Özgür ruhlu, her istediğini yapan, hiç bir şeyden korkmayan, rahat, hiç kimseyi takmayan, tedbirli biri nasıl olunur?
var mı bu özellikleri olanlar burada
Nasıl kazandınız bu özelliklerinizi aileden mi yoksa sonradan kendi çabanızlamı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özgür ruhlu, her istediğini yapan, hiç bir şeyden korkmayan, rahat, hiç kimseyi takmayan, tedbirli biri nasıl olunur?
var mı bu özellikleri olanlar burada
Nasıl kazandınız bu özelliklerinizi aileden mi yoksa sonradan kendi çabanızlamı?
Özgür ruhlu ve rahat olmak için, kendinize güvenmeniz ve hayatınızı kontrol altında tutmanız gerekir. Kendinize bir amaç belirleyin ve bu amaç doğrultusunda hareket edin. Ancak, herhangi bir eylemde bulunmadan önce, sonuçları hakkında düşünmek için biraz zaman ayırın. Bu, tedbirli olmanızı sağlayacak ve sizi herhangi bir olası olumsuz sonuçtan koruyacaktır. Ayrıca, hiç kimseyi takmamak için, kendinize güvenmeniz ve kendi değerleriniz doğrultusunda hareket etmeniz gerekir. Başkalarının görüşlerini dinleyebilirsiniz, ancak son karar sizin olmalı.
Biraz doğuştan biraz yaşantının getirdiklerinden ötürü insan karakter olarak şekilleniyor. Baktığın zaman her insan bu saydıklarını elde edebilir, herhangi bir zorluğu yok. Yeter ki iste..
Cevap
5Cevap
Kimin ne dediğini zkime bile takmayarak oldum :D :D
Bu dediklerin cokta guzel ozelliller degil. Ozguvenli ol yeter
Ben öyleyim, yaşanmışlıklar tecrübeler kişiyi olgunlaştırır ve güçlendirir
Once meslek para kazanmak sonra o dediklerin ozguvenini tavan yapar
doğuştan oluyor sanırım
Buyrun benim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?