Öyle cok utaniyorum ki gunahimdan dini konulardan anlayan biri bana yardimci olabilir mi?

Ben o kadar kotu bisey yaptim ki ayni evde kaldigim bir arkadasim var vakti zamaninda onun ve baska bir kiz arkadasimin simarikca tavirlari yuzunden cok sikinti cekmistim gunlerce aglayip bunalima girdigim zamanlar oldu sonra universite hayati cikarlarim icin cok takmamaya ve onlardan ne gorursem bende oyle yapmaya basladim ve hala yakin 2 arkadasimlar neyse bu iki arkadasim yine ayni ortama gireceklerdi oylesine irrite olmusumki zamaninda bir arada olcaklar diye arkadasim o ortama gelmesinnistedim ama uyku ilaci atmak istedim icecegine ama uyku ilaci olmadigi icin baska bir ilac koydum ama yan etkilerine herseyine baktim zarar gormemesi icin sonra o ilac tam tersi etki yapti ve o gece uyuyamadi ve sikinti cekti benim yuzumden oylesine pisman oldum ki ona bisey diyemedim ama cok pisman oldum sonuc olarak hicbisey olmadi ama ben bunu nasil yaptim kendimi Rabbime nasil affettiricem bilmiyorum gunahimda boguluyorum tovbe edip bir gun oruc tuttum sadaka verdim isledigim gunah beni bulacak diye cok korkuyorum Rabbim katinda ben mazlumken zalim mi oldum napmaliyim
Öyle cok utaniyorum ki gunahimdan dini konulardan anlayan biri bana yardimci olabilir mi?