpeki evlenmeden öncede öylemiydi? tanımadınızmı nasıl evlendiniz?
02 Yorumla
Soran+1 yılBu kdr degildi
- +1 yıl
neden bu kadar değişti aceba beklediğini bulamadımı sende
aklinin basina gelmesini bekle ama aldatma geri donusu olmayan bisey
01 Yorumla
Soran+1 yılBekliyorum zaten aldatmıycam da. İlgimi nası çekerim onun üzerinden tüm gün düşünüyorum
+1 yılNe olursa olsun aldatma. Bir acmaza duserseniz en fazla bosanirsin.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. değersizleştirince çözülecek mi sorun mutlu mu olacağını sanıyorsun. öyleyse yanılıyorsun. sevmiyorsan sevecek gibi hissetmiyorsan yol yakınken ayrılman daha mantıklı duruyor
03 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum mutlu olmak istiyorum
Soran+1 yılMEsela?
+1 yılİşte işler bu raddeye gelince eğer cocukta yoksa boşanma en mantıklısı
00 YorumlaÖyle kabullencen duzeltemzsin duzeltmeye calistikca dahada berbat olur
07 Yorumla
Soran+1 yılO beni böyle kabullensin o zaman
Soran+1 yılNiye ilgisizleşir erkekler
Soran+1 yılPişmanım evlendiğime
Soran+1 yılBundan sonra ne yapılabilir peki
- +1 yıl
Cocuklarna gostrcen sewgiyi artik ask felan esinde olmaz ayrlamkda olmaz bosver be hacı ailesine huzursuzluk cikarmasin da beterin beteride var kimisi esini dovuyo anasi tarafindan dolduruluyo sen niye seegi gostermiyo dert yanarken inana oype beter kocalr varki o yuzden olurna birak artik
+1 yılAllah yardımcın olsun Allaha sığın dua et kötü seyleri sil aklından
00 YorumlaAldatma biraz sabret bence düzelir her şey inşallah...
10 YorumlaYani benim karım olsa ya boş bırakmam çok salak insanlar varr
10 Yorumla
+1 yılHe aldatta gor gununu omur boyu kole ol o insan ya da insanlara
00 Yorumla
+1 yılHoşuna giden şeyleri yaptığın halde mi böyle?
18 Yorumla
Soran+1 yılHosuna giden şeyler derken
- +1 yıl
Yani bilmem belki ona sen tam ilgi gösteremiyorsundur, soğuduğu bir şeyi yapmışsındır veya en kötüsü seni sevmiyordur :(
Soran+1 yılOnu sevmediğimi düşünüyo ama ben sürekli agresif bir insana ne yapayım ki içimden gelmiyo
- +1 yıl
Hmm. Niye o kadar gergin ki yaa.
Bu huyundan hoşlanmadığını söyle çünkü senin de moralini bozar sonuçta aynu evde yaşıyorsunuz.
Soran+1 yılSöylüyorum biliyorda ama icraat yok
- +1 yıl
Peki boşanmayı düşünüyor musun? Ben böyle biriyle hayatımı devam ettiremezdim şahsen.
Soran+1 yılDeğişmezse evet ama şu an pişman olur gibiyim bosanırsam
- +1 yıl
Hm üzüldüm ya :( Sen ona çok üzüldüğünü söyle tekrar tekrar. Belki aklı başına gelir.
+1 yılO sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma umrumda olmamasını nasıl saglayacagım
Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Konuşp çözüm üretmeye bak
02 Yorumla
Soran+1 yılKonusamıyoruz sinirleniyo hemen
+1 yılo ne yaparsa yapsin sen asla aldatmayi dusunme
10 YorumlaZamanla kendiliğinden o hale gelecek zaten.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 14,6b cevap paylaştı. Aldatmak yerine anlaşamıyorsanız ayrılın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende ona karşı ilgisiz ol
110 Yorumla
Soran+1 yılAMa nasıl bu kadar umrumdayken nasıl ilgisiz olacağım birden
Cevap sahibi+1 yılEşini geri kazanmak istiyorsan yapacaksın. Sen kendini geri çektikçe o da sana yakınlaşacaktır. denemekte fayda var.
Soran+1 yılİşte nasıl yapıcam onu bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok üstüne düşme her dediğini yapma mesafeli ol biraz
Soran+1 yılMesafeli nasıl olabilirim üstüne düşmeyerek mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet güler yüz bile gösterme
Soran+1 yılO zamanda bana agresifleşiyo
Cevap sahibi+1 yılHiç tepki gösterme
Cevap sahibi+1 yılBöyle evlilik yürümez kaç yıl katlanacaksın ki
Soran+1 yılHaklısın canım
Bence boyle pes etme seni fark etnesini sagka
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl peki
Soran+1 yılO zamanda agresifleşiyor surat asıyorsun diye :(
Soran+1 yılDiyorum dememmi ama anlamıyo nato mermer
Aile & Toplum konusunda 440 cevap paylaştı. Sende ilgilenme onunlaa
021 Yorumla
Soran+1 yılİlgimi nasıl çekcem işte ondan
Soran+1 yılAgresifleşiyo o zamanda
Soran+1 yılVursam da anlamıyo rutinine devam ediyo umrumda olmadan
Soran+1 yılYeni evliyiz ama biz
Soran+1 yılAma şpheli hareket yok
Soran+1 yılTelefonu ortada hep ama
Soran+1 yılİşinde gücünde bir adam
Soran+1 yıl1bucuk yıl önce
Soran+1 yılCocuk yok ilk baslardada aynıydı
Soran+1 yılÜzüldüö
neden böyle oldu ve neaman
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlendiğimizden beri agresif
Soran+1 yılÖncesinde bu kadar agresif değildi 2 yıla haklastık
Konuşalım belki iy gelir sana
00 Yorumla
+1 yılaldatma aman ha sakın yapma öyle bişey
00 Yorumla
+1 yılYapma bunu kendine !!
00 Yorumla
+1 yılaldatma olmadığına emin misin
03 Yorumla
Soran+1 yılYüzde yüz eminim diyemem ama hiç şüphelendirecek şeyleri yok yeni evliyiz zsten
- +1 yıl
caktirmiyor demek himm
Soran+1 yılAma yeniyiz ve sanmıyorum cinsel uyum güzel aramızdakş
o kadar basit bir kadın mısın aldatmayı düşündün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni dert bende var merak etme kac yillik evlisin
043 Yorumla
Soran+1 yıl2 ye yaklasıyor sen? Cocugunuz var mı
Cevap sahibi+1 yılCocugum var 2 ye yaklasiyor benimde sizin
Soran+1 yılYok yapmıyorum ben
Cevap sahibi+1 yılCocuk yok mu bak avantajlisin
Cevap sahibi+1 yılO konuda bizde cocuk oldu 6 aylik kizim var onun hatrina katlaniyorum
Soran+1 yılSizin sorununuz ne
Cevap sahibi+1 yılAyni ilgisiz sanki eve gidiyorum kaba sozler boyle agzi bozuk hareketler adami gelmis esekmi gelmis hic umrunda degil surekli para istiyor para verirsem. iyi olmayinca kotu
Soran+1 yılNe için istiyo para? kaba sözler nedir? Sen ona ilgili davranıyomusun peki
Cevap sahibi+1 yılDavraniyorum gel filim izleyelim g3zelim. disari cikalim diyorum yok diyor gereksiz gereksiz seyler icin para istiyor anliycan sokta arkadasiyimisim gibi kaba konusuyor
Soran+1 yılÖrnek verir misin mesela ne için istiyo para? Ne güzel gezelim demen vs. Şiddet yok dimi?
Cevap sahibi+1 yılYok ben kadina siddet karsiyim oyle seyleri sevmiyorum argo konusuyor asiri derecede mahlle karisi agzi var
Soran+1 yılBen gayet kibarım ama küsme huyum var. Eşimde gönlümü almayınca kinle doluyorum ve ters cevaplar veriyorum.. çünkü ilgisiz..
Para vardamı vermiyosun eşine
Cevap sahibi+1 yılKusme huyu bende var ama gonlunu cabuk alirim para var allaha sukur veriyorum bazen olmuyor onda bile nezaman olduki diyor ya ustume basima bisey alamiyorum dusu artik
Soran+1 yılPeki ne almak istiyo o parayla?
Soran+1 yılAnnesi dolduruyodur belki. Senin ailen karışıyo mu hiç sana akıl verdikleri oluyo mu? Doğruyu söyle ama
Cevap sahibi+1 yılIstediklerini duysan aklin durur araba istiyor yeni telefon ciktmi yenisini istiyor hemen yenisini aliyim birinde bisey gordumu cocuk gibi ayni
Soran+1 yılŞımarmış mı nedir. Cocukca gerçekten yaptıgı. Yaşlarınız kaç?
Cevap sahibi+1 yıl21 yasinda bende 24 yasindayim
Soran+1 yılKüçüksünüz sizde.. benim eşim benden baya büyük ama olgunluk yok ben bilirimci hep naparsın :(
Soran+1 yılEşin baba evinde bolluk içinde mi büyümüş hep
Cevap sahibi+1 yılYoo babasi durumu pek iyi degil di
Soran+1 yılHarcamalarına karışıyomusun eşinin sunu nedne aldın dediğin oluyomu. Aylık bir limit belirleyin. Ona o kadar ver sürekli istemek zorunda bırakma. O limitin fazlasınıda istemesin
Cevap sahibi+1 yılBen 5 bin maas aliyorum 2500 ona gidiyor en kotu ben evin giderleri taksiti falan bana ait hic bisey kalmiyor
Soran+1 yılYanlış. Sadece kendine değil cocugada harcıyodur ama. İşin zormuş gerçekten.
Cevap sahibi+1 yılOyle ya salladim artik
Soran+1 yılEvdeki huzursuzluk hiçbir şeye benzemiyo ama
Cevap sahibi+1 yılOyle kac kere ayrilmayi dusundum
Soran+1 yılSeviyomusun peki eşini her şeye ragmen? Aldattın mı hö
Soran+1 yılHiç
Cevap sahibi+1 yılYok aldatmadim sevgiyi bittirdi bitirecek
Soran+1 yılBunu ona agresifleşmeden çok ciddi bir şekilde söyle. İçimdeki her şeyi öldürüyosun yavaş yavaş de aklı basına gelecektir. Biraz ağır olur acıtır
Cevap sahibi+1 yılDeniycem bakalim. aksam eve gidiyorum
Soran+1 yılAma cok ciddi bir sekilde söyle. Onun konusmasına izin vermeden kendini dinlet. Sundan sundan dolayı böyle oluyorum ben de. Bagırma cagırma sadece ciddi oldugunu bilsin. Ve bu sözden sonra onunla gerekmedikçe konusma. Yani ilgilenme ondan karsı atak gelene kadar. Sana belki belli etmiycek ama bu gece uyuyamaz bile o. Kadınlar böyledir bu söz cok acıtıp endişelendirecek onu eşinin biraz aklını basına alması lazım.
Ama ondan sorali tavrında önemli hemen peşinden kosmaya baslarsan ciddi değilmiş oh der
Cevap sahibi+1 yılAksam deneyim sana haberdar ederim bu yolu deniycem
Soran+1 yılBekliyorum
Cevap sahibi+1 yılTamm dir
Soran+1 yılSonuc ne
Cevap sahibi+1 yılGunaydin
Cevap sahibi+1 yıl@gasbet o nasil oluyormus
Soran+1 yılSonuc noldu esinle merak ettim
Cevap sahibi+1 yılYok bisey beli olmadi 2gun duzeldi sonra gene ayni
+1 yılÇivi çiviyi söker
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAldat canım sen de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldatmayı denedin mi peki?
00 Yorumla
+1 yılSen aldatırsın..
00 Yorumlabenimle aldat :)
00 Yorumlaonu yor
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılzorlamı evlendiniz
03 Yorumla
Soran+1 yılGörücü
Cevap sahibi+1 yıltamam işte sorun ortaya çıktı
Soran+1 yılNEden sevdik ama biz
+1 yılMerhaba neden
06 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum neden
- +1 yıl
Kendine bakımına özen gösterin
Soran+1 yılGayet özenliyim zaten
- +1 yıl
Başakasınamı takılıyor öküz
Soran+1 yılBilemedim ama hiç süphelenmedim oyle olsa sezerdim ilgisizliği dışında baska firesi yok
- +1 yıl
Kendine bakım yap erotizm yaşa
+1 yılOlamazsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsabır
00 Yorumla
+1 yılKötü bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende aldatacağom
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim ilgisiz ve kalbimi kırıyor. Aldatmayı bile düşündüm. Tekrar nasıl aile olabiliriz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler