Elimde değil,çok agresif bir yapım var. insanlara inanmıyorum, bu annem de olsa ona saygısızca bağırabiliyorum, ciddi yorumlar bekliyorum, anneme karşı bu durumumu nasıl yenebilirim ve çok mu günaha giriyorum:((
Cevabın nedir?
Dini kurallar aslında ahlaki kurallardır aynı zamanda.
Dinin yadırgadığı şeyleri toplumda yadırgar.
Ve günah denen şey insanda bir vicdan azabı bırakır ardından ;)
Olabilir bazı günahların ardından böyle bir azap çekmeye bilirsiniz onlarda başka bir şekilde yakar canınızı siz geç farkedersiniz.
Şimdi sen böyle bir soru sorduğuna göre vicdanının rahatsız olduğunun farkındasın ve böyle bir durumda yaptığının günah olduğunu anlaman çokta zor bir durum değil.
Neyse aslında işin bu kısmı çokta önemli değil ;)
O günah sonuçta senin günahın.
Ama insan olarak birbirimize doğruyu tavsiye etmek gibi bir sorumluluğumuz olduğunu düşünüyorum ;)
Bu sorumluluğun bana verdiği hakka dayanarak;
Gel kardeşim bu gece imkanın varsa annene sarılarak uyu ve o uyuyana kadar ondan özür dile diyorum.
Merak etme bir evlat annesini dipsiz bir kuyuya bıraksa bile evladı eğer ''anne beni affet'' derse kuyunun içindeki anne ''affettim'' diye cevap verecektir.
Rabbim aranızı düzeltsin sanada biraz daha merhamet versin ;)151 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederimm çok sağol, çok içten, muhteşem bir cevap olmuşş.. :)
En İyi Cevaplar
+1 yılAnne-baba, insanın en başta hürmet edeceği iki varlıktır. Onlara hürmette kusur eden, Hakk'a karşı gelmiş sayılır. Onları hırpalayan, ergeç hırpalanmaya maruz kalır. İnsan, daha küçük bir canlı olmaya başladığı günden itibaren, hep, anne-babanın omuzlarında ve onlara yük olarak gelişir. Bu hususta ne baba ve annenin çocuklarına karşı olan şefkatlerinin derinliğini tayine, ne de onların çektikleri sıkıntıların sınırını tespite imkan yoktur. Bu itibarla, onlara hürmet ve saygı, hem bir insanlık borcu, hem de bir görevdir. Ebeveynin kıymetini bilip, onları Hakk'ın rahmetine ulaşmaya vesile sayanlar, bu dünyada da, ahirette de en şanslılardandır. Onların varlıklarına karşı bıkkınlık gösterenler ise uğursuzlardır. İnsan, baba ve annesine karşı hürmeti ölçüsünde yaratıcısına karşı da hürmetkar sayılır. Onlara hürmeti olmayanın, Allah'a da hürmet ve saygısı yoktur. Günümüzde, ne garip tecellidir ki, sadece Allah'a karşı saygısız olanlar değil, O'nu sevdiğini iddia edenler bile, anne ve babalarına sürekli saygısızlıkta bulunmaktadırlar.
alıntıdır...63 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim, pişmanlığım bin kat arttı :( inşallah affolurum :'(
- +1 yıl
insanoğlu hata yapar önemli olan bu hatalarından dönmeyi başarabilmek.. pişman olmuşsun inşallah bundan sonra gereken değeri gösterirsin.. anne yüreğidir her ne kadar üzmüş olsan bile yüreği dayanamaz bağrına basar evladını
- +1 yıl
Çok vicdan azabı çekiyorum gerçekten annemin yaşadıklarını yaşasaydım anlardım sanırım bugün çok anlayışsız davrandım çok pismanim
çok fazla yorum var o yüzden ben sadece kendini bu konuda herhangi bir agresiflik yapmaman için birşeyler söyleyecem. sinirlendin mi o an yavaş yavaş nefes al ver birkaç kere, söyledikleri sana ters mi geldi onların açısından düşünmeye başla o an, yine mi mantıksız geldi olsun onlar sen ne kadar saçmalık yapsanda hep yanında olduklarını ne kadar üzsende seni hep çok sevdiklerini ne yaptıysan affettiklerinmi düşün ve sakin bir şekilde cevap ver. sonra pişman olacağın birşey yapma sakın...
134 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim, çok ama çpk güzel bir cevaptı bu..
Soran+1 yılçok yararlı bi paylaşım bu, tekrar teşekkür ederim canım :) sahip olduğumuz herşeyin değerini elimizdeyken bilmemiz lazım..
Sorun günaha girmen değil. Bencilleşmeyin 2 dakika. Sorun annenin kalbini kırman. Madem sinirlerine hakim olamıyorsun; tartışmalardan uzak dur. Baktın ki bir şey dedi annen he de başka bir odaya geç. İlla cevap vermek, kalp kırmak zorunda değilsin. Zamanla alışırsın zaten bu huya. Yok yapamam ben sinirlerime hakim olamam diyorsan bir doktora görün. Sakinleştirici ilaç falan verirler belki.
193 Yorumla- +1 yıl
Geçen başka odaya gittim kahvaltı yapıyorduk akşama kadar yemek vermedi. Saat 11 de. Akşam 8'a kdr bir şey yiyemedim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
36Cevap
Aynı sıkıntı bendede var.. Benimde çok sinirli bir yapım var ancak çoğunlukla içimde tutarım. Son birkaç yıldır bendede anneme karşı bazen agresifleşme oluyor saçma sapan nedenlerden dolayı. Bunun sebebi kafamın haddinden fazla dolu olması. Evi geçindiren bir erkek olmak cidden zor işmiş kaldıki evli bile değilim. Bazen sinirli anıma denk gelir çıkışırım ama 2 dakika sonra köpek gibi pişman olurum. Eğer çok sinirlendirmemişsem valideyi zaten 15.dakikada benim yavşama eylemlerim başlar. Çoğunlukla onunla güzel konuşur güldürmeye çalışırım 4 kardeşlik evin en küçüğü olmamdan kaynaklanan bi ayrıcalığımda var en çok bana düşkündür :) Ama ne var biliyormusun ? Ben babasız büyüdüm. Küçük yaşımda kaybettim babamı, benim babam annem olmuştur hep o yüzden onu kaybetme korkusu beni iliklerime kadar titretir.. Bazen sevdiklerimizi kaybettiğimiz zamanları düşünmeliyiz.. Bu onlara duyduğumuz sevgi ve onların kırdığımız kalplerininden dolayı pişmanlık çekmemize yarıyor. Hatta ne var biliyormusun, bunu yazarken bile içime bi bıçak saplandı sanki... Şimdi yazımı bitiricem ve içerde dizi izleyen o tombik kadına kocaman sarılıp öpeceğim çaktırmadan. Bence fırsatın varken sende bunu yap.. Zira hayat çok kısa !
İkinci tavsiyemde psikolojik destek al. Bundan çekinme utanç duyma.. Bu yazıyı okumayı bitirince de fırla koş bi kucak ver bi öpücük al yanaklarından...613 Yorumla
Soran+1 yıl:)ne de güzel yazmışsın, en iyi cevabı seçmemiş olsaydım bunu seçecektim.. dediğin gibi hayat çok kısa, birgün onların yanımızda olamayacaklarını düşünmek bile dayanılmaz bir ızdırap verirken, o yanımdayken ona böyle davranmak beni kahrediyor.. ama telafi edicem ve bundan sonra ona karşı davranışlarıma da dikkat edicem.. iyi ki sormuşum bu soruyu .
Soran+1 yılhaklısın.. çok güzel anlatmışsın herşeyi.. bende annemin yanına gittim az önce gönlünü almak için ama çok kırgın bana ::( benim ölümü göreceksin dedi :'( ben bu pişmanlıkla ne yapıcam bilmiyorum, o kadar özürler de diledim ama Allah affetsin seni diyor..
- +1 yıl
Annelerin yüreği çabuk incinir ancak çabuk toparlanabilecek şekilde yaratılmıştır. İlk başlarda kırgınlıklarından ötürü söyleyebiliyorlar bunları, karakter meselesi çok normal bişey. Sakinleşmesini bekle ve bence otur karşısına konuş. Özür dile ancak konuşma sebebin özür yada affettirme olmasın. Annene ona kızdığında hissettiklerini, kendini kontrol edemeyişinle ilgili bilgiler ver. Eğer bi sorunun varsa paylaş. Eğer kendini hazır hissediyorsan ona bir söz ver ve bir daha yapma !
Soran+1 yılbide bana, sen evlenme sakın 2.gün kapıya koyarlar seni dedi:( annem de çok ağır konuşuyor bende hakim olamıyorum kendime.. ama bundan sonra gerçekten dikkatli olucam çnkü çk pişman oluyorum ardından.. bni en ii sen anladın, biraz da alışkanlık gibi bişey olmuş sanırım bizde bu durum.. ama çk yanlış ve vazgeçilmesi şart bir durum bu:(
- +1 yıl
Annedir bu ! Herşeyi söylemeye hakkı var.. Bence daha sabırlı ve hoşgörülü olmaya çalışmalısın. Bide benden sana bi tüyo. Eğer birgün yine sinirlerini saçma sapan birşeye kaptırırda sinirlendiğini anlarsan o anda, son anda işi şakaya vururmuş gibi yap=) Sevimli varlıklar, bunlara hep kanıyorlar.. en azından kanmış gibi yapıyorlar=) Şunu da unutma, yaşlandığında evladının sana nasıl davranmasını istiyorsan sende öyle davran annene.. Güzel insanlardır.. kırmamak, sevmek lazım... Sabret ;)
Soran+1 yılkesinlikle.. bundan sonra daha dikkatli olucam ve dediklerini uyguluycam :) sana çok teşekkür ederim ben, mutlu geceler ve yarınlar diliyorum, annenle, ailenle :)
- 11 ay
annen hala yasiyormu abi yasiyosa allah uzun ömürler versin
+1 yılöfke bir anlıktır herhangi bir olumsuz koşul altında ortaya çıkar şimdi böyle bir durum yaşadığında bu duruma sinir olduğunu öfke duyduğunu bir şekilde dile getirmen gerekir
Eğer öfkeni belirtmezsen içine atarsan bu durum birikir içinde ve son haddi olarak psikolojik sorunlara kadar gidebilir bu açıdan öfkeni belirtmeni doğal karşılıyorum ancak sorun öfkelenmende değil öfkeni sunuş ya da kaba tabirle öfkeni kusma şeklinde ;
Öncelikle karşındakinin bir büyüğün olduğu annen olduğunu unutmamalısın kısa sürede öfke anında nasıl bir tavır sergileyeceğini düşünüp hareket etmelisin
Sert şekilde uyarabilirsin ancak bağırmadan
Öfken geçtikten kısa bir süre sonra yapmaması gerekenleri açıklayabilirsin
Eğer seni anlamıyosa çok ciddi tavırlar alıp 2 3 gün suratını mandalla ipe asmış gibi evde dolaşıp depresif hareketler sergileyerek seni anlamalarını sağlıyabilirsin
Durum mekan yer ve zamana göre yapacağın tavrı iyi analiz edip yap böylece hem kalp kırmamış olursun hem de daha etkili bir sonuç alırsın ..41 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :(
+1 yılAnne demek karsıliksiz sevgi demek anne demek yavrusunu kendi canindan cok seven demek anne demek cennet demek biz nasıl toplum olduk sinirime hakim olamiyorum diyorsun aynisi bendede var ama anneme tek laf soylemem etrafa zarar veririm ama o kadına asla vermem veremem ancak babama karsi asi olabiliyorum nedendir bilmiyorum babam cok dua etti Allah sana senin gibi cocuk versin diye lakin bu lafi baba olunca anladim insanin o kadar zoruna gidiyorki cocugunun sana bagirmasi anlatamam sen buyutursun okadar bakarsin cocgun asi olur piakopat olur bu. o kadar kotu bir duyguki dusun o kadar bekliyor annen baban cocgum olcak diyr yasamlarimi senin ustune kuruyolar. hatta senin hayatini senden cok dusunuyolar ayrica kardesim dusun seni 23 yil karsiksiz buyutmus birileri bunlar siradan birileri dryil disardan insanlari taniyinca oyle anlicaksinki onlsrin deyerini oka dar kotu insanlar varki ben annem babam hayata cok sukur ama kendime soz vrrdigim gunden beri 1 dediklerini 2 etmiyorum unutma sende birfun anne olacaksin
30 Yorumlaanne ve babaya bağırmak güvensizlikten değildir sadece senin hayal ettiğin kendi dünyandaki görüşünle onların göçrüşünün paralel gitmediğindendir. annnen ve baban sana göre şeki,llenmiyordur şekillenmesinide bekleme zaten bunu kabulleneceksin onları sev say belki şu an içinde bulunduğun durumlardan dolayı onları sevmiyor olabilirisn ama bi yuva kurup çocuk sahibi olunca düzelirsin ve hatta onları yanında görmek seni dahada mutlu eder anne ve babanı üzme olur mu.
51 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim, dikkate alıp deniycem :)
+1 yılWalla anne baba duası olmadan işler yürümüyo. Önce gönlünü al bence,bol bol Allaha yönel ondan sabır dile huzur iste seni huzursuz eden birşey var uzaklaş ondan
55 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum.. deniycem, teşekkürler :(
- +1 yıl
Asma yüzünü aç bi temiz sayfa kendine hayat güzel ne kendini yor ne de başkalarını kır keyfini cıkart biraz
Soran+1 yılyapıcam bunu! en azından artık annecimle babacığımı üzmüycem!
- +1 yıl
Ins yüzünde hep gülümseme olur güller açar
Soran+1 yılsenin de inşallah :) teşekkür ederim iç ferahlatıcı yorumların için..
normaldir. bende bağırıyorum. herkes bağırır. önemli olan şiddet göstermemek. el kalkmaz. bu tamamen piskoljiktir. ama kin tutma sonra in özür dilerim de. gençsin daha. onlar anlamıyor seni sende onları anlamıyorsun. duyguların var doğruların var. ama saygı duyulmayınca anlamadıklarında çileden çıkıyorsun. insan devamlı yanındaki ile kavga eder. iş yerinde yanındakinle, okulda sıranı paylaştığınla, evde annenle, evlenince kocanla... normaldir. ama onları dinle. allah var çünki
40 Yorumlaaçıkçası bu sıkıntı bende de var aslında çok iyi anlaşırız arkadaş gibiyiz küfür ederek şakalaşırız ama sinirlendiğimde bende çok ağır konuşurum. Günahlık boyutunu bilmiyorum ama baya günah olduğunu biliyorum. Çünkü bir of bile denilmemesi gerekirmiş.
00 YorumlaBence çok günaha giriyorsun ne kadar sinirlensende annen o senin 9 ay karnında taşımış o dehşet verici dogum sancısını çekmiş(20 kemigin kırılma acısına eşitmiş yanılmıyorsam) altını temizlemiş kücükken... yememiş yedirmiş emzirmiş bu yaşa getirmiş... annelerimizin hakkını ödeyemeyiz hala zmanın varken git elini öp af dile :)
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatım boyunca hiç anneme küfrettiğimi bilmem, annemden çok kendime duyduğum saygıdan olsa gerek. Beni doğuran, yetiştiren, sevgi gösteren bir insana küfür edip, bağırmak, bana yakışan bir davranış olamaz. Ama hatanın farkında olman iyi bir şey. Kendini haklı sanıp, yaptıgının dogru olduğunu söylemiyorsun en azından.
10 YorumlaDışardaki insanların kahpeliğini,puştluğunu görünce,(askere gidince:Erkekler için) ailenin ve özellikle annenin değerini daha da çok anlarsın ayaklarını öpersin vs vs,sonuç olarak Ailelerimiz bizim tek varlığımız Başka kimse yok,onun için onların değerini bil,anti depresan içmeden bunları yap,antidepresan içince salak gibi oluyor insan :D
10 Yorumla
+1 yılBende öyleydim diyelim birkaç gün önce.Sonra anladım ki annem sadece benim için uğraşıyor, tamam arada anlık nefret hissedip kötü sözler söylüyorum ama Allah bunu biliyor ki içimden gelerek söylemiyorum bunları.Seninde içinden gelerek söylemediğini düşünüyorum.
20 Yorumla
+1 yılBende agresif yapıya sahibim hemen parlıyorum çok bağırdım zamanında sonra bir ders aldım mezarına ziyarete gittiğinde öyle pişman oluyorsun ki tarif edilemez , bu zamana kadar ne yaptıysan hata olarak hepsi o kadar ufak kalıyor ki o an , o pişmanlık...
10 Yorumla
+1 yılAnne ve baba'ya haksiz yere kotu davranmak buyuk gunahtir. Onlara karsi isyankar olmak, onlara kufur etmek, onlari asagilamak ve hor gormenin cezasi cehennem azabidir. Sizin yapabileceginiz en guzel sey tovbe edip, annenizden ozur dileyerek onun gonlunu ve rizasini almak olacaktir. Bunlari yaptiktan sonra bir daha kotu soz soylemeyin, sabirli olun. Allah (c. c) sabredenlerle beraberdir
20 YorumlaKendine engel olmaya çalış, sinirlerine hakim ol. Bir gün onu yanında bulamayacaksın çünkü. Tabi Allah onlara uzun ömür versin, başımızdan eksik etmesin.
20 Yorumla
+1 yılanneye bir of demek bile hoş degil iken,bagırmak hiç hoş birşey değil.anneniz anne olunca anlarsın demiyormu...sinirine hakim ol ve asla öyle birşey yapma.anneniz elalem degil.sizin için uykusuz kalmıs büyütmüş eli öpülesi mübarek insanlardır.
13 Yorumla
Soran+1 yılevet işte sonrasında çok pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyor:'(
- +1 yıl
her defasında pişman olacagınıza yapmamaya calısın.ve mutlaka annenizin gönlünü alın.belli etmesede içinden aglar.
Soran+1 yıl:'(
Aile & Toplum konusunda 830 cevap paylaştı. annen diye o senin bağırmalarını hoş görebilir ama bu onun üzülmediği kırılmadığı anlamına gelmiyor. laf ağızdan çıkmadan engelle
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet fazlasıyla günaha giriyorsunuz , annenize karşı daha anlayışlı ve saygılı olmanız gerekiyor .
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılAnne olunca anlarsın çok mu , az mı günaha girdiğini. etme bulma dünyası sen anne ne yaparsın senin kızında sana yapar .
02 Yorumla
Soran+1 yıldemeyin böyle şeyler, ben yeterince üzülüyorum zaten:'(
- +1 yıl
umarım düzelir bu durum ne diyim.
"agresif bir yapim var" bahane bu deger bilmezler icin. cok el ustunde kalmissin anlasilan.
00 YorumlaÇok günaha girmiyorsun ama çok terbiyesizce davranıyorsun. Yapma.
22 Yorumla
+1 yılAnnem hep der bir gun degerimi anlayacaksin diye ama :/ Bende bazen sert çikisirim...
10 Yorumlayanlış anlama ama senin ilacın dayak,eğer bir kaç kere sağlam sopa yesen ipek gibi olursun
10 Yorumlaannen yanında ya kıymetini bilmezsin olmadığında gör bakalım
10 Yorumla
+1 yılKötü Bi Durum Yaşayan Bİli rNEdensiz Ama Çok Kötü yani Birgün onu Kaybedeceğini Aklına Getir . Ürkütücü Bi Durum Ozaman Biraz toparlıyosun .
00 Yorumla
2 ayBende bağırıyorum sonrasına özür diliyorum vicdan azabı yaşıyorum Rabbim tektar yaşatmasın AMİN
00 YorumlaValla ben de dayanamıyorum canım ama kendini birazcık sakinleştirmeye çalış çünkü bu yaşa kadar onlar bizi getirdi onların emeği var
00 Yorumla
+1 yılSen annene saygısızlık yaptıktan sonra ya da onu üzdükten sonra günaha girsen ne olur girmesen ne olur? Vicdanın rahat edecek mi?
00 Yorumla
+1 yılAnneme hep bağırıyorum çünkü sınır ediyor günahı na kadar
10 Yorumla
+1 yılYani...kendine hakim olmaya calis..hic olmassa annene karsi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnnenizin değerini birgün anlarsınız ama bu geç olabilir.o yüzden geç olmadan şimdiden anlasanız daha iyi olur.
00 Yorumlaüff çok kötü ilerde kızın olursa aynı başına gelebilir
00 Yorumlaannen o senın sonuçta bıraz daha sakın ol
00 Yorumlahemen bir an önce evlen
02 Yorumla
Soran+1 yılevlenebilsem evlenicem de daha okul var.
Sen şımarmıssın sana iki tokat lazım.
10 Yorumla
+1 yılAnneye bağırılır mı ya
00 Yorumlaannem bıtane annen bitane kıymetını bıl...
10 Yorumla
+1 yılcok gunah maalesef bende aynı durumdayım
00 Yorumlaayıp ayıp. Cennet annelerin ayakları altındadır..
00 Yorumla
+1 yılcennet annenin ayaklarının altında. unutma asla.
00 Yorumla
+1 yılgünahı bi kenara kadının çok zoruna gider. yapma
10 YorumlaTaş olursun taş..
00 Yorumla
+1 yılbu gidişle anneni kaybedince anlarsın değerini
00 Yorumla
+1 yılergenlikten sonra durulursun.
114 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşındayım!
- +1 yıl
hala ergensin demek ki.
Soran+1 yılaynı yaşta olduğumuza göre sende ergen olmalısın?
- +1 yıl
yaşla alakalı olmadığını söylemeye çalışıyorum.
Soran+1 yılbende ergenlikle alakalı bi durumum olmadığını söylemeye çalışıyorum, problemi alakasız yerlerde arayıp sırf cevap vermiş olmak için cevap vermeyelim.
- +1 yıl
cevap vermek için cevap vermedim. bi kaç sene sonra kendiliğinden geçerse anlarsn bekle ve gör.
Soran+1 yılhe
- +1 yıl
bu kdr agresif ve eleştiriye gelemeyen yapın da ergenlik yönünde artı puan bence.
Soran+1 yıl:D he demekle mi agresif ve eleştiriye gelemeyen bi yapım olduğunu anladın? benim karakterim böyle ve ergenlikle yakından uzaktan alakam olmadığından da fazlasıyla haberdarım ama bu kadar kendinden emin olan sen, neden 3 eksi almışsın, ilginç:S
- +1 yıl
he demekle bu kanıya vardığımı nerden biliyosun? evet belki de haklısın ergen değilsin ama senin yapın bu. annene tahammül edemiyosan benimle doğru düzgün konuşmanı beklemezdim zaten.
Soran+1 yılbeklemiyorsan cevap yazmazsın, konuşmayız, olur biter, ok? bye
- +1 yıl
sen de duymak istemediğin cevaplar olmasın istiyosan sorma ok?
Soran+1 yılburda ne cevaplar verildi, hepsini saygıyla karşıladım. en iyi seçtiğim cevap bile ne kadar benim için ağır ama sırf xper puan kazanabilmek için gerçekle alakası olmayan cevaplar verilirse de tepkimi tabi ki ortaya koymaktan çekinmem! beni 17-18 yaşında asi, saçma sapan bi kız sandın, o yüzden böyle bir yorum yaptığından adım gibi eminim. sonra yaşıtın çıkınca da durumu toparlayamadın, durum bu!
Soran+1 yılof ne ergenlikmiş ya.. agresif şekilde cevabı hak ediyorsan o şekilde cevap veririm, kaldı ki burda soruyu soran benim, ne yapıp yapmıcağımı senden öğrenmiycem. engellemekte geç bile kaldım seni. durumu az önceki cevabımda da açıkladım ve engelledim gitti seni.
+1 yılcehenneme girecek ilk 5 000 kişi arasındasın bence
08 Yorumla
Soran+1 yılçok komiksin ya,öldüm gülmekten be
- +1 yıl
gül diye demedim üzül diye dedim kardeşim anne bu kızın değil
Soran+1 yılo sayı filan hiçte hoş durmamış, bunu diğer arkadaşlar gibi dile getirmeliydin.
- +1 yıl
en fazla 10 000 e girersin aşağısının maliyeti kurtarmaz son oluru bu
Soran+1 yılöff bana derken sen nasıl bir günaha giriyorsun acaba? bi yürü gitt ya
- +1 yıl
gidiyorum see you
- +1 yıl
aynen cehennemi gibi ne gtsın defol gtsın
- +1 yıl
@emosgaziantep Hayırsız evlat kameralarımiza yakalandı...
+1 yılçok günah gerçekten
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. evet..
04 Yorumla
Soran+1 yılçok uzun yazmışsın,saol.
Soran+1 yılbırak ya, xper puan kazanabilmek için bi evet yazmış ondan sonra da bana laf atıo, agresif olduğumu baştan kabul ettim zaten ben ama acıncak olan da sensin, bi xper puan için düştüğün durumla!
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok büyük bir günah
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Anneme çok saygısız davranıyorum, sürekli bağırıyorum, çok mu günaha giriyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım