35 bin TL’lik Kâbe manzarası? Kabe'nin etrafını saran lüks ve ihtişamlı otellerin birinde 35.000 tlden başlayan fiyatlarıyla kalır mıydınız? Sizce müslümanlıkta bozulmaya başladı mı?
''İslam Nereye Gidiyor?'' , 35 bin TL’lik Kâbe manzarası?
Islami hristiyanligi yeryuzunde ki bilinen butun dinleri kapitalizme kurban verdik kimsenin haberi yok bilinen butun dinler bugune kadar guc ve para icin kullanildi hristiyanlar okur yazar bir topluluk oldugu icin kitaplarla oynandi araplar okur yazar olmadigi icin kitabi degistirmek yerine haci hocalarla kulaktan kulaga aktarildi ve bitti iste tanrinin din projesi insanoglu uzerinde ise yaramadi ve bugun binlerce milyonlarca insan bu guc ve para kaynagina dur demek yerine veriyor coskuyu ! Eger saglikli bir iman ve inanc ortami olsaydi bugun ne fetö olurdu ne de sacma sapan tarikatlar. Adam daha sokakta ki kediye mama vermekten aciz birak evreni evinin bahcesinde ki agactan cicekten rahatsiz her yer olmus asfalt rant kalkip cuma mesaji ariyor cumaya gidiyor... boyle bos beles malak bir kitle dindar yasadigini saniyor, cennete gitmek icin namaz kiliyor sanki tanriyla pazarlik eder gibi yaptigi her iyiligin pesine sevap isledim diye boburleniyor sevap puani hesapliyor... bos beyinler... bombos..
Allah'ını seversen artık İslam mı bıraktılar bunlar. Dini hep kullanıyorlar hep. Sözüm ona herkesin eşit olduğu Kutsal Yer olan Kabe'de bile para konuşurken sınıf ayrımı varken, Kurban bayramında kesilen kurbanlar heba olurken bunlar gerçek İslam'ı yaşamıyorlar. Gerçek İslam Hz Muhammed (sav) birlikte.. Biraz ağır oldu ama öyle. Menzildeki şeyhe resmen tapanlar mı dersin tarikatlarda uçanlar mı dersin..
Ben anlamıyorum ya önceden kabeden yüksek evler yapılmazmış şimdi ise etrafındaki otellerden kabe görünmüyor. Hira dağından bile ilk saat kulesi gözüküyor. Bazıları otelden imama uymaya niyet ediyorlarmış sorsan güya Kabeye gitti ama hiç alakaları yok bence..
Müslümanlık asla bozulmaz bozulan inananlar işlerine geldiği gibi hareket ediyorlar Kuran-ı değil kendilerine dini anlatan hacı hoca peşinde gezip din öğrendiklerini sanıyorlar
@HotMamas bak zoruna giden cevap veremeyecek kadar acizler ancak dislike atmakla yetinmiş çünkü onlar pembe hayal dünyalarında mutlular gerçeklerden uzak olarak
En İyi Cevaplar