- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu herif yakışıklı mı senin lensleri değiştirme saatin gelmiştir geçiyor bence 5 numara gözlük camına gecmelisin gerçi türk erkeklerini görsen gözlük takmana gerek kalmaz kör olursun sonra yine bizden fayda size elinizi girer gideceğin yere götürürüz 🤣
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet arkadaşlar yine @_ΛqresiF_ ‘in Türk erkeklerinden, darbe yediğini, ya da red yediğini görmekteyiz. Çünkü her darbe ya da red yediği zaman Türk erkeklerine bileniyor ve bu tür paylaşımlar yapıyor. 😂 sana sadece birsey soracağım… neden profiline kendi resmini koymuyorsun? Neyden saklanıyorsun, neyden korkuyorsun, neyden çekiniyorsun, nedir bu özgüvensizlik? Sakın erkekler mesaj atıp, rahatsız eder diye koymuyorum deme. Kapatırsın mesaj kutunu kimse mesaj atamaz, bu bir bahane değil. Yani cirkin olduğunu sende biliyorsun dimi? Soruna gelince… sen ya da siz ne kadar güzelsiniz de bu soruyu sorma hakkına sahipsin? Mesela kendine bunu sor. De ki, gec aynanın karşısına “ben ne kadar güzelim” diye sor. Emin ol tipine bakmayacağım, herkesin reddettiği gibi benimde reddeceğim eğitim, bilgisiz birisin. Soruna gelince… Avrupalı kadınların tercihlerinin arasına İskandinav, İspanyol, İngiliz, Fransız erkekleriyle birlikte Türk erkeklerinide tercih ettiğini sana kanıtlamamı ister misin? Ama sen ve senin gibiler yakisikli Türk erkeklerinden yüz bulamayınca, çirkinleşen, ve redddilmenin verdiği acı, öfkeniz yüzünden bu tür paylaşımları yapmanızı gayet iyi anlıyoruz. Ama seni de anlıyorum reddedilmek, beğenilmemek, acı birseydir. Kabullenmen gerek sen busun yapacak birsey yok. Ve O kadar geri kafalısınız ki, reddedilmenin verdiği öfke yüzünden, 35-45 yaş arası olan erkekleri görüyorsunuz, hala kafaniz eski nesil Türk erkekleriyle uğraşmak. Bırak KS’ yi gel sokağa çıkalım? Şu soruyu soralım, “Türk kadınları eskisi gibi hamarat, ya da dürüst mü?” Cesaretin varsa gel dışarı çıkalım soralım bu soruyu var misin, cevapları az çok tahmin edebiliyorsun dimi? Türk erkekleri yabancı kadinlari tercih edip, sevgili olmasini, ya da evlenmesini kendinize yediremiyorsunuz. Sizin icin çok acı bir durum anlıyorum. Ama Herkes kendi kalbinin kısmetini yer. Elbette seni seven biri çıkacaktır bekle. Yaptığın paylaşımlar yanlış. Ha bu arada şu resmini koyda bi görelim seni? 😂
411 Yorumla- +1 yıl
Turk kadınları da yabancılarla evleniyor olay yedirememek değil yani
- +1 yıl
Türkiye’de yabancı evlilik oranı Türk erkeklerin %49 iken, Türk kadınların yabancı evlilik oranı ise %4 ‘dür. Daha açıklamami ister misin? Veriler herseyi anlatıyor. Ama konu bu değil. Konu daha farklı. Bu arkadaş serefli, anlı, şanlı, cömert, Mert Türk erkeklerinden her darbe yediginde, ya da red yediginde bu tür söylemler paylaşması. Ve, araştırmalara göre de, “sık sık” bu tür paylaşımları yapanların %90 ı, çok cirkin ya da , kimseden yüz bulamadığı için, öfkenin verdiği sinir ile yapılan davranışlardır.
- +1 yıl
Turk erkeklerine turk kadinlari kadar baski uygulanmiyor cunku. Turk kadinlari ne yapsa ayiplaniyor ailelerin cogu kizlarini yabanciya vermek istemiyor simdi anladin mi neden erkeklerin yabancilarla evliik orani daha fazla? Ayrica hepsi evlenmiyor da cogu resmi nikah olmadan birlikte yasiyor bu yuzden %4 ten daha fazladir diye dusunuyorum. Neyse ayni yorumu Turk kadinlarini gomen sorularin altina da yazarsiniz artik
- +1 yıl
Hanım efendi ben erkeğim, benim sevgilim yabancıydı ama ailem istemedi, şimdi bende mi kalkıp senin gibi söyleyim? Ne yapsa ayıplanır diye birsey yok. Benim ülkemin erkeklerinin boy ortalamasi 1.80 olurken, kadınların sabit kalmıştır.
- +1 yıl
Turk erkeklerinin boy ortalamis 170 falan
- +1 yıl
ortalamasi*
- +1 yıl
Acip bakabilirsin. Veriler herseyi anlatıyor. İlla benim söylemem gerekmiyor. Türk erkeği boy ortalaması 1.77-1.80 iken kadınlarının 1.60-65 olarak sabit kalmıştır.
- +1 yıl
Ve yabancı kadınların dediklerine göre Türk erkekleri 5 sene içinde 1.85-90 olma olasiklari çok yüksek olduğu icin Avrupa’nın en uzun boylu erkekleri listesine gireceğini tahmin ediyoruz diyorlar.
- +1 yıl
Turk kizlari genlerini Isvecli babadan almiyor cunku:) Neyse amacim nefret kusmak degil bunun icin bir sebep yok cunku kendim Turk degilim sadece yorumunuz bana sacma geldi iyi gunler
- +1 yıl
haha oyle bir sey hic duymadim. Kendinizi kandirmayin
- +1 yıl
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Öyle birsey hiç duymadım demişsin kanıtlamamı ister misin?
+1 yılyani öyle deniyor da hani bizim kızlarda bi İtalyan merakı var, ancak İtalyanlarla Türk erkeklerinin benzerliği de var yok değil. Yakışıklı olmak umrumda da değil çirkinim ben anasını satayım bana ne😂beni alan böyle kabul edecek,. Çok yakışıklılar da gördüm ama hödükler be. Yakışıklıyım diye gezerler ama elimi sallasam ellisi diyen tipler işte bunlar
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sen kendin yakışıklı adam bul çıkarabilirsen çıkar böylesini içinden. Genler belli Türk erkeği de kadını da ortalama tipte. Siz Rus kızı, Fransız kızı gibi değilsiniz erkekler de çok yakışıklı değil doğan çocukların da ortalama tip de oluyor kızlar da normal güzellik de oluyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence fena değiller ya deme öyle. Yerli olan her daim iyidir. İthal sevmiyorum ben.
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Detaydaki yakışıklıysa iyi ki yakışıklı adam sevmiyorum dedim 😀
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl

35 - 40 yaşındaki Ukraynalı Alina Hanım kendi yaşında Türk bir güvenlik görevlisi ile aşk yaşıyor. Birlikte vakit geçiriyorlar, hayatı paylaşıyorlar. Erkek Ukrayna' da sevgili olduğu kadının yanında kalabiliyor. Türk erkekleri madem çok çirkin neden böyle bir ilişki yaşayabiliyor? Senin beğenmediğin insanı başkası beğenebiliyor. Abimiz de öyle çok iyi bir yakışıklılığa sahip değil. Sadece sahiplenici bir erkek. Siz kendi beğeninizi sorgulayın bence. Not: Bu fotoğrafları çift kendini internette koyduğu için burada paylaştım. Zaten 1 gün içinde birinin fotoğrafı, 1 saat içinde diğerini fotoğrafı silincektir.
11 YorumlaSırf sarışın ve renkş gözlü diye erkeklere yakışıklı denmesi komik geliyor bana.
Fotoğraf buram buram yapaylık kokuyor. Derken zaten buldum arkadaşı:
https://plasticsurgeryfact.com/ian-somerhalder-plastic-surgery-before-and-after-photos/01 Yorumla
+1 yılÇok yakışıklı olanlar da var, normal olanlar da. Ama bunu böyle demeyelim ya. Sonra üzülüyorlar. Kızlarımızda, erkeklerimizde gayet güzeller. Sadece iki taraf da kendine daha fazla vakit ayırmalı, bakım yapmalı ๑
20 YorumlaErkekte mavi göz hiç sevemiyorum
Ayrıca Türk erkekleri bence yakışıklı.
Çin tarih yazıcıları bile Türk boylarından söz ederken, fizikleri ve görünüşlerini çokca övmüştür.
Bu kadar ırkınızı yerlere gömmeyin
Değil öyle20 YorumlaGöreceli olan bir şeyi ilk ve hatta tek kriter olarak benimserseniz ömür boyu kaybeden siz olursunuz. Yanlış bakmak yanlış görmektir. Hayat tecrübeniz muhtemelen benden daha iyidir. Siz bunları benden daha iyi bilirsiniz
10 YorumlaKıvanç Tatlıtuğ bunun eline verir. Bu arda sen kimsin ki kendini bu adama yakıştırıyorsun. Siz Türk kadınlarının en büyük sorunu da bu zaten ayanaya bakmadan kendilerini miss world sanması ve en iyisini hakketiğini düşünmesi.
04 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ama bu platformda türk kızları neden çirkin diyen onlarca erkek gördüm, herkes kendini bir şey sanıyor yani maalesef
- +1 yıl
Kıvanç, Ian Somerhalder in eline verecek? Ahahahahah adam 43 yaşında taş gibi yakışıklı.
- +1 yıl
@hepinizvarossunuz Bu yüzden davul bile dengi dengine !! Bu yüzden diyorum Önce aynaya bakacaksın.
- +1 yıl
@hepinizvarossunuz evet dediğiniz gibi sitede karşı cins düşmanlığı var , onları gördükçe hayattan daha çok soğuyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kadınları kızları farklı mı. Eni ile boyu aynı. Kalçadan büyük göbek. O yetmezmiş gibi kendilerini güzel sanmaları. Aynı derde sahibiz
30 Yorumla
+1 yılŞimdi her kadın da güzel değil di mi?
Üstelik Türk kızları bakımsız. Maske var diye bıyık almayanlar var ya😂
Herkesin güzelliği kendine üstelik adam pek de yakışıklı değil.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ya abartma sende bizde de var eli yüzü düzgün tipler haksızlık etme. 😂Hem kadınlarda vaov değil yani herkeste estetik var yaptırmayanlar olarak kaç kişi kaldık ki?
00 Yorumla
+1 yılGenlerimiz sağ olsun. Ama yapacak bişey yok. Bende bir slav genine vs sahip olmak isterdim ama. Ülkemiz Türk, kürt, arap, ermeni, olunca böyle
10 YorumlaGenleri böyle yavrum🤤 gavurlar gidip ağır işlerde çalışmıyor anadan babadan şanslı doğuyorlar. Bizimkiler doğarken hayat mücadelesiyle uğraşıyorlar😏
10 Yorumla
+1 yılYa hayır abi yakışıklı olmamalarını da geçtim bir de bizi beğenmiyorlar. Çirkin özgüveni de bambaşka oluyor
01 Yorumla- +1 yıl
Siz çirkinsiniz çünkü
Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. bende Kanadalıyım ama hanımefendi ben tahmin ediyorum Türk erkekleri yakışıklıdır çok asildir elbette sorunuza saygı duyuyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım genlerle alakalı ya. Allah’a sukur karakterımız bozuk tipimiz degıl. Bu sanırım böyle degıldı 😂
00 Yorumla Azerbaycan da var daha iyileri bu arada turkiyedede yakışıklı var sadece bir çoğu ya sahipli ya baş boy ya da gay birkaçı haric
09 Yorumla- +1 yıl
Azerbaycanlı erkekler evet Turklerden daha yakışıklı ama gorseldeki gibi değiller
- +1 yıl
Hayir yok
- +1 yıl
Yarı Azeri olup Azerbaycandaki akrabalarını sık sık ziyaret eden de benim ama:))
- +1 yıl
Ayh ben size cirkin demiyorum iyisiniz ama gorseldeki kadar degil diyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKızlarda da güzel zor bulunuyor. Allahtan karaktere bakanlardanız da böyle şeyleri kafaya takmıyoruz (!)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılTürk erkeklerinin yaşadığı coğrafya, insanı ezme prensibi üzerine bir algoritmaya sahiptir.
Ne derece sağlıklı bireyler bekliyorsunuz?
cut.00 Yorumla Yakında Ukraynalılar Olgalar ülkemiz de erkek nüfusunu azalttığı zaman kendi kendinize gene sorarsınız bu soruyu ;)
00 YorumlaHerif baya yakışıklıymış da sana bakar mı bilmem😂😂
01 Yorumla
+1 yılOkadar dert tasa sıkıntı stresten hayat şartlarından bu kadar oluyor ne yapalım. Birde genetik kötüyse.
00 YorumlaVar kız var ne yakışıklılar var varya içim eriyor kara kaş of offff
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılYoo yakışıklılar var mesela bursa erkeği Ankara öyle beyefendi yakışıklı karizma esmer bomba cokk
10 Yorumla
+1 yılAh şu kızlar yokmu hep kötü karakterlere aşık oluyor.. Stefan salvatore olsa neyse damın demek
11 Yorumla- +1 yıl
Damon demek
+1 yılTürk erkekleri önce adam olsunlar cinsel açlığın ülkesi Türkiye
11 Yorumla- +1 yıl
Niye sanki kız cinsellik istemiyor erkeklerden daha sapık kızlar var demii
+1 yılBizimkilerin çoğu kel göbekli ve kısa... Pofff
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Türk erkekleri de fena değil yani, ama ben g. koreli seviyorum
00 Yorumla
+1 yılYallah yurtdışına o zaman ne işin var Türkiye'de.😒
00 YorumlaKadınları neden polonyalilar gibi değilse o yüzden.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılGenetik işte ne yapalım. Biz seçemiyoruz ki genetik özellikleri😄
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
……..
06 Yorumla- +1 yıl
Burak Özcevit Kürt
Cevap sahibi+1 yılKaynak var mı? 🤔
- +1 yıl
Bak istersen netten çıkar
Cevap sahibi+1 yılSana sormadan önce internete baktım ama kürt olduğuna ait bir bilgi bulamadım, İstanbul'da doğmuş, ailesi gaziantepliymiş.. Bu onun kürt olduğuna dair kesin bilgi değildir, gaziantepte türkte var, kürtte var, arapta var… 🙄
- +1 yıl
Babası Kürt annesi Türk.
Cevap sahibi+1 yıl
+1 yılIan Sommerhalder in yeri ayrı be çok yakışıklı bir oyuncu. Boone carlyle üzümlü kekim 😍
00 YorumlaNormalde yakışıklı olur ya sokakta gez anında birisi çıkar. ksksk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılGel bana Aşık ol
Kim demiş yakışıklı olmadığımı
Kesin bana Aşık olursun00 Yorumla
+1 yılDış görünüşle yola çıkanlar bu işin yaşlılığı da var görüntü geçici karakter kalıcıdır.
00 Yorumla
+1 yılTip olarak avrupalı görünüp kafa olarak ortadoğulu olan klasik bir Türk kezbanı ;))
00 YorumlaSarışın kürtler böyle ama çok az Türkiye de bozulmaya uğruyorlar karakaş gözlü hale geliyorlar.
00 YorumlaHuyu güzel olsuna gerisini hallederiz ya öküz gibi bağırmayan her erkek çekici geliyor
04 Yorumla- +1 yıl
Şiddete cocuklar cocuklugunda alişio anneden babadan dayak yıyerek ve bu bır cogunda kalıcı oluo ne yazıkkı. Kadına şiddete hayır dıoruz ama görüorum sokaklrda cevrede cocugunun suratına tokatı yapıştıranıda. Dayaknan terbıye edersen cocugu ılerde o da sınırlenınce sozunu gecıremedıgı vakıt şiddete başvuracktr. Bılıncaltı devreye gırıo demekkı
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yıl:D :D Bu kızın sürekli Türk erkeklerine laf atması falan boşuna değil :D sanırım aldatılmış :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklı olanına denk gelmemişsindir, beni gören dönüp tekrar tekrar bakıyor 🤷🏻♂️
00 Yorumla Hayırlısı yani kızlar çok güzel veya erkekler çok çirkin demek iğrenç bir konudur yazık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl değiller? Tr’de de yakışıklı oranı fazla bence
20 Yorumla
+1 yılBence bu da abartılacak bir tipte değil. Ayrıca Türkiyede gayet yakışıklı gençler var. Tüm Avrupa da yakışıklı değil. Bizim ülkemizde de herkesin yakışıklı olmasını bekleyemezsiniz. ( not: beğeni kişiseldir, yakışıklı ve güzel kime göre neye göre)
00 Yorumla
+1 yılHem genetik, hem de bakim icin para yok veya olsa dahi bakima ihtiyac duymadiklari icin gerek duymadigi icin ortaya bu durum cikiyor sahsen benim param olsa neler yapmazdim neler hele su sivivceler vesaire icin
00 YorumlaTürk erkekleri diyerek bir genelleme yapamazsın demekki sen çirkinsin çevrende de senin kalibrende insanlar var Türk erkeği yakışıklı olur Diğer dünya ülkelerine sorabilirsin seni tutan yabancı biriyle takilabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli kadınlar 'ın kocasını serseri tipsiz erkeklerle aldattıkları ve çocuk yapıp kocasına yutturdukları için olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Ben zaten yakışıklı değilim hiç sevgilim bile olmadı
00 Yorumla
+1 yılKonu güzellik ya da yakışıklılıksa rus kızlarıda güzel ama önce insan olmak gerek bu nedenle türk kızları candır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBencede yakışıklı değiller 100 erkekten 10u yakışıklı bu da en fazla verebileceğim sayı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklı olan da var deme öyle çarpılırsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKara kaşlı kara gözlü türk tipi erkeği daha çok beğeniyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılgümrükte tanıdıklarım var senin için ithal edebiliriz istersen :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKışkırtmayalım insanları ya şimdi. Yerli mal organiktir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdamın kare kafa olması bir benim mi dikkatimi çekti?😂
00 Yorumla
+1 yılEtnik köken olarak Türkler biraz daha karışıklar bu sebepten ötürü size yakışıklı gelenler Türkiye'de bulunmasi zor olablr benim kocam çok yakışıklımeslea
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok boş sorular soruyorsun ya.. Yaşının insanı olsan keşke biraz.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen birini öyle çok beğeniyorum ki bunlara bin basar Karadenizli türk erkeği>>>>>>>>>>>
00 Yorumla
+1 yılAaaa dmee öyle kezban damgasi yersin kendi cirkinliklerini kabullenemezler amann sakın Brad Pitt hepsi 🤣🤣🤣
01 Yorumla- +1 yıl
Çirkin sizsiniz
+1 yılSize yakışıklısı denk gelmemiş bence:D gördükleriniz suriyeli filan olabilir hahaha Türk erkeği başkadır ya
00 Yorumla- Devamını Gör (90)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat