şu an kız kardeşimin telefonuna baktım beynim durdu... detaya bakar misiniz?

Beynim yani beynim!!! napacam şaşırdım. Kardesimin telefonu sarjdaydi io uyumustu baktim her dk mesaj geliyo sessizealim dedim bir baktim erken yaz aşkım diyemesajwpden merak ettim nokuyo dedim ekran sifresini biliyodum girdim bir baktim ohooo. aldim telefonu odama gittim tum yazismalari tek tek okudum. bakim abartisiz 6 erkege falan askim demis sevgili yani ayni anda sok oldum bide igrenc igrenc fotolar atmislar oda atmis falan midem bulandi be yapacagimi şaşırdım inanin Şu an kafam1 milyon napkm bilmiyorum gidip dovesim var bece dovece uyumasaydi kesin doverim inanilmaz sinirliyiyazamiyorum bile sizcenapim?
Güncellemeler
+1 yıl
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum arkadaslar gercek manada yardim etmek isteyenlere teşekkür ederim. bos konusanlsra bisi demiyorum artik. şöyle diyim size şuana kadar 1 tokat bile atmisligim yok biraz sertim ama dayak falanbana göre degil. ama dun aksamki ruh halimde olsaydiniz belki si daha kötü bisi susunurdunuz bugunkafami topparlayip konusmayi dusunuyorum umarim kendime hakkm olurum. lafim bos konusanlara
şu an kız kardeşimin telefonuna baktım beynim durdu... detaya bakar misiniz?