O kadar çirkin bir yüzüm var ki aynaya bakamıyorum. Artık dayanamıyorum, ne yapabilirim?

1.60 boyunda bir kızım. 48 kiloyum vücudumla ilgili çok bir sorun yok. Asıl sorun yüzümde. O kadar çirkin bir yüzüm var ki aynaya bakamıyorum. Hele fotoğraflar daha da beter en son ne zaman kamerayı açtım hatırlamıyorum. Kocaman bir yüzüm, hafif kancalı kocaman yamuk bir burnum, asimetrik yanaklarım, asimetrik iğrenç seyrek kaşlarım var. Psikolojim o kadar bozuldu ki insanlar yüzümü görsün istemiyorum annem yüzüme 3 saniyeden fazla bakınca yüzümü gizliyorum. Dışarı zaten hiç çıkmıyorum. Ve şuna bakarsınız ki benim çok güzel bir kız kardeşim var. Gelen geçen maşallah diyor ona bana ise bakmıyorlar bile. Ben iyi kalpli bir insanım ama o kadar bunaldım ki doğum günümde bunu yazıyorum. En yakın arkadaşım da çok güzel ben artık sadece kendime değil her gün yüzümü görmek zorunda olan aileme de acıyorum. Makyaj falan hiçbir şey kurtarmıyo. Artık dayanamıyorum ne yapabilirim?

O kadar çirkin bir yüzüm var ki aynaya bakamıyorum. Artık dayanamıyorum, ne yapabilirim?