Kime ne faydam olacak diye düşünmüyorum açıkçası. İçimden ne geliyorsa onu yapıyorum. şu an en büyük faydam sanırım hayvanlara. Onlarla vakit geçirmek beslemek ilgilenmek beni sakinleştiriyor. İnsanlara bir faydam olsun gibi bir derdim zateb yok.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Babamın borçlarının çoğunu kapattım, evin büyük ihtiyaçlarından 2 tanesini aldım, yakında ev alacağım. Evde birkaç şey daha var ama yazmak istemiyorum. Öğretmenim, çocukları ahlaklı ve vatana hayırlı birer evlat olarak yetiştirmek ideolojim. Din kültürü öğretmeniyim "hiçbir şey öğretemezsin uğraşma" dedikleri çocuklara bile birkaç dua ezberletip Kur'an alfabesini öğrettim. Kendimi birkaç konuda geliştirdim uzmanlık alanım 1 tane, bunlarda da yayınlar yapmayı planlıyorum birkaç yıla hazır olurlar. Dahası vardır mutlaka ama Katarin uykumu getiriyor zihnim bulanık. Sen peki bunları soruyorsun da senin faydan ne?
@Serkan_kayaaa acaba siz erkekler kadınların eğitim alma özgürlüğüne o yobaz beyinlerinizle engel olduğunuz için oluyor olabilir mi bu? Yıl 2021 hala okutulmayan kızlar var. Ki buna rağmen bir sürü kadın bilim insanı var...
@Serkan_kayaaa birtek ortadoğuda mı eğitim almıyordu 😂😂😂😂 Sen baya bilgili bir errrrrrrrrkekmişsin. Daha konuşmayı beceremeyen bir zavallısın başkalarının yaptıklarıyla değilde kendi yaptıklarınla övün 😌 Birde araştır biraz olur mu? Senin gibi birine laf anlatmaya uğraşmayacağım bile...
@pumpik aman sen yırtık dondan çıkar gibi ortalığa atlamasan şaşardım. Şu dönemde sadeve sekreter olan kadınları görüyorsan bu senin kör gözlülüğün. Ayrıca bırak üniversiteyi şu an lise mezunu bile olamamış tanıdığım gördüğüm bir sürü erkek var. Eee? Onları tutan neyse 2 senelik okuyup hayatına o şekilde devam edenin de o. Artı olarak bizim ülkemizde insanların genel olarak kendini geliştirme gibi bir derdi yok zaten. Sen buraya ne bakıyorsun?
@serkan_kayaaa hadi ya valla şöyle söyleyeyim biz siz olmayınca sadece çocuk yapamıyoruz siz biz olmayınca nr yemek ne temizlik ne ev işi yapabiliyorsunuz keşkeee krşkeee mum ışığında yaşasaydık da karnımızda büyüttüğümüz bir cinsin kurbanı olmasaydık :)