8 sene kadar önce internetten tanıştığım biri vardı. Bana değer verdiğine hiç inanmadım sanal ortam olduğu için ciddiye almadım. Üzülüyorum, kalbimi kırıyorsun der inanmazdım ağladığını söylemişti inanmadım saçmaydı. Ama daha yeni internetten tanıdığım biri yüzünden ağladım üzüldüm kırıldım. Bana öyle bir şey söyledi ki o çocuk geldi aklıma ve o zaman emin oldum onun canını yaktığımdan.. Anladım ki bu işin sanalı reeli yokmuş, kalp iki yerde de kırılabiliyormuş...
Peki şimdi ben ne yapacağım? 2 sene olmuştur sanırım hiç konuşmayalı. Helallik istesem saçma mı olur? Mutsuzum hep çok acı çekiyorum ve bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Nasıl kurtulurum bu durumdan?
Birinin ah'ını aldığımı düşünüyorum. Ne yapmalıyım?
Tam tersi aslinda vallahi reelde deger verenlere inanmiyorum aslinda bir keresinde kizin biri yardim istemisti burdan borc istiyodu yani cok zordayim diye 2-3 yil oluyor bu olay sanirim hesap nosunu paylasmisti burdan sanimi olduguna inanip bir 20 tl. yollamistim hesabina geri yollasin yollamasin onemli degildi benim icin sonrasinda aradan 2 aymi ne gecti bir gun isyeri adresimi istedi benden verdim bende bir cicekci geldi guzel bir aranjman icinde cicekler ve yaninda kucuk bir zarfla beraber yolladigim 20 tl. yi yollamis birde kisa bir tessekurden ibaret not yollamisti yollamasa bunu yapmasa falan yapmayabilirdi ama yapti kisacasi insanlara guvenip inanarak hicbirzaman sen bisey kaybetmezsin kaybetcek olan karsindaki olsun sen inan guven kaybetceksende bu sebeple kaybet iyilik yap denize at misali yani insanlarin guvenilir olup olmadigini ogrenmek icin once ona o sansi vermelisin
Ben insanlara güvenirim yardım ederim hatta fazla iyi niyetli olduğumu söyleyenler oldu.. ama sanal yalan geliyordu o zamanlar ve tabi birinin beni sevebileceğinede inanmıyordum:)
Zaten olan olmus artik fazlada takili kalma sanalda ki insanlar zombi falan degiller aksine sanalda cok daha ayrintili taniyabiliyorsun bulbul gibi sakirdiyolar herseyi disarda tanidigin her turlu kilikla yaklasabiliyor sanalda gormeden en azindan zihniyetini anliyorsun
Yok zaten artık öyle düşünmüyorum.. sanaldan tanıdığım bir kız arkadaşımın öğrenci ebine gidip bir hafta kalmıştım ilk kez görüşmüştük hemde güvenilebiliyod😂
ama en son aradığımda sevgilim var demişti ne kadar doğru bilmiyorum ama facete ilişkisi yok yazıyor eğer sevgilisi varsa iyice elime yüzüme bulaştırmakta istemem.. bilemedim
ama en son aradığımda sevgilim var demişti ne kadar doğru bilmiyorum ama facete ilişkisi yok yazıyor eğer sevgilisi varsa iyice elime yüzüme bulaştırmakta istemem.. bilemedimki
Mutluyum tabi. Insanin kendisinin icinde biter baslar hersey. Tabiki omur boyu cekmezsin. Abartma ya😂 oyle olsaydi su an benim beddua okudugum kisiler evlilik arifelerinde olmazlardi
ama en son aradığımda sevgilim var demişti ne kadar doğru bilmiyorum ama facete ilişkisi yok yazıyor eğer sevgilisi varsa iyice elime yüzüme bulaştırmakta istemem.. bilemedim valla ne yapayım.. onunla konuşup rahatlamak istiyorum
faceten ulaşabilirim ama en son konuştuğumuzda sevgilim var demişti doğru ya da yalan bilemem sevgilisi varsa ve işler iyice karışırsa diyede korkuyorum.. bilemedim doğru olur mu.. onunla konuşup içimi rahatlatmayı çok istiyorum.. cidden çok iyi biriydi ben onun gibisini tanımadım hayatımda
Bende oyleyim iste kimse detaylari bu kadar dusunmez ama bende senim gibi hep vicdanimla muhasebe yapiyorum acaba kalbini kirdimmi uzdummu diye uykum kacar falan ama bazi insanlar dusunmez boyle seyleri takmazlar emin olki o bile unutmustur helallil alamasan bile uzulme cunku zaten iyi bir kizsin belli dusunmussun sana ahi falan gecmez emin ol
aynen en çok üzülen biz oluyoruz bu yüzden.. ama yinede şikayetçi değilim halimden umursamaz olmak istemezdim bir kişinin iyi bir kızsın temizsin demesi yetiyor bana:) helallik alacağım
En İyi Cevaplar