Hep annelik sendromu olacak değil ya seninkide babalık sendromu :) Daha tam anlamıyla farkına varmamışsın. Bi süre sonra alışırsın. Bence eşini ve çocucgunu ve eşinle birlkte daha önce geçirdiğiniz güzel anları düşün. Bu bebeğin olması için doktorlarla harcadığınız çabayı ve 3 kişi mutlu bir aile olacağınızı düşün. Daha cok yeni bir evliliğinz var. Böyle kötü hislere kapılma
11 Yorumla
Soran+1 yıl:))
En İyi Cevaplar
+1 yılZamanla alışırsın bu duruma.
Minik elleri olan tombul yanaklı bir şeye sahip olacaksın bunu düşünmelisin..87 Yorumla
Soran+1 yılbak bu düşünce çok hoşuma gitti
- +1 yıl
Melek kokusunu içine çekeceksin, savunmasız ve sana (sevgine) muhtaç olacak bebeğin.. Bu süre zarfında eşinle olan ilişkin de rayına girer, ona minnettar olacaksın sana böyle güzel bir duyguyu yaşattığı ve tatlı bir bebek verdiği için.
Soran+1 yılEşimle zaten tek bir problemim yoktu çok da severim oda beni sever yıllardır durum böyleydi. Çocuk haberini alınca bir saçmaladım acaba psikolojik bir tanımı var mıbunun ?
- +1 yıl
Eşinle probleminizin olmamasına sevindim.
Psikiyatrı değilim sana teorik bir açıklama yapamam ama fikrimi sunabilirim.
Şöyle ki çocuk yapmak için ayırdığınız süre zarfında belkide sen ümidini kesmiştin ya da beklentilerini düşük tutuyordun ve eşin hamile kalınca afalladın, beklemediğin bir şeydi hazırlıksız yakalandın ya da kafanda sorular belirdi. İyi bir baba olabilecek miyim? Gibi.. Bunun cevabını ancak sen verebilirsin sakince bir düşün. - +1 yıl
Ama tavrından olgun biri ve baba olmaya hazır olduğunu hissediyorum.
Şöyle bir + durum var ki, kendinde bu problemi hissedip yanıt bulmaya çalışıp, eşinle olan bu minik olumsuz duruma çözüm aramaya çalışman hoş bir davranış. Tek yapman gereken sakince düşünüp, o sevimli masum şeye güzel bir gelecek hazırlamak için planlar yapıp bunun tadını çıkarmak..
Soran+1 yılBelkide haklısın sanırım biraz zamana bırakmak gerek
- +1 yıl
Çok klişe olacak ama zaman her şeyin ilacıdır. Umarım her şey dilediğiniz gibi olur
kardeş ben haberi aldım kendimi yaşlı hisssettim ama eşimden falan soğumadım senin durum biraz farklı olmuş aksine eşine daha nazik davranmalısın üstelik diyorsun ki iki yıldır tedavi görüyoruz .bak kıymetini bil yıllarca uğraşmasına rağmen çocukları olmayanları düşün.eşin en hassas dönemlerini yaşıyordur sakın ha kızma üzme sen öyle yaparsan o daha da kötüleşir
11 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söylüyorsun kardeşim bir anlık şok olsa gerek benimkisi
- Diğer konusunda 18,7b cevap paylaştı.
+1 yılbişi yok bir süre sonra düzelirsin.beklentileri çok büyük tutmuşsun sanırım doğum yaklaşıncaya kadar bir şey olmayacak sıradan hayata devam.eşinden soğumanda hamile olmasının sende yarattığı psikoloji sanırım.çocuğu eline alınca görürüm bu havalarını:) popon tavana sürtecek sevinçten
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılBnece cok calistin icin bir an ole bir haber geldi icin soktasin :))) aslinda seviniyorsun ama farkinda degilsin.. daha beyin bunu anlamis degildir nasil hareket ediceni, nasil hissetmelisin bu durumda bilemiyorsun... bence herseyi unut simdiki ani yasa... resimler cek.. gidip bebek keyafetleri almaya cikin falan... bundan keyf almaya bak.. yavas yavas bu garip hissediklerinde gecer :))))
10 Yorumlahayırlı uğurlu olsun :D zamanla herşey düzene girecektir..2 yıldır olmasını istediğin isteğin gerçekleşti..ee haliyle biraz şaşırttı seni..eşinden soğumadın şuan bir ne bir tatlı bir şoktasın atlatıcaksın ama :))
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun.
+1 yılhanımına çok iyi davran destek ol .. hanımını hediye yağmuruna tut .. hanımına dünyaları versen azdır ..kolaydeğil bir çocuk doğurmak
bedavadan baba olacaksın akıllı ol
hanımına yardımcı ol11 Yorumla
Soran+1 yılpeki bu dediklerinin sonucunda oluşacak toto kalkmasına da bir önerin var mı?
bence olayın şokunda olabilirsiniz bazen olabilir böyle şeyler bence. eşimden soğudum diye düşünmeyin, bu 'benim çocuğumun annesi' olarak eşinize yaklaşmaya çalışırsanız belki aranızdaki soğukluk yavaş yavaş eriyebilir. zaten çocuk sizi doğduğu anı geçtim doğum sürecinden itibaren birbirinize muhtaç bırakacak. bence hemen kestirip atmadan biraz düşünün derim. iyi akşamlar...
11 Yorumla
Soran+1 yılyok zaten bahsettiğim geçici bir dönem eşimi severim ve severek evlendim
sadece korkuyorsunuz sanırım sorumluluklarından baş edememekten ya da iyi bir baba olamamktan. ama onu gördüğünüz zaman hepsi geçecektir eminim allah sağlıklı bir bebek verir inş :)
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah teşekürler
Diğer konusunda 13b cevap paylaştı. Eşinin artık anne olacağı gerçeği seni sarsmış olabilir ama geçici bir durum çoğu erkek yaşıyor. Hayırlara vesile olsun inşallah.
11 Yorumla
Soran+1 yılamin teşekkürler
+1 yılgeçer hacı allah mesut mutlu etsin..allah hayırlı evlat nasıp etsın..sasırmıssın ondan ole olmus..duzelırsın ısın cıddıyetını zamanla.. :D
11 Yorumla
Soran+1 yılsağolasın kardeşlik.
Diğer konusunda 528 cevap paylaştı. Klasik baba sendromu.
Amaaan şimdi öyle hissedersin. Sonra o dünyaya geldiğinde onu göğüsüne yatırıp o minicik vücuduyla nefes alıp verirken göğüsünde hissettiğin o hissi aldıktan sonra o dakika Allah zamnı durdursun diye dua edersin.30 Yorumla
+1 yıl:))) kıyamam yaaa... adama sendrom atlatan site... :D
13 Yorumla- +1 yıl
Acaba akşam evdeki durum ne?
Soran+1 yılsorun yok fırçayı yiyince biraz kendine çekidüzen verdi sağolsun yaptığı hatanın farkında
- +1 yıl
:))) iyi hadi sevindim...
+1 yılÇok fazla düşünme bence ultrasonda atan kalbi gördüğünde her şey değişir hele anne karnında oynarken onu hissettiğinde bu gariplik sıcaklığa dönüşür, eşinden soğumanın sebebi cinsel hayatınızın biraz da olsa sekteye uğraması olabilir mi?!
112 Yorumla
Soran+1 yılyok cinsellikle alakalı değil henüz bir sekteye uğramadık
- +1 yıl
yani eyvah karım artık yalnız değil duygusu mu yaşattı bu size?
Soran+1 yılaslında herhangi bir geniş düşüncem yok üstelikte çabaladığımız ve beklediğimiz birşey eşim 1 haftadır çok heyecanlı bebekle yatıp bebekle kalkıyor çocuk çocuk hareketler yapıyor acaba omu etkiledi bilemedim ki
- +1 yıl
hımmm ah bu kadınlar işte bize erken büyürsünüz derler ama alakası yok... :) olgun olmak duygu kontrolü heyecanlar hepsini iyi harmanlamak gerek... takmamaya çalış. eğer abartırsa da rahatsız olduğunuzu belirtin diyeceğim ama şimdi o çok da duygusal olur :) ağlar falan şimdi çok heyecanlı karnı büyüdükçe kilo alıyorum demeye başlar falan :) zor vesselam... Allah kucağınızda göstersin... :)
Soran+1 yılsorma az önce tartıştık benden habersiz cümle aleme duyurmuş tek başına bunu yapması sinirlerimi zıplattı birden
- +1 yıl
belli belli çok heyecanlı babacık... :)
Soran+1 yılama sinirlendim fırçaladım benim aklımda farklı bir şekilde duyurmak vardı
- +1 yıl
haklısınız hey Allah olmasa çok iyiymiş ama olmuş artık...
Soran+1 yılşimdi ben sinirlendim halada sinirliyim oda kırıldı ayıkla pirincin taşını
- +1 yıl
Tamam sakin sakin... Çiçek alın eve giderken... Ya da bir patik falan... Akşam uzamasın evde çünkü şimdi o hassas bir dönemde ilk 3 ay çok önemli... Üzülmemesi yorulmaması korkmaması gerek...
Soran+1 yılo işi dün hallettim iş yerine küçük bir patik ve kırmızı mavi ve beyaz gülden oluşan bir çiçek gönderdim :)
- +1 yıl
o zaman şefkatle öpün ne diyim... :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAllah sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin insallah evinize nese huzur mutluluk getirsin :)
11 Yorumla
Soran+1 yılamin çok sağol
Ne güzel hayırlı olsun
Eşin, senin gözünde sevgili pozisyonundan anne pozisyonuna geçti sanırım. Yine de bu kadar soğumaz insan. Kısa dönemlik bir bocalama yaşamışsın, geçer merak etme10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 yıl önce 5 aylık bebeğimiz anne karnında öldü, daha sonra da bir düşük yaşadık ve şimdi hala bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz. Belki de hiç baba olamayacağım. Güncellemeni okumadan önce yaptığım ilk yorum "Allah'dan belanı mı istiyorsun" olmuştu. Bence şükret ve eşine her zamankinden daha da yakın ol.
11 Yorumla
Soran+1 yılaÖncelikle başın sağolsun kardeşim umarım Allah muradını verir benimki hiç beklemediğim geçici bir durum baba olmayı çok istiyordum haberi alınca sanırım şok oldum darısı başına
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılbişeyi elde edene kadar kırk takla atarsınız , elinize geçince de surat sallarsınız
Aklını başına topla kıymetini bil yıllardır çocuk hasreti çekenler var
eşinden sogumakda neymiş töbest.09 Yorumla
Soran+1 yılablacım felsefe dersine gerek yok zaten yeterince felsefik biriyim neden sonuç ilişkisi araştırıyorum sadece
- +1 yıl
geçer gecer cok beklemıssın afalladın heralde bırden :)
Soran+1 yılolabilir ama kendime şaşırmış durumdayım
- +1 yıl
kendıne nıye sasırıyon cocugu senmı dogrcan :D
Soran+1 yılkadın 1 doğurur erkek 9 doğurur derler
- +1 yıl
o kadarını da cekceksın artık oy ne güzel bebişiniz olcak valla cok guzel bısey :))
Soran+1 yıl:)))
- +1 yıl
:) Allah sıze bagıslasın :)
Soran+1 yılamin sağolasın
- Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılçok saçma bir his okadar uğraştıktan sonra eşinden soğuman. belki zaman sizi yıprattığı için olabilir.. bir psikoloğa gitmeni veya evlilik danışmanına gitmeni tavsiye ederim.
01 Yorumla
Soran+1 yılgeçmezse düşünürüm henüz 1 haftalık olay
+1 yılGayet normal bir durum :) Zamanla da geçer. Allah analı babalı büyütsün.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadın hamile kaldığı anda anne, erkek çocuğu kucağına aldığı anda baba olur. garip hisetmen normal :) sen eşine yardıcı ol elinden geldiğince... kızın/oğlun dünyaya gelsin çakar bir anda şimşekler :)
10 Yorumla
+1 yılBaba olma duygusu içerisine girdiğinden biraz garip hissetmiş olabilirsin :) Bebekler dünyanın en tatlı şeyleri :) Baba adayı olmanın tadını çıkar bence :)
10 YorumlaDiğer konusunda 2,9b cevap paylaştı. duyguların absürt olup birbirie girmiş ama Allahtan atlatmışsın
gecmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah10 Yorumla
+1 yılbaba olmak dan başka güzel bir duygu var mi o gulunce içine neşe dolar ağlayınca ya bunun bir yeri açıyor der onunla birlikte sende üzülürsun ışte babalik bu dur
10 YorumlaYa ilk duyduğun an garip olman çok normal.İnsan afallıyor bir an.Hayırlı uğurlu olsunn
10 Yorumla
+1 yılfarklı bir dönemi giriyosun, normal gibi, eşini yalnız bırakma sakın,inşallah düzelirsiniz
10 Yorumla- Diğer konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle allah analı babalı büyütsün.. uzun ömür nasip etsin inşallah.. kardeşim kafana takma diyeceğim çünkü bebeğini kucağına aldığında herşey düzelecek..
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun çokhavalı kardeşim
Ciddi bir sorunun var dostum.
Zaten bu yüzden yardım istedin de zaten.
Hamilelik döneminde böyle hissedeceksin sanırım
Eğer prof yardımı almazsan doğacak çocuğunda sıkıntı içinde olacak
En azından o yeni hayat için bir uzmana görün derim.01 Yorumla
Soran+1 yılyok be ya o kadar uzun boylu olduğunu sanmıyorum kendimi bildim bileli çocukları sever ve ilgilenirim anlık bir şok sanırım
Geçmesine sevindimm stresten ara ara olur öyle .)
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inş .)10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşinden niye soğudun kilo aldı eli yüzü şişti birazda duygusal oldu diyemi? yapma bu çocuğu ikiniz yaptınız eşine yazık bebeğe yazık doğunca hastanede ilk kucağına aldığında herşeyi unutucaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılyok be daha fiziksel ya da ruhsal hiçbir belirti yok hemen yargılamışsınız. Ne eşimi üzmeyi düşünüyorum nede kırmayı sadece kontrol edemediğim bir duygu hissettim sebebini mrk ettim
sakın bunu eşine belli etme sende zamanla alışırsın sıkma sakın canını hatta sevin
01 Yorumla
Soran+1 yılyok belli etmiyorum benim myhasebem kendimle çok istediğim birşeydi şok oldum galiba
- 01 Yorumla
+1 yılçok kızdım ilk başta sana ama ne olursa olsun karın baba olacaksın artık. sakın eşini üzme
01 Yorumla
Soran+1 yılneden kızarsınki ben iyi bir insan iyi bir eşim ve iyi bir babada olcam inşallah sonuç itibariyle bende insanım bir sorun gördüm ve farkedir farketmez çözmek için kolları sıvadım bence bu güzel bir özellik.
+1 yılAllah size tedavi vesilesiyle bir evlat veriyor,evlat sahibi olmak kolay değil.
İnşallah hayırlı bir evlat olur,iyi yetiştirmek lazım.Allah olmayanlarada versin.hayırlı olsun.00 Yorumlaneden abi sen doğurmucan sonuç olarak çok iyi davran doğunca iyi yetiştir evladını hadi şimdiden analı babalı
00 Yorumlaolur böyle şeyler.bi sure sonra eskisi gibi olursun
10 Yorumla
+1 yılbende ilerde hamile kalınca eşim soğur diye çok korkuyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılhamilelikle alakalı değil yani şekilsel bir belirti yok henüz sanırım bir an şok oldum beklemiyordum ondandır
+1 yılAllah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin kardeş tebrikler.
01 Yorumla
Soran+1 yılsağolasın kardeşim
Allah analı babalı byütsün :)
12 Yorumla- +1 yıl
amin :)
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yılinshallah bende olacak kocama o haberi veririm...
14 Yorumla- +1 yıl
hiçte sinirli gibi değilsin (sinirliyim)
- +1 yıl
Sanane?
Soran+1 yılinşallah
sorumluluk almaktan korkuyorsun zamanla geçer zor bişey değil
00 YorumlaAllah analı babalı büyütsün :)
11 Yorumla
Soran+1 yılamin teşekürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılözgürlüğün elden gidiyor sorumluluklar seni korkutuyor seni düşünüdüren bunlar :)
06 Yorumla
Soran+1 yılsanmam anne ve baba olmadan büyümüş biriyim 3 kardeşim var ve hepsinin sorumluluğu benim üzerimde o şekilde büyüdük
Cevap sahibi+1 yılbaşka ne olablir cinsellik açısındanmı düşünüyorsun
Soran+1 yılyok cinsel açıdan değil anlam veremediğim bir şekilde acaba bu kadın benim için doğru annemi diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılhaydaa ozaman iş değişti böyle düşünce varsa çokta sevmiyorsun eşini bir güvensizlik var
Soran+1 yılaslında hiç bir sorunumuz yoktu sabah akşam birbirimizi sevmelere doyamayan insanlarız. Sanırım şok etkisi oldu bende geçer inşallah kısa sürede
Cevap sahibi+1 yılinşallah hayırlısı olsun
+1 yılAmacına ulaşınca soğudun demek ki. Yeni bir hedef koy :D
00 YorumlaBoyle sacma sorulardan,ikilemlerden kurtul ve git karinla ilgilen,guzelce cocugunu buyut
00 Yorumla
+1 yılallah analı babalı büyütsün abicik :)
10 Yorumlamerak etme sen sadece heyecanlısın :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarından soğudunda onu yalnız bırakamazsın destek olmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılya soğudum derken normale göre bir an pek yakın olmak istemedim kapı önüne koyacak değlim ya ben evdeki böcekleri bile dışarı atmam
gerilmissindir ama bir an once aklini basina al :)
10 Yorumla
+1 yıl:))... :))
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHic birseyden memnun kalmiyorsunuz :)
01 Yorumla
Soran+1 yılvay arkadaş duygu paylaştık hemen erkek düşmanları tarafından yaftalandık. Hayat şartları ve memnuniyet adına benim yarım kadar bilsen kendini intihar edersin.
+1 yılyusuf yusuf, delikanlı ol olom azcık
06 Yorumla
Soran+1 yılbende fazla var zoruna gitmezse artanları sana gnderim gt lalesi adam gibi yazacaksan yaz yazmıcaksan sktr git senin gibi mallar heryerde olmak zorundamı
- +1 yıl
pardon kuzenim yazmış
Soran+1 yılo zaman kuzanine selam söyle yazdıklarımla beraber naş.
- +1 yıl
sakin ol dostum sadece bir yazı ne var yani bu kadar sinirlenecek
Soran+1 yıleleştriye değil aptallığa sinirleniyorum bak 50-60 kişi yazmış efendi gibi neden marjinal olma çabasndasınız anlamadımki önemli bir konud yardım istedik
- +1 yıl
tamam benim hatam akşamları biraz delleniyorumda kusuruma bakma okeymiyiz
Gizli Üye(36-45)+1 yılne mal adamsın laaaaa sen
20 YorumlaBaba naber la
16 Yorumla- +1 yıl
Gurba vaaaaarhk dedi.
Soran+1 yıleyvallah gözüm :)
Soran+1 yılyanlış anlama abicim ama bildiğin bok rengi :D
Soran+1 yılespri değildi kardeşim bildiğin koyu kahverengi
Gizli Üye(36-45)+1 yılşaşırmışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum :))