Hiç sohbet muhabbet edemiyorum ya napcam off?

Mesela bir erkek arkadaşımla tanışırken konuşurken kendimi anlatıyorum mesela işte şöyleyim böyleyim bilmem ne falan. Ailem şu işi yapıyo falan anlatıyorum sonrasında "ee" oluyo. Hayatımda yaptığım değişik hiç bir şey olmadığı için konuşma mesela şöyle örnek yazıcam kafadan
+naber -iyi sen +iyi bende -neler yaptın +hiç oturdum ya televizyon müzik falan telefonla takıldım öyle sen -işte bende aynı öyle
Ve bu kadar sonrasında eee eeee oluyo yani. Ne anlatsam ne desem gerçekten hiç bilmiyorum. Yeni tanıştığım insan hemde kendimi komple anlattım neysem olduğum gibi e başka daha ne anlatıyım diyim aklıma bir şey gelmiyo bir muhabbetim yok o kadar sıkıcı oluyo ki arkadaşım bile dedi bana "başkası olsa senle 5 dk konuşur belki o kadar bile olmaz" yani bende bir şey diyemedim haklı çünkü napcam ya nelerden bahsedebilirim ki öyle bir bildiğim film falan olur siyaset ekonomi zaten öyle şeyleri bilmem haber falan izlemem gündemden bahsedebilceğim bir bilgim de yok napcam ulan yeminle boş geldik boş ölcez bu kafayla
Güncellemeler
+1 yıl
Soru biraz uzun oldu sorry 😂
Güncellemeler
+1 yıl
Kendimi herşeyimi anlattıktan sonra ne anlatabilirim ki zaten bu kadar yani hayatım böyle yemek ye uyu televizyon izle müzik dinle napayım mk okula bile gitmiyorum ki okuldan bir anımı anlatıyım bir şey yapıyım yani hiç yok kafayı yicem ya bu durumumla herkesi sıktım telefonda konuşmak istemiyorum artık kimseyle sus pus kalıyorum mal gibi
Hiç sohbet muhabbet edemiyorum ya napcam off?