öksürmeye korkar oldum
ha bide nane limon çok içilirse zararı olur mu yani günde üç dört bardak?
#KimeNe
ha bide nane limon çok içilirse zararı olur mu yani günde üç dört bardak?
#KimeNe
Merhaba,
Stajyerim henüz fakat elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Anladığım kadarıyla sanırım kbb'ye veya bir uzmana görünmüşsünüz. Film çekildiğini söylemişsiniz doktorunuz ciğerlerinizin temiz olduğunu söylemiş, sıkıntı muhtemelen böbreklerinizi üşüttünüz lakin bu hastalığınız ile beraber öksürdüğünüz de belinizin ve omurilik altına doğru bir ağrı oluştuğunu da söylemişsiniz. Bu şikayetin soğuk algınlığı ile herhangi bir alakası yok bu belirtiler tamamen belfıtığını destekler niteliğin de. Muhtemelen öksürürken istemsiz eğilmeler ve bacaklar da sanki güç yokmuş gibi hissetmenize ilişkin bir çökme hissiyatı doğuyordur. Önerim gribinizi atlattıktan sonra benim önerim en yakın bir zaman da bir beyin cerrahisine tedavi olmanız olacaktır. Bunlar sadece bir varsayım şikayetlerinizden yola çıktım. Geçmiş olsun dileklerimle iyi günler..
Öksürüğün bir hayli ağır galiba beline ağrı verecek kadar. Nane limondan bir şey olmaz. Birkaç gün için aşırıya kaçırıldığında zarar verecek bitki değildir nane. Bak yapabilirsen şu karışımı yap öksürüğüne iyi gelir. Ihlamur, zencefil, çok az karabiber, birazcık nane ve kekik, yarım limon ve tatlandırmak için de varsa bir tatlı kaşığı bal. İçine atarsan bir iki tane de karanfil at. Büyük bir bardağa hazırla. Suyu kaynatıp üzerine dök ve 5-10 dakika demlenmeye bırak. Bardağın üzerini de bir çay tablasıyla kapatabilirsin.
Bel ise sıkıntı. Bel fıtığı falan. Ama sırtta ise diyaframın oluşturduğu basınç sonucu (öksürmeye bağlı) kaburgaların ağrımasıdır.
Geçer.
Belin sirtin falan kurumus hep usutmusun.
Cevap
19Cevap
merhaba, öksürünce sırtınızın neresi ağrıyor, sigara içiyormusunuz, ne zamandan beri bu durumdasınız, açıklarsanız size detaylı bilgi verebilirim
Bilgisayardan girdiğim için elektirikler kesilince maalesef yazmadım özür dilerim, ama muhtemelen soğuk içecekler içmişsiniz veya uyurken üstünüz açık uyumaktan kaynaklanan bir soğuk algınlığı yaşıyorsunuz tam sıcak olamayan suya bol limon sıkıp içmenizi özellikle akşam yatmadan önce ılık su veya içecek içmenizi tavsiye ederim, soğuk su kesinlikle içmeyiniz , sırt ağrınız içinde yakmayacak derecede sıcak suya havlu batırıp sırtınıza koyun ve bir süre bekledikten sonra cilt kremleri kullanarak güzel bir masaj yaptırırsanız eminim sırtınızın ağrısı kalmayacaktır. geç cevap verdiğim için tekrar özürle beraber geçmiş olsun diyorum.
Akciğer sırta yapışık beline vurabilir. Bronşit olmuşsun sanırım. Nane limonla iyi olmazsın.
Bel kısmından üşütmüşsün demek ki, daha sıcak tutmalısın
Öksürünce eğilip kasılıyor insan. Eğildikçe de beline vuruyor. Ayrıca ciğerleri üşütmüşsen yine bele vurur.
Bir kaç bel hareketi gerekli sanırım..
Büyümemesi için dr görünmeyi dene bence. Geçmiş olsun.
Böbrek sorunu olabilir 😢
Geçmiş olsun hanımefendi
Rica ederim hanımefendi
Hastasın geçmiş olsun diyo vücut
Hava hastalık havası diyolar. Belki ondandır.
Ciğerlerden geldiği için olabilir kız ayool
Geçmiş olsun
Rica ederim 😐😐😐
Nolcak ya bobreklerinide usutnusun iste
Nane limon abartma
Su iç 2 litreye yakın
Bel fıtığı var sende
Aynışey bende de oluyor bende anlamış değilim
Üşütmüşsün kendini!
Belin tutulmuş
Öksurme sende
grip başlangıcı