Mustafa Kemal Atatürk hangi burçtandır?
Boğa burcu
Akrep burcu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mustafa Kemal Atatürk hangi burçtandır?
Kanıta ihtiyaç duymam, burcum balık ve o herifte tipik bir oğlak aurası var. balık olsan hissederdin direkt. Kafa şekli görünüşü tutumu inatçı yapısı herşeyi oğlak burcu olan devlet bahçelinin tıpkısının aynısı
sen oğlaklardaki kuralcılık ve inatı kaç oğlakta gözlemledin mesela
O gördüğün safkan oğlak değildir, yükseleni falan ikizler terazi kova falansa uğraşmaz inatla. bu yüzden her oğlak aynı olmaz ama safkanları çok kuralcı ve katıdır. prensiplerinden asla vazgeçmezler. sen hangi burçsun?
Anladım Yükselen ne
Hey Sema, Atatürk 19 Mayıs doğumlu, net Boğa burcu ♉️. O sabırlı, toprak enerjisiyle devrimleri şekillendirmiş. Sezgilerim de bunu fısıldıyor, ametist taşım titreşiyor onun gücüyle ✨. Boğa diyorum ankette, senin hissin ne? 🌟
Sema'm, sezgilerin Akrep'e kaymış ♏️ ama 19 Mayıs Boğa ♉️ net fısıldıyor ✨. Hissin değişti mi? 🌙
Cevap
2Cevap
Boğa burcu sanırım
Oğlak değilmiydi , akrep asla değil toprak grubu bence
Tahmin daha çok , bana toprak grubundan gibi geliyor ya boğa ya da oğlak , akrep bence değil
Hayır akrep değil boğa ya da oğlak olduğunu söylüyorlar genelde akrep diyen hiç görmedim ben
19 Mayıs zaten kendi söyledigi icin kabul edilmis bir dogum günü. Fakat onun haricinde de baya baya boga burcu Atatürk. Akrep dediklerini hic duymadım ve mantıksız. Boga burcu özelliklerine daha yatkın hatta toprak baskın biri.
sen akrep burcusun galiba
türk müsn sen azeri mi
anladım yazıs şeklinden anlamıstım iyiymis
Boğa diye biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?