Nolur birsey soyleyin ne yapmaliyim?

3 ay biriyle konustum polisti bana sevgililik istemedigini sadece rahat bir iliski istedini söyledi sonra ben buna rest cektim buda tamam gel goruselim dedi gittim gidene kadar.. sirf gec kaldigim icin surekli saydiyordu ya sanki isinin stresini bende atiyordu... sonra karşısına cikinca farkli oldu kucuk cocuk gibi görüştük optu sarildi saatlerce vakit gecirdik beni duraga birakti cok guzel seyler yasiycaz dedi eve geldim yazdi 3 gun konustuk 3 gin sonra eve gel dedi bende hayatimda ilkez bir erkwgin evine gittim sirf aşık oldugum icin gel beni duraktan al beraber gidelim dedim ben gelemem yorgunum dedi.. kendim evine gittim hic bir sekilde beni almaya gelmedi kapiya bile cikmadi guya evi temizliyormus iceri girdim bari kapida karsilasaydin dedim vay efendim evi temizliyorum kendinde gördün dedi neyse biraz tartistik sonra sarildi optu yaklasmaya basladi elime bebek yagi verdi dokun dedi bende biraktim kullanilmaya degil seni gormeye sarilmaya sohbet etmeye geldim dedim kalk hadi ordan git birdaha bana ulasma dedi gozumun onude beni engelledi bende agzimi bile acmadim aldim cantami ciktim cunku konussaydim aglardim yoldan eve gelene. kadar agladim soyleyemediklerim icimde ukte kaldi icimdekileri dokmelimiyim yoksa susmalimiyim

Nolur birsey soyleyin ne yapmaliyim?