çirkin bir erkek gibiyim kocaman burnum (estetik yaptırmak istemiyorum) 1.80e yakın boyum var nefret ediyorum kendimden
Artık toplum içine çıkmam istemiyorum
Artık toplum içine çıkmam istemiyorum
Hayır böyle düşünme lütfen.
Hayatta hepimizin bir imtihani var.
Kimisi sevgiye aç
Kimisi tipten sıkıntılı.
Kimisi sağlıktan dertli...
Bak ben 35i geçtim evlenemedim.
Yalnızlıktan boğuluyorum...
Hayatta hepimizin bir derdi imtihani var işte. Dünya hayatı geçici...
ortada büyük bir problem görmedim. Çirkin erkek sınıfına koyduğun türe giriyorum. Hemde kısasından (1.65) ama hayat bunları kafaya takmak için kısa ve gereksiz. Suni şeyler için kendini üzmeye değmez. İnsanın nasibi vardır ona göre işler her şey.
Çirkin olduğunu başkasından duysaydın sen de kendini üzerdin
ailem diyor. Kafaya takacak bir şey yok. İnsan alışmalı ve beterin beterini düşünmeli. Emin ol yaşam yüzüne bakmıyor.
Kaç yaşındasın
23'üm. Hiç kız arkadaşım olmadı. Tek sorunum bu çok şükür. Kimse tarafından dışlanmadım. Nitekim ben bilgim, yaşamışlıklarımla öne çıkmak istedim. Eğer bir gün başına büyük sıkıntı gelirse o zaman anlarsın en kadar boş şeyler için kafa yorduğunu.
Benimde erkek arkadaşım yok ama bu konuyu hiçbir zaman dert etmem ama çirkin olmam özgüvensiz olmama neden oluyo insanlar benimle dalga geçecekmiş gibi hissediyorum
Alakası yok. Arkadaşını iyi seçersen bu sıkıntı olmaz. Özgüveni dışa bakarak görmek bence yanlış. Bu bana kalırsa kültürle ilgilidir.
Birak seni oyle kabul etmeyip yargilayan utansin sen sen oldugun cok guzelsin 😇 bosver kotu dusunme benimde burnum uzun ama yaptirmiyorum ben insanlari dis gorunusumden kaybetceksem kaybedeyim bu bana onlarin insan olmadigini ogretir
Abartıyorsun başkalarının seni kabullenmesi için önce kendini kabullen
Abartmıyorum
Cevap
15Cevap
Çirkin miş güldürme beni allah aşkına bu dünyada çirkin kız yoktur bakımsız kadın vardır 😉
Beni görseydin fikrin değişirdi
Neden değişsin ki sen de benim gibi insansın yani ne var bunda ki çirkinim diyorsun
Şuanda erkekleri kötülüyorsun erkek gibi çirkinim ne demek Allah aşkına
Erkek gibi çirkinim demedim çirkin erkek gibiyim dedim yani erkeğe benziyorum ama çirkin bir erkeğe anladın mı aradaki farkı
Kendince Bakim Ve kendini Sev yüzünde veya kendinde pozitif şeyler yakala 😊
Saçmalama ya. Git poşet poşet araba araba alışverişlere çık.
Gez eğlen.
1 kibrit aleviyle herkesin güzelliği gider, sana ait olmayan bir şeyi kendine dert mi ediyorsun?
Alışveriş yapmayı sevmem benim eğlenme yöntemlerim farklı
İnsanlar arkamdan konuşuyomuş gibi hissediyorum bana söylemeselerde arkamdan dalga geçiyolarmış gibi hissediyorum benim dert ettiğim şey bu
onlara batan şeyi niye dert ediyorsun :)
bir insan önce kendine değer verecek sonra etrafında kilere bakacak için güzelse bosver milleti
Herkes güzel olacak diye bir sey yok. Sen kalbinle huyunla gülümsemenle etkile insanları. Boşver güzelliği.
Bnde çirkinim ne olmuş? çirkinliğinle yaşamasını öğren. Ben başardım darısı başına dostum
Dalgamı geçiyorsun sen çirkin insan görmemissin
İnsanlarda 1.80 diyince bir algı oluşuyor ama ben sizin düşüncenizdeki 1.80 liklerden değilim
Resimdeki sen değilmisin
en nefret ettiğim insanlar çirkin olmayıp çirkinim diyenler
Oldu :)
Estetik yaptır (ma), ama ne yapacaksın bilemedim 😐
sorun yok kardo sbeide begenen biri cikar
Degilsindir iyi abartmissin
benimde dudaklarım kız dudağı gibi :)
Psikolojiniz bozulmuş sanırım
Gerçekleri söylemek ne zaman psikoloji bozukluğu oldu
Toplumun ne düşündüğünün ne önemi var ben benim sen sensin kimin umurundayım kim umurumda kendini nasıl görmek istiyorsan öyle gör kimin ne düşündüğünün önemi yok
Benden çirkin değilsindir
Çirkinim
Bana da en çirkin ben geliyorum
Bu yasina kadar nasil yasadiysan
18 yaşındayım önceden bu kadar cirkin değildim büyüdükçe çirkinleşiyorum
Allah cirkin sansi versin derler bazen hikayesini oku
Çirkinlerde şans yok uydurma o
Var var sen hikayesini oku onun
Her insan güzeldir. Haksızlık etme kendine.
Neden böyle düşünüyorsun ki
Düşünmüyorum aynada gördüğüm şey bu
herkesin kendine göre bir çekiciliği vardır böyle düşün ve kendini sev bence :)
Benim yok
gizim ve saç modelinle fark yarat
bir göreyim bayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar