Kızlar, Ülkemize Şeriat Gelirse Ne Gibi Faydaları Olur?

Kadınlar Şeriat isterken, Erkeklere n'oluyorda şeriata karşı çıkıyorlar anlamıyorum. Mirastan yarım pay almayacaksınız, üzerinize kuma getirilmeyecek, mahkemede yarım şahit kabul edilmeyeceksiniz, Sokakta çok durdunuz, güldünüz kıkırdadınız, diye din polisi tarafından kırbaçlanmayacaksınız. Hakim savcı, yönetici olmanızda kısıtlama olmayacak. Saçınızın teli göründü diye ceza almayacaksınız, çarşafınız ince veya kıyafetiniz, dine uygun değil diye kırbaçlanmayacaksınız. Kadınlar iş hayatından çekildiği için, işsizlik sorununuz bitecek. Taaaa, 1934'te kendilerine seçme seçilme hakkı vermiş Atatürk'e; "kızıla/sarıya boyalı saçlarıyla, rujlu dudaklarıyla, göbeklerini gösteren t shirtleriyle, homucuklarının çatalını gösteren yarım kotlarıyla" ağızlarına geleni sayan, kadınCIKlar şeriat isterken, siz erkeklere n'oluyorda, size her konuda öncelik tanıyan, sizi dünyada iken padişahlar gibi yaşatacak olan, Şeriata karşı çıkıyorsunuz? Erkeklerin bizden çok şeriat istemesi gerekirken, ülkemde kadınlar şeriat istiyor, Erkekler de Laiklik diye tutturuyor. Gel de çık işin içinden. Gelelim Şeriatın getireceği faydalara?
Gerçek Müslümanlıktı, Kur'andaki İslamdı, Tatlı İslam, Cici İslam, Güzel İslam, Onlar Gerçek Müslüman değil gibi tartışmalar sona erer.
Dışarı çıkarken ne giyeceğim derdi sona erer. Makyaj masraflarımız ortadan kalkar.
Ceza Mahkemelerinde şahitlik yapmayacağız, yırttık! Hukuk Mahkemelerinde, Bir Erkek Şahit Yanında İki Kadın şahit olacak, birimiz unutursak, diğeri hatırlatacak, hakim bey amca, unuttum, deme olayı, olmayacak.
Şu tiplerden ilelebet kurtulacağız.
Ateistler, ya ehli küfür olduğu için öldürülürler, ya da hrıstıyanlığa/museviliğe geçip, cizye/haraç ödeyerek hayatta kalırlar.
"90 yıllık reklam arası diyen" ablamız ve onun gibiler, özledikleri hayata kavuşurlar.
Kadınlarımız sokakta çok durmanın, konuşmanın, gülmenin, fingirdeşmenin zararları konusunda, uzmanlarımızca bilgilendirilirler. Yaşasın Şeriat.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Kızlar, Ülkemize Şeriat Gelirse Ne Gibi Faydaları Olur?
Cevapla