Hani şimdi kalkıp onlar ünlü falan demeyin. Türkiyede de bu kadar ünlü erkekler var. Ama latin erkekleri ayrı bir sey mesela Enrique Iglesias, 43 yasında ama 20 gibi Sonra JBalvin Sonra Maluma Ay bu fotoğrafları da koydum ki buralar adam görsün😌
Türk erkekleri neden Latin erkekleri gibi çekici olamıyor?
Türk erkeklerinde de çok çekici olanlar var latinlerde de var japonlarda da bilmem nerde de, ha çirkinleri de var gayet bence sen zaten latin "yakışıklı" erkeklere odaklandığın için onların çirkinlerini görmeyip "ya hepsi harika" triplerine girmişsin, mesela o fotoğraftaki hiçbi erkek bir burak özçivit kadar karizmatik değil -bence-, güzellik/yakışıklılık algısı görecelidir bunu da göz önüne almalısın.
Anlamıyorum ben bu Türk kızları, yani erkekleri gömünce ne geçiyor ki elinize madem beğenmiyorsunuz, madem istemiyorsunuz sınır kapıları orada gidin? İnsanları sürekli kötüleyerek bir şey mi elde edeceğinizi düşünüyorsunuz
E burda hep yapılıyor türk kızları rus kızlarıyla kıyaslanıyor. Madem türk erkekleri açık açık diyebiliyor türk kızlarına; siz neden ruslar gibi olamıyorsunuz diye. Ben de açık açık diyebilirim neden latin erkekleri gibi degilsiniz diye.
Istersen sotenin verilerine falan bak. Yüzlerce soru var neden türk kızları kezban, neden rus kızları gibi olamıyor diye. 1 tane şahsın yaptığıyla herkesi yargılamıyorum. Burda bunu diyen ya da diyeni destekleyen yüzlercesi var
İnan bana şu siteye fırsat buldukça giriyrum ve girdiğimde mutlaka türk erkeklerini kötüleyen sorular görüyorum ama 2 3 günde bir türk kızları hakkında sorular açılıyor. Madem bu kadar istemiyorsunuz türk ile evlenmeyin, türk ile sevgili olmayın?
Hayır bunu erkekler daha çok yapıyor. Ve aynı seyi bin defa burda o erkeklere söyledim. Madem benim açtığım gibi sorular görmek istemiyorsunuz o zaman öyle seyleri önce kendiniz yapmıycaksınız.
Bu kavga uzar uzar gider kız yapıyor, erkek yapıyor merak ediyorum sende bu kadar istemiyorsan evlenme? sevgili olma? sevme? git yurtdışına bul oradan birisine evlen
Diyorum ki sorumun amacı bu zaten. Biraz empati kurması erkeklerin. Her gün bissürü böyle soru soruyorlar. Kendilerine yapılınca nasıl olduğunu anlasınlar. Ki anlamadılar da hemen saldırmaya basladılar
Nasıl bir kafadır bu? Güney Amerikanın hepsinden yüzüne bakılır adamları toplasan bizim ortalama kalabalıktaki bir ilimizdekiler kadar etmez. Sen bu Latin hayranlığını yeniden bir etüd et derim.
Bak güzel kardeşim, doğru olduğunu düşünüyorsan düşün ne düşünmek istiyorsan. Ben sadece bunun üzerine ne düşündüğümü söyledim. Lütfen, yorma beni. Konuşma burada bitsin.
En İyi Cevaplar