Bu nasıl olurrr ?

Arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum delirmek üzereyim en başından anlatacağım. Sevgilim 1 haftalık asker. Giderken telefonunu bana bıraktı öyle gezinirken g-mailinden bildirim gördüm şu gayların olduğu hornet uygulamasını indirmiş sonra silmiş. İçime bir kuşku girdi. Uygulamayı indirip onun e postasıyla giriş yaptım. Ve birde ne göreyim. Nisan ayında 2 gün 5-6 erkeğe travestiye penisinin fotoğrafını atmış seni istiyorum, işini görür mü vb mesajlar gördüm. İnanın neye uğradığımı şaşırdım. Sevgilim iştimadaydı o sıra hemen bir mesaj attım ' defol sakın ama sakın birdaha karşıma çıkma diye. Mesajı görünce koğuşta arama yasak olduğu için mesaj attı ne diyorsun sen kafayı yemişsin kendine gel bana gay olduğumu söylüyorsun beni kırdığını bil iyi geceler dedi bende uyudu inkar etti ama gözlerimle gördüm. bizim aktif bir cinsel hayatımız vardı. Her defasında onu çok mutlu ettiğimi fiziğimi flan çok beğendini söyler. Ailelerimiz tanıştı askerden geldikten sonra söz yapacaktık. Benim için çok şey yaptı çok şey atlattı sevgisinden süphem yok ama bu olaydan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen yol gösterin. Eğlenmek amaçlı mı yapmış olabilir yoksa gerçekten gay mı? Kendimi çok kötü hissediyorum ne yapacağım.
Bu nasıl olurrr ?