tamam kanka şakasına diyorum zaten yok öylesine paylaşayım dedim çünkü iyi bir hoca şart takıma şimdi takımda 3 lü savunma sıkıntısı var taktik uymadı pelkas irfan can nerede oynayacak derken takımda düşüşler yaşandı şu an 2 takıma odaklıyız olympiakos eintracht frankfurtu yenersek yinede takım avrupada iş yapar rvp genç dinamik bir isim takımın başına gelse fena olmaz gibi
kanka fenerbahçe üst üste mağlubiyet alıyor psikolojim bozuldu tribe girdim ya stresten geceleri uyuyamıyorum kafama çok takıldı cidden takım nasıl düzelir diye günlerdir düşünüyorum
Ama harbiden özendim şimdi sana ha. Ne güzel dertler lan bunlar. Keşke tek futbol sorun etsek. Doğru diyorsun futbol önemli sileyim öbür dertleri en önemli sorun bu
kanka tek derdim fenerbahçe bu takım için her şeyimden vazgeçerim bağlandım takımıma takımım kötü halde ben de kederli üzgün günlerdir uyuyamıyorum çaresiz kaldım işte takım iyiye gitse tüm yüküm ortadan kalkacak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ya skeyim futbolu feneri aman gece gece aklına gelen şeye bak
sanane olum sanane takımım hakkında düzgün konuş
Ya sever takımını düzgün konuş diyor bir şeyi de putlastirmayjn lan
olum seni geren mi var 6saraylı
gelen geçen yol hanı gibi geçti gitti 6saray hahahhaa
Ya skeyim galatsa rayı da feneri de takım tutmuyorum olum
niye olum git fanatik ol futbol önemli bak vitor pereira mesut özil ali koç krizi var onun çözülmesini bekliyor taraftan stresten kafayı yedik
Gerçekten futbol taraftarları psikopat oluyor. Futbol için streslenenler bana hiçbir dertleri yokmuş gibi geliyor o saydığın isimleri tek tek s... Knk
Ali koça bu mesajı gösterip avukatla birlikte her şeyini alır biliyorsun demi
şimdi koskocaman yönetime ettiğin küfrü savcıya versem ne yaparsın?
Seveyim dedim mk e gönder mk sanki senin mesajını okuyacak sanki beni takacak herif. Pofff sen cidden kafayı siyirmissin
Verirsen ananı da severim knk
Sevmek diyorum bak seviyorum yani sorun yok
tamam kanka şakasına diyorum zaten yok öylesine paylaşayım dedim çünkü iyi bir hoca şart takıma şimdi takımda 3 lü savunma sıkıntısı var taktik uymadı pelkas irfan can nerede oynayacak derken takımda düşüşler yaşandı şu an 2 takıma odaklıyız olympiakos eintracht frankfurtu yenersek yinede takım avrupada iş yapar rvp genç dinamik bir isim takımın başına gelse fena olmaz gibi
Ne diyim kanka Allah kolaylık versin bi skm anlamadım dediklerinden ama olsun. Hepsini seviyorum 😃
kanka fenerbahçe üst üste mağlubiyet alıyor psikolojim bozuldu tribe girdim ya stresten geceleri uyuyamıyorum kafama çok takıldı cidden takım nasıl düzelir diye günlerdir düşünüyorum
Ama harbiden özendim şimdi sana ha. Ne güzel dertler lan bunlar. Keşke tek futbol sorun etsek. Doğru diyorsun futbol önemli sileyim öbür dertleri en önemli sorun bu
kanka tek derdim fenerbahçe bu takım için her şeyimden vazgeçerim bağlandım takımıma takımım kötü halde ben de kederli üzgün günlerdir uyuyamıyorum çaresiz kaldım işte takım iyiye gitse tüm yüküm ortadan kalkacak
fenerbahçe sence avrupa liginde üst tura mı çıkar yoksa konferans ligine mi gider
Konferans ligine gider knk
Niye bu kadar seviyorsun sana bir şey de vermiyor
zcvbnmöçmnbvcbnmöç ehheehhe :d haykırdım mk
neden 6saraylı zorunamı gitti hahahhaha
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!