Bir şeyi çok merak ediyorum. Şimdi ben eşcinsel, gay ya da biseksüel değilim ama onlar adına bir şeyi çok merak ediyorum. Bu kişiler ne olursa olsun cehenneme mi gidecek? Yani bu kişiler lanetlenmiş kişiler mi? Örneğin bir çocuk var diyelim bu çocuk temiz kalpli, dini ibadetlerini elinden geldiğince yerine getiren bir adam. Ama aynı zamanda gay veya eşcinsel. Bu çocuk kesin olarak cehenneme mi gider?
Cevabın nedir?
Kardeş daha kendi kutsal saydığınız kitabı okumuyorsunuz.
Kafirun suresi 6. Ayet : Senin dinin sana benim dinim bana.
Ayrıca Allah'ın kanunlarında yani şeriatta müslüman sadece telkin etmekle yükümlüdür. Uyarıda haddi aşana yani bir gayrimüslimi mesela beni uyarmakta haddini aşarsan 150 kırbaç yersin ve günaha girersin.
Daha kendi peygamberinin sözüni bilmiyorsun;
Kim bir zimmiye (gayrimüslime) eziyet ederse ben onun davacısıyım. Ben kime (bu dünyada) davacı olursam, kıyamet gününde de davacı olurum.(İslamın temsilcisi Muhammed)
Yani kısacası şimdi Allah'ının kanunları kuralları bu ülkede uygulansaydı 150 kırbaç yerdin.
Bunu bir agnostik hristiyan olarak söylüyorum...02 Yorumla
+1 yılBu tartışılır. Gerçekten dinine düşkün olan biri eşcinsel olmaz. Ha ama cehenneme sonsuza kadar mahkum mu bilemem. Lut kavmi nasıl helak oldu? Bunun cevabı geçmişte kardeşim. Yanlış yol olduğu konusunda en katı şekilde uyarılmış olan o halk devam etti. Şimdi onlardan kimse kalmadı. Ne konu bulmuşsun ya 😂
20 Yorumla
+1 yılCehenneme gidecek olan Allahi peygamberi inkar edenler
Bu demek degil ki onlar yaptiklarinin cezasini cekmeyecekler
Tabi ki cehenneme girip gunahlarinin karsiligini gorecekler Eger imanlari varsa gunahlarini odedikten sonra cennete girerler20 Yorumla
+1 yılKadına benzeyen erkeğe ve erkeğe benzeyen kadına lanet olsun demiş laneti, amcasını vahşice katleden vahşiye bile kullanmamış olan peygamberimiz Hz Muhammed bilmem anlatabildim mi
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
Müslümanların en büyük zevklerinden birisi kendilerinden olmayan herkesi tehdit etmek.
kafa kol kesmek, kadın taşlamak, öldürmek vurmak kırmak.. yaşama hakkı tanımamak. sonsuza kadar ateşlerde yanıp kavrulmasından haz almak.
bu yüzden teröristler. bu yüzden başka insanlrn mutluluğu onlara ağır geliyr.
kaldıramıyorlar, öylesine nefret dolular ki, öfkelerini herzaman masumlardan çıkartıyorlar.
cehenneme falan gitmiyorsun zira ortadoğuda doğmuşsun zaten :)
avustralyalı olmak varken neden ortadoğu :(11 Yorumla- +1 yıl
Lütfen başkalarının dinine iftira atmazsan olur mu? Senin fikrin ama insanların dinine hakaret etmiş oluyorsun. ya da bunun yerine kendi fikrini daha nazik bir şekilde anlatsan olmaz mı? Ve burada teröristler demişsin , her dinde kötü insanlar var ama biz Türkiye'de namaz kılmayan, kuran okumayan insanlardan dini öğreniyoruz. Dinin kurallarına uymayıp herkese küfür eden insan öldüren sözde"müslüman"lar var ama o kişiler çoğunlukta olduğu için Müslümanlığı dini yanlış anlamış kişilerden öğreniyoruz. Bilmem anlatabildim mi ama müslümanlığın aslında kimseye zarar verme amacı yok.
+1 yılGünah işleyenler (müslüman ) cehenneme gidecek ve temizlenecek bundan sonra cennete alınacak. Kafir olan direkt cehenneme gidecek. Ebedi olarak orda kalacak. Eşcinsellik olayına da boyle bakmak lazim. ALLAH ıslah etsin.. hidayet nasip etsin.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnu sen ben bilemem. onu Allah bilir sonucda o cocugu oyle olnasini saglayanda Allah
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama Lut kavmi vs var ya ondan kafam karıştı.
- +1 yıl
Lut kavmi escinselliktenmi helak oldu da onla bunu karistiriyorsun
- +1 yıl
@biziz_ komik olan o degil herkes kendini yaradan yerine koymasi komik orda yazdim okursan birincisi biz ansanlarin yaradanin yerine karar verme olgumuz yoktur ikincisi escinsellik bir sonradan tercihle olanlar var birde dogustan bunu nasil yargiliyabilir sirguluyabiliriz kimin cennete gidecegi kimin cehenneme gidecegi bizim tasarrugumuzda degil onu dedim evet yaradan iki yol sunmustur gidip gitmemen senin elinde benim demek istedigim yaradan musade etmeden soluk bile alamszsin burak yol secmeyi yolu sectirende yaradandir nerden biliyiruz belkide biz kullarina ibreti gostermek icin sectirdi o yolu ayrica bir imam cocugu olarak sizlere yardimci olmak hosuma gidiyor komik olanda bu
+1 yılAllah'ın emir ve yasaklarına elinden geldiğince dikkat eden bir kişi, erkek erkeğe ilişkinin büyük bir günah olduğunu bilir. Öyle bir eğilimi varsa bile kendini o günahtan korumak için uğraşır. Böyle bir eşcinsel erkek var mı bilmiyorum.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Hayatımda hiç cehenneme gitmiş bir gay duymadım, açıkçası cennete veya cehenneme gitmiş birisini ne duydum ne gördüm daha somut şeylerle ilgilen sana tavsiyem
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Allah bilir onu ama emin ol ibadetlerini yerine getiren Allah korkusu olan bir insan öyle bir hata yapmaz yapsa bile vazgeçer
10 Yorumla
+1 yılHangi dine mensup olduğu önemli
Lakin muslumansa ceneza namazı dahi kılınmaz bu tip toplimlur toplu halde yok olmuslardir mesale itlayada pompei sehri gibi gerisini sen düşün10 Yorumla
+1 yılAllahın bileceği iş kesin hüküm olduğunu düşünmüyorum
20 Yorumla
+1 yılAllah onun öyle olmasını sağlamadı ona özgür irade verdi o yanlış seçim yaptı kararı Allah verecek kesin gider veya gitmez hiç kimse için diyemeyiz
10 Yorumla
+1 yılhiç kimse kesin evet diyemez Allah bilir, bilemezsin o kişinin günahını sevabını
10 Yorumlayok gitmez.. günahkar bir müslüman olur o kadar... hepimiz gibi..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 13,5b cevap paylaştı. Allah yasaklamış eşcinselliği
10 Yorumla
+1 yılAllah bilir orasini
40 Yorumlagitmez
20 Yorumla
+1 yılBilmem soralım I sahibine
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı. Eş cinseller naletlenir ama gerisini yaradan bilir
00 Yorumla
+1 yılHüküm Allah'ındır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCehennem varsa belki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği