Diğer "sınama ateşini alevlendirme" Ne demek? AmalAmber Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Simdiden tesekkür ederim arkadaslar Güncellemeler+1 yıl Mesneviden cevpalar dan okudum ve Türkcem yetmedigi icin soruyorum. Lütfen objektif aciklamar yapin. "sınama ateşini alevlendirme" Ne demek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Allizwell93 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 36% +1 yıl Harıl harıl deneyimlerini ortaya çıkarmak işte 1 6 Yorumla Allizwell93 +1 yıl Türkçen yetmiyorsa Mesneviyi okuma yani o biraz daha ileriki seviyeler. Çok fazla metafor var, tasavvuf yönü ağırdır. Normal insan bile zor anlar. Ama ilk sorunun cevabı aşağı yukarı ben verdim biraz naçizane Yorumla AmalAmber +1 yıl Evet gercekten anlamasi zor, ve hangi konuya bagli oldugnuda anlamadim sordugum cümleyi Yorumla Allizwell93 +1 yıl Tasavvufla alakalı bazı terim sözlüleri var onu tavsiye ederim, piyasada bulabilirsiniz😊 Yorumla Allizwell93 +1 yıl Sözlük olacak pardon Yorumla AmalAmber +1 yıl Arastircam, cok sagolun 👍🏼 Yorumla Allizwell93 +1 yıl Rica ederim hanımefendi Yorumla
DegdirenBerber Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. libidoyu artırma diyor 0 0 Yorumla
elinadami Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl açık değil mi? 0 3 Yorumla AmalAmber +1 yıl Türkcem yetmedigi icin soruyorum Yorumla elinadami +1 yıl cinsellik konusu Yorumla AmalAmber +1 yıl Ben pek sanmiyorum. Mesneviden cevaplardan okudugum bir cümleydi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Harıl harıl deneyimlerini ortaya çıkarmak işte
Türkçen yetmiyorsa Mesneviyi okuma yani o biraz daha ileriki seviyeler. Çok fazla metafor var, tasavvuf yönü ağırdır. Normal insan bile zor anlar. Ama ilk sorunun cevabı aşağı yukarı ben verdim biraz naçizane
Evet gercekten anlamasi zor, ve hangi konuya bagli oldugnuda anlamadim sordugum cümleyi
Tasavvufla alakalı bazı terim sözlüleri var onu tavsiye ederim, piyasada bulabilirsiniz😊
Sözlük olacak pardon
Arastircam, cok sagolun 👍🏼
Rica ederim hanımefendi
libidoyu artırma diyor
açık değil mi?
Türkcem yetmedigi icin soruyorum
cinsellik konusu
Ben pek sanmiyorum. Mesneviden cevaplardan okudugum bir cümleydi