Türk erkeği temsili

Bu soruyu şöyle de sorabilirsin, neden türk kızları (özellikle de fiziki olarak) yabancı kadınlar kadar güzel değil , ki onlar sempatik de , her insana sapık muamelesi yapmıyorlar ya da kimseyi görüntüleriyle yargılamıyorlar
Çünkü onların ülkesinde hergun kadın cinayetleri olmuyor çocuk tecavüzleri yaşanmıyor erkekler yiyecek gibi kızlara bakmıyor vs vs... sığ düşünceni de al defol şimdi
Ben sana kadın cinayetlerini destekliyorum tecavuzleri destekliyorum demedim. Ayrıca defol diyerek senin gibi hakaret de etmiyorum , senin sorun direk sığ zaten neden yabancı erkekler daha yakışıklı , yani direk görüntüye bakıyorsun, sığlıkta seninle yarışmak zor
Çok yakışıklı erkeklerle çıktım demişsin yorumun birinde. Hani yakışıklı erkek yoktu türkiyede. 😂 Kendinle çelişiyosun. Vasat kelimesi kötü demek değildir ayrıca. Ortalama makul olan demektir. Hem güzel değilsin hem de cahilsin.
Aşkım belli ki Türkçe ve terimler hakkında biraz kendini geliştirmen gerek ayrıca anlama kıtlığın da mevcut gibi... Sokağa çıktığımda geneli çirkin diyorum 10 kızdan 6 si güzelse bu oran erkeklerde 20- 1 e kadar iniyor. Soruna cevaben de evet çıktığım çocuklar o 20 de 1 lik kesimden oluşuyor 🤨👍
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Yani Türk erkeklerini beğenip beğenmemek sana kalmış bir şey ama daha öncede aynı soruna denk geldim belli ki sen bunu takıntı yapmışsın muhtemelen bir Türk erkeği seni reddetti ve kompleks yaptın diye düşünüyorum.
Bir diğer önemli hususta bence insan önce aynaya bakmalı mesela eğer profildeki kişi sen isen öyle çok yakışıklı hatta normal profildeki bir erkeği bile araman abes olur.
Çünkü sende güzel bir kız değilsin.
Eğer çevrende seni fazla pohpohlayan insan varsa cidden çevreni değiştir yoksa bir yerlerde de böyle söylersen alaya alır, gülerler sana.
Çok yakışıklı erkeklerle çıktım ve en kısasısının boyu 1.83 tü erkekler adeta tapıyor bana.. yorumuna da çok güldüm :\
Asqhda.
Vallaha tapan erkekler hayatında hiç kadın görmemişler ve ilk gördükleri sensin muhtemelen yoksa bunun başka açıklaması olamaz.
Kız birazdan Türk erkekleri tarafından büyük linç yiyeceksin hazırlıklı ol 😃🤣
Türk kadını neden diğer ülke kadınları kadar güzel değilse ondan
Sorun şu ki Türk erkeğinin kat be kat uzerindeyiz. look olarak... Çık sokağa bak bir sürü güzel dilberler görürken kaç tane yakışıklı görebiliyoruz?
Bıyıklı türk kızı resimleri de var onları da koysaydın yanına o tiplere o gider ben tipimdem memnunum hem tipe mi bakıyorlar bu devirde akılsızsın kusura bakma da insanları genelleme
Türk kızları ve Türk erkekleri genel olarak tipsiz genlerle ilgili bir durum tabi yeterli spor ve bakım da olmuyor.
Haksızlık ediyorsun bizim erkeklerimizde yakışıklı ancak yakışıklı olmak her şey değil birinci sınıf hıyar olduktan sonra.
Seni birileri çok pis acıtmış belli ki, beter ol insallah tipsz sey 😂 ama sana kötü bir haberim var tanıstigim tüm yabancı kızların/kadınların Türk erkeklerinin çok yakışıklı olduğunu söylüyor. Yani bu iş sizlik değil TC kadınları buda gol degil 😂
Kimse kimsenin parasiyla derdi yok bebeğim, amsterdama gittin mi sen ya da belçikaya turk erkeklerini cekici buluyor hepsi, asıl tuysuzlerden bikmislar 😆
Anne baba guzel degilse cocuktan guzel olmasini bekleme. Turk kadinlarinin coguda estetikli bakiyorum hep ayni burun ayni yuz ifadesi
Ben sarisinim ve yakisikliyim da noluyo koca bir hiç
Yabancı Erkekler Yakışıklı Diye Bizde Oynarla Aynı Yakışıklı Olalım Yani
Valla bizim geçen sene sınıfta yakışıklı vardı ama egoluydu.. yakışıklı erkek az diyemem ama bazıları cidden egolu
Engin Öztürk Çağatay ulusoy gibi ünlüler yakışıklılar gerçekten. Tom Holland a bin basarlar. O kadar tipsiz değiller. Yoksul kesimde olanları çirkin
Engin Öztürk Çağatay ulusoy gibi ünlüler yakışıklılar gerçekten. Tom Holland a bin basarlar. O kadar tipsiz değiller. Yoksul kesimde olanları çirkin
Ama burada şöyle bir yanlış var. Güzel kadınlar tipsiz erkeklere daha çok bakıyor. Mesela ben dişi yamuk orta tip birine baktım gelmiş bana biraz daha karın kası yapsan sana çok yakışır dedi aptal erkek gibi baklava oluyor zannetti galiba kadınlarda
Üstelik bunu diyende göbeklisi 😃 erkeklerin çoğu güzel kız istiyor herkes tipine uygunu almalı aşk varsa bir şey diyemem.
Cevabı çok açık. Türk kızları neden yabancı kızlar kadar güzel ve mütevazi değilse ondan dolayıdır 😂
türk kadınları da yabancı kadınlar kadar güzel değil
Yabancıların en yakışıklısını seçip türklerin en tipsizini seçip, bide üstüne ciddi ciddi sormuş. Aziz nesin %60 derken valla haksızdı bu ülkenin %90 bence net.
Bence yakışıklı erkekler sayıları az da olsa var canım Allah çirkin şansı versin bulunsun
Bilmem, Türk kızları yabancı kızlar kadar güzel olmadığı için olabilir mi acaba :D
Koy şuraya bir Çağlar Ertuğrul, Engin Altan Düzyatan, Kenan İmirzalıoğlu, Burak Özçivit, Kıvanç Tatlıtuğ… Haksızlık etme bizimkilere…
kadınsı seviyorsun galiba. E doğaldır erkek olmaya bi sakal bıyığın eksik
Mankeni kiminle kıyaslandığından haberin var mi. Her ülkenin yakışıklısı da çirkini de olur. Türkün en kötü tipini yabancı manken ile kıyaslıyorsun
Kadınların çoģu boya güzeli, siz parası olmasın hiçbir erkeğe yakışıklı demezsiniz.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş