Evet bana yaptıkları hala aklımda (ne yaptı diye sormayın...) Şu an icimde zerre kadar bile olsa bir üzüntü yok. Sizin de ölse bile uzulmem diyeceginiz kişiler var mı?
Çok sevmişsin, seni çok üzen bir şeyler yapmış ve hala canın yanıyor bu belli. Ne yaparsa yapsın üzülürdüm, hatta ağlardım ama hala seviyorsam unutamadıysam ağlardım. şu an sevgilim olan insanda bana çok şeyler yaşattı, çok acı çektirdi, onun için çok fedakarlık yaptım canımı dahi verecek kadar çok sevdim hala da seviyorum, ama o benim onu sevdiğim kadar sevemedi beni, kinliydi, takıntılıydı, onun için yaptığım onca şeyin bir faydası ol madı. Hatta bazen ölürsem üzülmeyeceğini bile söyledi. Ama ben o bana onca şey yaşattığı halde beni çok üzdüğü halde üzülürdüm, aklıma ölmüş olması düşüncesi geldiğinde bile ağlamaklı oluyorum. Bence ölünün arkasından böyle konuşma. Allah affetsin.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Rotasız adımlarıma eşik eder sisli yollar Kaldırımları intikama aç, pis bi’ sokak Kayıp ruhum, vicdanım hissiz olan Ve masumiyet naftalin, nefesim viski kokar
Denemek kaybettirebilir, bu da zarar demek Bulut olmak isteyen umutlar çakar yere Geçmişim hesap sorarcasına yüzüme bakar gene Geleceğimse tanınmamak için takar bere..
Savaşmam imkansız koşmaksa zaman alır Pes ettim, huzuru bu kollarla saramayıp Eskiden sorunları aşmak için çaba sarf ederdim; Artık öğrendim onlarla yaşamayı
Masum heveslerle ümit dolu oyunlar oynanır Ve ben katılmadan izlerim yorma zorlayıp Sorma yok tadım.. Normal şartlarda iyi biriyimdir fakat şartlar hiç normal olmadı.
Sana dünyada yaptıkları için onun ölümünü istiyorsun. Çok bencil yaklaşmışsın. Allah zaten cezası neyse veriyor işin sonunda, sen bunun erken olmasını isteyince ne oluyor? Bence daha ağır yaklaşmalısın. Bir hayat sona eriyor. Yolda gördüğümüz, yardım bekleyen bir insanın veya hayvanın yanından yardım etmeden geçsek bile günah işliyoruz. Onlar bile bizim ölmemizi istemezken, bu kinin sıradan bir eski sevgili mi?
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende kalmadı.. Bende ben bile kalmadı.. Uygunsuzca.. Uzaktan görenler diyorlar ki duygusuz bak; duygusuzum diye mi gözlerim aylardır uykusuz lan?
Hayir asla kindar biri degilim.. hayatimda beni üzen psikolojimi alt ust eden biri vardi 3 senemi caldi hatta ama onun arkasindna bile kötü bisey demedim.. herkes hakettigini buluyor zaten kötü konusmaya gerek yok.. ölse üzülurüm ama aglamam
bu kadar umursamaz olmamalısın bence her ne yapmış olursa olsun ölünün akasından böyle konuşmamanı öneririm
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Su an terminaldeyim Donuyorum Sıcaktan ruhum daraldi. Kısada olsa senle gelen güneşli günlerin yerini artık gökyüzünde kara bulutlar aldı Ve aklımda hala sen Ve bir elimde lastik bir çay bardağı Kucagimdaysa benle görmek istemeyip başkasıyla gönderdiğin o bilgisayar çantası... Şu an kaslarimi telefonuma catip Düşünüyorum da attığın mesajlara bakıp bir daha demem Her ne olursa olsun 2 saat önce omzumda yatirdigim birinden 2 saat sonra nefret edemem..
Seni muhtamelen aldattı ve ayrıldın bu yaptın senin daha ağır ölmüş bir insan için o artık ölü ve kimseye bisey yapamaz ama senin bu yaptın ayıp gerçekten
Anlatmada zaten ama ölmüş insana bu kadar da kin tutulmaz Allah günahlarını affetsin de ve gec hic mi güzel gününüz olmadı onların hatrina burda Benim içim sızladu dusmanim dahi olsa oh olsun gibi laflar etmezdim
Su an terminaldeyim Donuyorum Sıcaktan ruhum daraldi. Kısada olsa senle gelen güneşli günlerin yerini artık gökyüzünde kara bulutlar aldı Ve aklımda hala sen Ve bir elimde lastik bir çay bardağı Kucagimdaysa benle görmek istemeyip başkasıyla gönderdiğin o bilgisayar çantası... Şu an kaslarimi telefonuma catip Düşünüyorum da attığın mesajlara bakıp bir daha demem Her ne olursa olsun 2 saat önce omzumda yatirdigim birinden 2 saat sonra nefret edemem..
Uyandım benim miydin gidecek olsan ya da gideceğini bilseydim sence gelir miydim? Birazcık anlamaya çalışsaydın ölür müydün bir günlük bir rüya olduğunu bilseydim sence görür müydüm seni? Bilmediğin, görmediğin, gitmediğin yerlerde benim için kalır mıydın uykusuz kalır mıydın? Bunca gündüz bunca gece kalsan da aklına gelir miydim aynı gündüz ve gecelerde? Hiç sanmıyorum bu gece benim için çalsın ayrılığa dair bütün çanlar Boş ver unut gitsin nasılsa milyonlarca canan için milyonlarca can var
Sıkıldım lan hepinizden. Hayat alırmış meğerse verdiklerini geri bizden. Sen değil miydin bana mutluluğu vaat eden? Şimdi ne verdin ki bana ne alıyorsun lan benden? Hangi hakla?
Hangi vicdan? Alacaksan gel;bende koskoca bir hiç var. ve bu koskoca bir hiç, sonunda bir erkek doğurdu ve erkek dediğin üç kuruşluk kadınlara köle olur mu?
Yeter lan ! Bak her yerimi kanattım. Hangi kitapta yazar lan bu kadar rahatlık? Sen hala neredesin, ben neredeyim bak. Hayatımı bok etmek için nefes alıp vermeyin lan!
Her şeyimi aldınız lan. Mutluluğumu, sevincimi... bilyalarımı bile, peşinden koştuğum.. Kimse kusura bakmasın, bir canım kaldı; onuda Allah'a borçluyum.
En İyi Cevaplar