İlk ulkucu. Ataturk muydu?

Veya. Soru soyle olsun. Ulku. ilkelerini ilk baslatan. Ataturk muydu? Arkadasim Hurriyetten Nedim. Sener, in. Ulkucu Kurt isareti. Yapan Milli takim Futbolcusunun hakliligini belirttigi. Nedim Senerin. Yazisinda. Gormus.. bende Nedim Senerin eski yazisinda baktim. Arkadasim hakliydi. Nedim Sener. UEFA. Tarafindan. Ceza verilen Milli futbolcunun hakkini savunurken Kurt. isaretinin ve Kurt, un. Turklerin. Iki bin yillik bir simgesi. Oldugunu belirtiyordu yazisinda Nedim Sener.. ve. Ataturkunde. Ulku kurallarini uyguladigini belirtiyordu? Ne dusunuyorsunuz? Benim sorum. Rahmetli. AlpArslan Turkes mi ilk Ulku yolunu. Baslatan. Yoksa. Cok daha once mi basladi. Ulku. Yolu? Ve. Ataturk ve Ulkuculuk. Hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Güncellemeler
1 yıl
Gazi. Mustafa Kemal Ataturk bu. Ulkenin. ( Turkiyenin). Kurucu lideridir ve. Yillar Sonra. AlpArslan Turkesin. Baslattigi Ulku yolunu hepimiz biliyoruz.. Safligima bagislayin. Arkadasim deyince. Ataturkde. Ulkucuydu hatta ilk ulkucuydu demesi kafami karistirdi ve Nedim Senerin yazisini. Ornek verdi. Every Nedim Senerin. arkadasimin dusuncelerine benzer yazilarini yazmis. Siz ne dusunuyorsunuz. Bu konuda?
Güncellemeler
1 yıl
Eger. Ataturk. Ulkucu iseydi Ben kendi adima gurur duyardim.. Rahmetli dedem Ceyhan, a gittigimizde anlatirdi.. O zamanlar onlar gencmis. Fransizlara karsi mucadelede ". Ataturkun. Askerleri" diye yanik bir Turkuyu cigirirlarmis. ve. buyuk moral alirlarmis o sarkidan. adeta mars gibi soylerlermis. isgalci. Fransizlara karsi savasirken.. Rahmetli dedemide andik bu sayede
İlk ulkucu. Ataturk muydu?