Eltim ve görümcem beni disliyor ne yapmaliyim?

Basliktanda belli oldugu gibi eltim ve görümcem beni disliyorlar ben görümcemin abisinin esiyim eltim kücük erkek kardesinin onlar ben aileye gelmeden önce evliydi ben evleneli 4 ay oldu bir onlarla tanisali bir sene oldu onlar benden önce taniyorlar birbirlerini tamam ama bana acik kapi bile göstermiyorlar bir araya gelince birbirleriyle sadece konusuyorlar bana karsi acik bir kötülükleri yok ama gizli gizli disliyorlar ama eltimle ve kaynimla ve esimle yanlizken öyle degil eltim kaynimgille ayni sehirde oturuyoruz görümcemgil 1 saat ara mesafe farkiyla oturuyor kayinvalidemlerde bizim kaldigimiz sehirde oldugu icin arada esiyle gelince görümcem eltimle gizli anlasiyorlar oraya gidiyorlad daha sonra ben hep sonradan ögreniyorum duyulursa anca yalandan sizde gelin diyorlar bende zoruma gittiginden istemiyorum tabiki bisey oluncada görümcem hep eltime soruyor adamdan sayiyor ben eltimden yas olarak daha büyük olmama ragmen bana hic sormuyor bile kendimi cok dislanmis hissediyorum ailem baska sehirde uzak degil ama anca arabayla gidiliyor dogru düzgün arkadasimda yok ztm kendimi yanliz hissediyorum kayinvalidemle aram iyi ama insanin dislanmak zoruna gidiyor sonucta esimin kiz kardesi birde ne yapmaliyim ben onlara karsi tavrim nasil olmasli?
Eltim ve görümcem beni disliyor ne yapmaliyim?