insan sevince uzun kısa fark eder mi?
ne yani uzunsa bir de kısa ya da kısa ise birde sokak için uzun kız mı alacak bu erkek müsvetteleri
ne yani uzunsa bir de kısa ya da kısa ise birde sokak için uzun kız mı alacak bu erkek müsvetteleri
Erkek cinselliği genellikle güç ve hakimiyet odaklı. Kısa, hafif kısaca minyon dişilerin bedenini daha kolay domine edebilirsin. Bu da alınan hazzı ve doyumu arttırabilir. Bu yüzden kısa yatakta denilmiş olabilir.
Uzun boy ise gösterişli ve asil. Yanında güzel bir çerçeve. Bu yüzden ise uzun sokakta demişlerdir. Kişisel zevkim değil, yorumladım sadece.
Ve son olarak pedofili ve cinsel özgüven arasında da ilişki kurabilirsin yukarıda söylediklerimden yola çıkarak.
Sende herseyi ciddiye aliyon hafiz. Olur mu oyle sey. mesela benimarkadasim dag gibi cocuk cakir gozlu bugday tenli ama karisina baksan 155 bardakla surahi gibiler ama mutlular yani
bende öyle birini istiyom
155im bende :D
Elimizde su an o modelden yok 3 kumral var ikisi kahve biri ela gozlu 183 180 ve 185 lik 3 boy modelimz kaldi:)))
Sen hangisisin
183 ela gozlu olan
Kısa kız uzun kız ayrımın yok o zaman senin
Yok ya onemli olan yuz guzelligi
Tesekkur ederim
Sacma bir soz
Cevap
20Cevap
sence neden olabilir?
uzun boylu olmak kötü değil tabiiii
bilsem niye sorayım
kısası yatakta daha kıvrak olur, daha kolay hareket eder veya ettirilir demek isteniyor
uzunu daha gösterişli olur dedikleri için sokağa yakışır diyorlar..
sende alınma üstüne..
Boşuna 4 karı kotamız yok.
Kısa yatakta, uzun sokakta, güzel yemek yapan mutfakta, ayakları yıkayanı da salonda beslesen tamamsın..
İlk kez senden duyuyorum merak etme o kadar ciddiye alınan bişey olduğunu sanmıyorum
Konu sevmek değil ki zaten burda. He birde öyle herkes için bir genelleme yapmamak lazım
Söz mecazi anlamda söylenmemiştir ama tabiki yanlış bir söz 😊
sevdiğin insanla seks yapması bile güzel oluyor dışarda da yataktada sevdiği insan olmalı
Valla ilk defa duydum 😄 ama bende bu teorinin tek bir hücresi bile yok 😊🤗
Mınyon kız yatakta daha kıvrak olur ele avuca daha kolay sıgar pozısyon kısıtlsması olmaz yapı itıbarı ile dar olur
Dar derken
Valla kız müsveddeleri ikinci üçüncü olmayı kabul ettiği sürece alırlar
böyle saçma sözlere takılmamalısın :)
İlk defa duyuyorm bu sözu
Yatakları küçüktür ondan
Hangi salak diyor onu?
kısa kız yatakta her pzoıyona cok rahat gelıyor
Daha neler duyacağız ya su kadınları rahat bırakın
Hepsinin yeri ayri tadi baska
Kim demiş onu
bir çok manyak
Kısa kızın pozisyon zenginliği vardır