Allah askina soyleyin kim hakli? 2 yillik iliskimiz var bikac kez birbirimizi gordk ama bulusma olarak 2. bulusma sayilablr kendisi uzakta yasiyo. Herkesin yapisi farkli ben soguk basit seylere takilmayan bir tipim o ise hassas. Ikimizide buyuk insanlariz hele o baya buyuk bu neyin tribidir hep boyle cevap alinca sevilmedigini saniyor hersey esit olmazki zorla mi heyecanlancam? 😈😈 dusunceleriniz neler?
Pardon ama böylesini çok aradınız mı? Muhtemelen yaşıtsınız. Ama bilmelisin ki hiçbir zaman yaşıtın ile evlenmeyeceksin. Çünkü kadın her zaman çok daha erken olgunlaşır. Hayat boyu çocuksu bir erkeğe bakmak zorunda dğeilsin elbette. Benim görüşüm bu ilişkinin pek yürümeyeceği , zira erkek olgun olmalı ki kadınına şımarması için alan tanımalı. İşte o zaman hayat her iki insana da güzel gelir :)
Ama olgunlaşmamış demek, yani 2 senede de 2 kez görüşmek biraz abes olmamış mı sence de? Zira ikinci görüşme neden yüzlerin ve mimiklerin öğrenileceği , birbirinin gözlerinde kendinizi bulabileceğiniz aydınlık bir ortam yerine , odağın film olduğu ve yüzün bile gözükmediği karanlık bir ortam tercih ettiğiniz merak konusu açıkçası. Bu da ilişkinizin ciddiyetini ortaya koymuyor mu sence?
Oda benim yasadigim yerden. Ve surekli geldiginde bulusalim dedi ben istemedim. Hem sinemaya gitcez diye orda kalmicaz heryere gitcez en son gidis vaktide sinema. Hem o taa en basindan beri evlenmek istiyor daha dun gece bile dedi ama ben dusunmuyorum okulum var.
O zaman ikiniz de boşa vakit kaybediyorsunuz bence. Çünkü genel istekleriniz uyuşmuyor. Halbuki gerçekten bir aşk olsa idi aranızda , sürekli görüşmek isterdiniz. Sürekli birbirinize vakit ayırmak görmek isterdiniz. İkiniz de farklı dünyaların insanlarıymışsınız gibi geldi.
İşte asıl tılsım burada , doğru erkek diye onu seçiyorsun , ama aşık olmadan gerçekten kalpten sevmeden bir ömür geçmeyeceğini bilmen gerek. Doğru insan elbette dünyada 1 tane değil , ve senin istediğin gibi birileri de çıkabilir. Ama gerçekten kalpten sevmediğin bu adam senin geleceğine engel olabilir.
Hakli olabilirsin. Ama ben gecmisimde bicok kotu sey yasadim ben onun gibi iyi biriyle karsilasmadim onla konusmak bile cok huzur veriyo ama ask yok iste bende
Geçmişimizde hepimiz kötü şeyler yaşadık elbette, niceleri tarafından kandırıldık , sevilir gibi yapıldık , kalplerimiz kullanıldı. Ama hiçbir şey için geç değil , iyi olmak hiçbir ilişkiye yetmez ki. O adam da sevilmeyi ve aşkına karşılığı bekliyor. Ama sen ona karlışığını veremeyeceksen o adama iyilik yapmış olmazsın ki? Empati yapsan biraz?
Bence sen haksizsn k. bkma, cok soğuk konuşmuşsn bende olsm beni sevmiyor diye düşünürüm. Bence hatayi kendinde ara çünkü karşındaki ilgi bekliyor senden değer veriyor.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sende onun gibi hassas biri olabilir misin? Acaba ya ben soguk konusmadim ben boyle yazarim oyle onun gibi degilim surekli sevgiye ac gibi
Sürekli sevgiye aç ne ya böyle yaparak çocuğu ezik gösteriyorsun, çocuk kendini ezik sanır. Eğer gerçekten sevip değer veriyorsan bunu ona hissettir ve öyle davran. yinede sn bilirsin tabi.
Biraz sert girmissin belki cocugun ilk sevgilisisin ve cok heyecanlaniyor seni hep gormek istiyor duygularini hakim olamiyor biraz daha soft olabilirdin
O zaman gül diken hesabı yapacaksın. Bu mıymıntılık tüm muhteşemliğini unutturuyor ve seni soğutuyorsa bitirirsin ama yok pek etkisi olmuyorsa devam edersin.
Vay be 2 yıl ilişki var ama 1 kez buluşulmuş cidden ilginç. Ben gayim erkek arkadaşım var ve 5 aylık her hafta buluşuyoruz hangisi gerçek bir ilişki şimdi. topluma göre seninki gerçek.
Benim boyle bir sevgilim olsa ayni gun terkederim bu ne boyle soguk soguk ve zit cevaplar. Bulmussun bir armut takiliyosun sende 😂😂😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bana da soğuk geldi konuşmam tamam senide anlayabiliyorum ama karşındakinin yapısı sana fazlasıyla değer veren cinsten yani en ufak birşeyi yanlış anlayabilir
Hala yaşini soyluyosun. Tamam vıcık vıcık olsun kimse istemez ama bunun o huyunu aşkina sevgisine vereceksin. Çok kırilmistr kalbi sahsen ben olsam neyse demeyim
En İyi Cevaplar