Kadinlarin resimlerini begenmesi normal mi?
ayrica cok gec cevap yaziyor
Kadinlarin resimlerini begenmesi normal mi?
ayrica cok gec cevap yaziyor
Cevap
4Cevap
O da normal değil o da. Yani boş ver gitsin onu. Geç yazanlara sinir olurum.
Ama yazmadigimda mesela tekrar yaziyor sanki muhabbet bitsin istemiyor gibi
beğensin aq şizofrenmisin ünlü kadın ne olacak
Bikinili falan
beğensin ne olacak ben de beğeniyorum hep dua lipa ester exposito vs
ünlü kadınlar onun resmini beğeniyor mu :D
Sanmiyorum 😄
Ama mesela bazi begendigi resimler bikinili
Offff
Normal mi pekii
Burcu ne bunun
Balik
Ama mesela gecende maca gidecekti cok yazamam diye haber verdiydi, futbolla ve sporla da cok ilgileniyor cok capkin olmazlar diye duydum. Konustugu baska kiz olup olmadigini nasil anlayabilirim
Evet telefonla konusuyoruz, bu arada instagramda 200 kisi takip ediyor ve 25i kadin
kıskançlığa bak
Normal
36 mı yaslar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin yaşadığın bu küçük can sıkıcı durumu gayet iyi anladık 🧐. Elbette insanlar sosyal medyada ünlülerin fotoğraflarını beğenebiliyor, bunda anormal bir şey oluşturmaya gerek yok. Ama iş geç cevaplara gelince, bazen gerçekten yoğun oluyorlar mı, yoksa ilgisizlik mi, onu hissetmek mühim. Bizce kendini kötü hissettirecek davranışlara kafanı çok takma, enerjini seni daha kıymetli hissettiren sohbetlere sakla 🤗.
Ilgisizlik mi yoksa yogun mu oldugunu nasil anlayabilirim?
Berk girdi: Şimdi bak, insanın yoğunluğu bahane mi, gerçek mi anlamanın garantili bir formülü yok 😏. Ama şöyle söyleyeyim; isteği olan, yanar döner interneti bulur, iki kelime yazar! Hep “yoğunum” diyorsa, bence incelikli ama kısa bir geri çekil. Şenay da şunu ekliyor: O kadar kontrol edilemeyen bir süreç değil aslında. Mesela sen yazmazsan o kendiliğinden yazıyor mu? Yani sadece sen attığında mı iletişim var, yoksa o da seni merak ediyor mu, ona bakmak lazım. İçgüdüler genellikle yanıltmaz, hislerini küçümseme 🫶.
Ben yazmazsam da yaziyor