Staj yerinde hata yaptim?

Hastanede staj yapiyorum lise son sinifim. bir tanr doktor hanim var cok hastalari var ve yetistiremiyo hastalari ogle arasi falan da calisiyo cogunlukla yetistiremeyincr sinirini ben ve hemsirelerden cikartiyo hemsire hanimlar aliskin onun kizmalarina ama ben degilim surekli bir laf soyluyo bugun sabah hasta geldi dolgusunu falan yapti amalgam diye maddeyi koycal ve is bitcek sirada da baya hasta var benden istedi hazirladim amalgami vermek icin doktoru bekliyorum bana dediki bir dakika alicam simdi hemen bende tamam dedim hasta dilini dolgunu oraya goturdu ve doktorun yaptigi isi bidaha yapmasi gerekicek sil bastan yani islandigi icin o bolge doktor hanim biraz sinirlendi cunku 15 dakikasini falan alcak hemsire hanima cagirdi sen vercrksin amalgami dedi ben cagirdiimda ilk sen gelcrksin stajyer degil dedi sonra hemsire abla bana dediki sakin takma onu kafaya o oyle arada eser dedi zaten aliskin surekli boyle hafig sesini yukselterek konusuyo ondan sonra aksam ustu hasta geldi hemsire hanimlar yok diye kaydedim deidm kaydetmeyide biliyorum ve arada kaydediyorum hastayi sonra yanlis kaydetmisim daha dogrusu kaydetmemem lazimmis doktor hanim dediki sen niye kaydediylsun hastayi birak kime sordun 4 5 defa sesini yukselterek sen niye hastayi kaydettin dedi of cildiricam ya yapti sonra iceri girdi hemsire ablalar kayidi sildi duzeldi problem sonra beni bir aglama tuttu nasil agliyom ama doktor hanim gormedi hemsire ablalar takma kafana canim falan filand ediler sonra orasi 3 katli kucuk bir yer tuvalete ciksrkende diger teknisyen abllar gordu uzulme hepimizi oyle azarliuo deid kiyamam sana dediler ben 47 yasindyaim bana neler neler deid sonra mudurmuz var ayca hanim ablalar deidki boyle cok sey oluyosa git konus ayca hanimla dedi yok gerek yok deidm bu boyle olmaz dediler sonra dua etsinki ayca hanim duymadi duysaydi kizardi doktora bu kadar bagirdigi icin dedi ve ben cok sıkıldım artik gitmek istemiyorum oraya ama mecburum ahzirana kadsr ne yapicam
Staj yerinde hata yaptim?