arkadaşlarr siz olsanız hangisini tercih edersnz ?*
Mercedes
Audı
Bmw
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
audi daha 5 seneye kadar batık bır markaydı son zamanlarda yukselıse gectı fızıkı mekanı yönden evet auıdı ıyı araba az yakan araba guzel motor ama 5 sene sonra haşat. masraf.
bmw performans arabası oldugu ıcın adamlar o kadar agır kasaya o kadar guclu motor koyuyo e sonra noluyo 200 bın kılometreden sonra 15 bın tl rahat masraf acıyo ondan sonra gene masrafa devam e bmw de bı markası var zaten sıfır alır cogu ınsan 2cı elını alan pısman.
sıra gelelim mercedese... M E R C E D E S ! dikkat !
bir gün almanyada bir toplantı duzenlenmıs herkes benı arabam dıyomus vw auıd bmw ordan mercedes cıkmıs herkesı cama cagırmıs. bı bakmıslar vw nın makam arabası mercedes auıdının makam arabası mercedes herkes kendı aarabasını savunmus ama hepsıde mercedese bınmıs
sıra gelelım mercedes beygır gucunu cok uygun kullanan motorunu yormayan ve kaportada ve kaza anında sıstematıgı cok kuvvetlı bır arabadır.adamlar bı motor koymus 1mılyon rahat gıdıyor. bu kanıtlanmıs. hemde hıc mudahalesiz bakımları yeterli.motor ve beygır cok uyumlu kasayı kaldırmak la beraber performansı on numara her turlu 10 senede bınılse masraf acmıyor araba 12-13 seneden sonra masraf acıyo oda bırakın olsun yanı benım mercedesım vardı e240 2002 model arabayı görenler arabadan gözunu alamıyordu ve cogu ınsan bu araba 2010 2011 model dıyordu MERCEDESIN EN ÖNEMLI OZELLIGI 10 YIL SONRAKI ARABAYI 10 YIL ÖNCEDEN YAPAR MERCEDESI MERCEDES YAPANDA BUDUR ! 2000 model mercedesın özellıklerıne saglamlıgına hala 2013 yılında bıle yetısemeyen cok araba var. ben mercedescıyım bmwde hosuma gıder audıde ama bunlar gerçekler kararı sız verın.
Abi bu nedir ya
link
kendim kullanacaksam bmw babam kullanacaksa yanına bineceksem mercedes şöför kullanacaksa kapılarını açacaksa bana audi:D
AUDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ASKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM
Cevap
60Cevap
birgün bir otomobillerle ilgili toplantı yapmışlar tüm otomobil firmalarından yöneticiler toplanmış,bmw sio su kalmış işte biz böyle böyle bir teknoloji geliştirdik demiş,audi siosu kalkmış işte biz böyle bir direksiyon geliştirdik demiş,volvo siosu bilmem ne bilmemne demiş,sıra mercedes siosuna gelmiş,hiçbişey dememiş ayağa kalmış cama doğru yürümüş perdeyi acıp aşağıda otoparkta duran tüm otomobil firmalarının siolarının geldikleri araçları göstermiş (araçların yarısından coğu mercedes:) daha bişey demeye gerek var mı:)
hangi otomobil firmasının ceo su başka firmanın arabasını kullanır ki?
Sağlam sallamış kim salladıysa
:( birisi olsunda fark etmez yaa , sanırım mercedes agır basıyor ama alabılecegım muhtemelen audi olur .gercekcı olmak lazım :(
büyüklerin bir sözü vardır .arabadan iyi anlarlar .derlerki arkadaş'' arabanın önünde yıldız olacak ''derler
konfor v.s dersen audi hız konfor ++ kalite dersen bmw sağlamlık ağırlık dersen mercedes ama bmw agır basar m5 le m6 yla gösterdi bunu
hiçbirini tabiii
favorim JEEP her zaman... özellikle cadillac escalade:))))
ne amaçı sorduğuna bağlı her markanın seçkin modelleri var Allah için ama audi modifiyeye daha açık bmw de yemiyo
Bmw daha hoşuma gidiyor ama diğerleride süper araba.Daha doğrusu almanların hangi arabası kötüki.
alman olsun da fark etmez :))
ama tip olarak bmw ve audi önce gelir benim için ...
Kalite anlamında tek seçenek Mercedestir diğer markalar bu mercedes in sadece 1 serisi ile yarışmaya çalışan markalarıdır
Audi tabiki olmazsa volvo :-)
Mercedes bmw parayı gösterir audi volvo statüyü :-)
dış görünüşe göre bence en iyisi audi. sonra bmw ve mercedes ama iç görünüşe ve teknik özelliklere göre değerlendirmeye gerek bile yok. mercedes le karşılaştırılamaz ikisi de.
şıklardan seçmek şartmı ford mustang diyemiyozmu :))
bmw 1.16 ve x6, ayrıca yıne bmw sedan kasaların tumu. Audi a4 ve ustu, r8, tt. Mercedes'in hepsi abi, bu mercedes de bişe var zaten ama bilmiyorum bagımlılık yapıyor :)
Mercedes tabi ki ama audininde uçak gibi arabaları var.
ya ben 3 ününde hastasıyım ama bmv mersedes 1 tane yaaaaaa
Alamnlar mercedes ve bmw yi satmak için, audi'yi binmek için yapmışlardır...
Audi yi tek geçiyorum ben
o amblemi bitiriyor beni
Mercedes
.
Dünyayı değiştiren 5 buluştan birisidir çünkü.
Babamin audisi var ama ben BMW seviyorum<3 (Audide guzel tabi)
audi veya bmw ikisi arasında seçenek istenirse şüphesiz bmw :)
arabalar ikiye ayrılırmış
Mercedes ve diğerleri
mercedes.
amg (sls roadster) r8i yer bitirir
Mercedes benim favorim
r8 diyeyim daha net olsun
Mercedes sLs Amg tek geçerim :)
hiç biri bir quatro audi kadar olmaz
Mercedes yıkar geçer :)
Hiç biri..Alfa 159..
üçüne de veren türk kızı çok
ya Alfa Romeo ya da Audi
Audi kullanıcısı olarak mercedes :)
Audi kesinlikle 4 Halkaa :))
Çamurdan olsun Bmw olsun.
AUDI sanki daha asil duruyor
Hiç anlamam ama bmw bin adı var yani
bmwi8 e bakın sonra bence oylamaya katılın
(B)averian
(M)otoren
(W)erke
A
Ben murat 131 diyorum daha cok cazip geliyor
Bmw m3 : e30 e36 e46 e92
mersedes candır. cla .
Ben audi seviyorum ya :-)
El arabası (param o'na yeter)
Bmw ye kalp kalp kalp
auidi sonra bmw olurdu
benim favorim bmw ama digerlerinede hayır demem :D
Bmw x5 ama 3 de olabilir. Yeter ki simsiyah olsun.
Audi tabiki. Ama BMW M3 csl hastasıyım.
Mercedes Benz.
Audi tabikii
audiiii a8 mümkünse hani :D
Şüphesiz BMW
bmw sıfır alındıktan 5 yıl sonra haşat olur
Mercedes tercihim olur
Audi.
Audi tercih ederim
Fark etmez.Ayagımı yerden kessın yıteeeer :PPPP
Audi R8 Spyder.
Maria Mercedes