Güncellemeler
1 yıl
Kadinlar baya guzel bu arada, kiskandim
1 haftadir konusuyoruz, onume fotograflarini begendigi unlu kadin cikti, simdilik iki tane
normal mi unlu kadinlarin fotolarini begenmesi?
aralarinda normal foto da var bikinili de
ne dusunmeliyim?
Baska kimlerin fotolarini begendigini nasil gorebilirim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne mutlu. Erkek arkadasin sağlıklı cinsel eğilimlere sahip. Mesela.. yakışıklı erkekleri begenseydi ne dusunurdun? Normal. Kıskanma bence. Onlar nihauetinde iletieim kurmadigi kızlar. Seninle iletişimi var. Her genç erkek yapar bunu.
Takip ettiklerine baktim, 25 kadini takip ediyor (unlu olmayanlar), profiki acik olan bir kadin vardi ve her fotografini begenmis, buna ne demeli
O kadın ile.. İletişim kurmak için hamle yapmiyorsa ben sorun görmüyorum. Size karsi olan ilgisi alakası tam ise. Sizde yakışıklı erkekleri takip edebilirsiniz mesela. Bişey demeye hakkı zaten olmayacaktir.
Ilestisimi var mi bilmiyorum iste. Baska kadinlarla da konusuyor mu bilmiyorum.
Ilgisini tam mi bilmiyorum bazen konusma bitiyor bir sey yazmiyorum mesela, tekrar mesaj atiyor muhabbet surdurmek icin. Gecen gun cok konuskan degilsin galiba dedi, Hayir dedim, o zaman simdiden sonra olacaksin dedi
Cinsel.. tensel anlamda yakinkasminiz ne seviyede? Yaşlar nedir?
Bir yerde karsilastiydik, ondan sonra bulusmadik mesajlasiyoruz bir haftadir havadan sudan, zaten o genelde biraz gec cevap veriyor yarim saat ile bir saat arasi. Yaslar 27
Anladım. Reel iletişim olsaydı daha kaliteli olabilirdi. Reel görüşmenin çok olmadığı bir ilişki ise.. biraz sıkıntı. Yaş olarak gayet olgunsunuz. Ama reel görüşmeler taraflari daha anlamlı yakınlaştırır. Umarım ilişkinizi bir an önce reele taşımayi basarirsiniz.
Bulusuruz buyuk ihtimalle
İnşallah.. haftada bir de olsa en az buluşun. Rutine bağlayın. Senelerce uzaktan yazışarak tanidiginizi düşündüğünüz adamla karşılıklı iki saat sohnet edin.. inanın bana.. o mesela bir sene boyunca tanidiginiz seviyeden çok daha iyi tanimaniz mümkün oluyor. Reel görüşme ilişkide çok kiymetlir.
Su an daha 1 haftadir konusuyoruz daha cok yeni
aa.. peki. ne mutlu. Aynı şehirde misiniz? Çok mesafe yoktur umarım.
Cok yok
Sevindim. Guzel.
Konuş onunla
Ne diyeyim
Neden böyle yaptıpını
Daha sevgili degiliz garip olmaz mi
Doğru garip olur