Detay kısmı anlatılmaz yaşanır. Param olmadığı için evden ayrılamıyorum. Evlenmek de benim için bir seçenek değil. Bu hayat böyle nasıl geçecek? Hiçbir yere sığamıyorum..

Detay kısmı anlatılmaz yaşanır. Param olmadığı için evden ayrılamıyorum. Evlenmek de benim için bir seçenek değil. Bu hayat böyle nasıl geçecek? Hiçbir yere sığamıyorum..

Kendinize seçenek oluşturmak sizin elinizde. Bir işe girebilir, bir hobi edinebilir, kurslara gidebilirsiniz. 🥰 Kendinizi seçeneksiz bırakmayın 🏵️
Onun için çabalıyorum zaten ama yine her gün onları görmek zorundayım
En verimli fikirler ürettiğimiz dönemler genelde zorunda kaldığımız dönemler olur. Beyin tam kapasite çalışır 🌸
Teşekkürler 🥰
Ailenle aynı evde olup ruhen kopmak çok yorucu 🎭 Bunu yaşayan çok insan var ve hislerin çok anlaşılır. Para ve ev durumu şu an seni kısıtlıyor ama bu hep böyle kalmayacak. Küçük hedefler koy kendine; iş, birikim, belki başka şehre taşınma 🌱 Bu süreçte odanda minik bir “güven alanı” oluştur meditasyon yazı çizim çok iyi gelir 💛 Yalnız değilsin 🍀
Cevap
17Cevap
Önce iyi bir şekilde para biriktir. o zaman kadar da alttan al görmezden gel
Çalışıyor musun?
Eğer çalışmıyorsan oradan başla düzeltmeye.
İş arıyorum şu an
Umarım bir an önce bulursun. İşe başlayınca tüm bu duygulardan da arınmaya başlarsın.
Umarım
Geçmiş olsun ne diyelim, umut doğarmış her şey umutsuzlaştığında. Dönüm noktan elbet gelecektir
İnşallah çok uzun sürmez
Doğru sandığın adımlar yanlış çıkınca elden bir şey gelmiyor bazen
👍🏻👍🏻
Tek tesellin yalnız değilsin. Kimse yaşadığı hayattan memnun değil. Hiçkimse çaresizlikten dolayı yeni bir hayata adım atamıyor
Ceapeli bir belediye başkanı bul işe gitmeden maaş + konut + araba.
Vallahi ben de ailemden yıllar önce soğudum ama bir şey de yapılmıyor maalesef
İşe gir çalış 1 sene falan birikim yap ayrı eve çık kendi hayatını kur.
yaşın doğru ise kendi ekonomik özgürlüğünü rahat rahat kazanacak yaştasın demektir aslında
Aklıma bir şey geliyor da yapar mısın bilmiyorum
Neymiş o
Kaç başkasına
Keşke o kadar kolay olsa
Bulsam adam gibi adam zaten ben kaçırmam
Var zaten
Sanmıyorum
Soğuma sebebin ne? Onları ortadan kaldırmaya çalışabilirsin kaldırabiliyor isen.
En zoru aile evinde işsiz kalıp fazlalık muamelesi görmek, hele erkeksen daha da zor oluyor, kurtulduk şükür
seninle aynı durumdayım
28 yaşındaysan hayat gerçekten de çok zor
4 ay sonra ben de 29 oluyorum. Ve büyük ihtimal ben de öyle hissetmeyeceğim.
Vallahi bana da
Bilmiyorum, Avrupalı olup ev arkadaşı olsaydık kesin seninle iyi anlaşırdık
Coğrafya kaderdir maalesef dksjs
Evet hem de çokk
Ne yazık ki dksjs
İstanbul’da sıkılıyorsan benim Bursa’da sıkılmam çok normal o zaman dksjs
İspanya’ya gidersek olur gibi 🇪🇸
Bence bizim Marmara’dan kurtulmamız gerek acilen dkdjd Parayı bulunca İspanya’ya gidelim 💃🏻🇪🇸
Çalışçaz tacicim Mecbur çalışçaz 🥹
Ben de nefret ediyorum ama başka şansımız yok Zengin bir abi kardeş bulup evlenmediğimiz sürece dkdjd
Keşke
O çok riskli kafaya kurşun yemek de var dkdjdj
Bende fikirler tükendi, daha iyi bir önerim varsa alabilirim 🥹
Önerin*
Olabilir
evlenmeden başka ülke ya da şehir olabilir
Keşke böyle söylemek kadar kolay olsa
Kendi aileni kuracan
Ortalık şeytan kaynarken zor
Yapacak bişi yok yaşım genç olsa kariyer sahibi paralı olsam ve Saba yakın bir yerde olsam seninle bir imparatorluk kurardim
Muhafazakar değilsen çok iş var
"Kapıyı çalın, size açılacaktır" (Matta 7:7)
Nedeni nedir
Dediğim gibi anlatılmaz yaşanır ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?