Atatürk hangi sigara markasını kullanıyordu ? bilen var mı
aşırı merak ettim de .
aşırı merak ettim de .
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O zamanlar Birinci yaygındı hatta başka marka yoktu diye biliyorum ama yanlışım olabilir. Atatürk'ü de 'birinci' içiyor diye hatırlıyorum
nerden esti bu gece gece ya, sırf merakımdan baktım, ne kadar doğru bilmiyorum ama link
camel sigara link
Cevap
11Cevap
''ıyı hoş 10 mılyon cevap en ıyı 5 cevap yuzdesı olan falan bunları takıp edıyosunuzda.. bide gece gunduz olarak ekıp olustursanızda gece takılan uyeler sacma sapan sorular gormek zorunda kalmasa.. aradıgımızda mod bulabilsek'' diye bir cevap yazmıştı arkadaşın biri. o geldi aklıma nedense
Muhtemelen o dönem sarma tütün tüketiyordur. Bildiğimiz anlamda sigara (kağıt içine sarılı tütün haliyle) batıya Atatürk'ün doğumudan 30 sene önce, Kırım Harbi sırasında Osmanlı askerlerinden müttefikleri İngiliz askerleri aracılığı ile yayıldı.
yazmama gerekyok heralde bilader soylemis.
kaçak elektriğimi yasal hale getirmek istiyorum yasal abonelik istiyorum ne yapmalı
link bunu
bilmiyorum ama ya cameldir ya da samsun en eski sigaralar onlar benim bildiğim :D
Keşke hangi sigarayı içtiğini değilde fikirlerini merak etseydik. O zaman internetin en boş sitelerinden birine yorum yazana kadar atamızın izinde cumhuriyet yolunda çalışırdık...
Bozkurt marka sıgara Samsun da müzede görebilirsiniz tarıhcı yım ayrıca
Atatürk Boş Sigara İçmezdi :D
Hakiki tütün sarma elbette:) kaliteden anlıyor:)
Bende merak ettim şimdi.
vay hiç aklıma gelmemişti
Sarma kullanıyormuş dagsadh
camel mi ki ?
kısa parlament içiyo
marlboro..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar