Kaç ayda ehliyetimi alıp dilediğim yerde rahatlıkla kullanabilirim?
Ve toplam ne kadarı bulur fiyat olarak?
Ve toplam ne kadarı bulur fiyat olarak?
1500 tl sadece kursa verdim ve artik her yerde ayni oluyormus fiyatlar arastirdim gercektende dogru cikti sinav harci yatiriyorsun emniyete para veriyorsun 2.200 tutuyor toplam ayrica bir sey bilmene gerek yok matematik geometri degil genel kultur oku aklinda kalir motor biraz sikintili bana kalirsa kitabi oku orda sorular da oluyor onlari da coz internetten soru cozmene bile gerek kalmaz o kadar aptal saba insan geciyor sen mi gecemiceksin
Ehliyet kursu ,1000 tl
Sınav ücreti, 300 tl
Ehliyet alırken ödeyeceğin tutar , 600 tl
Toplam: 1900 tl.
İlk bir ay teorik ders ve yazılı sınav
2. Ay uygulamalı ders ve sonunda uygulamalı sınav geçersen 2 ayda bitiyor.
Emniyetten randevu alırsın 1 ayı buluyor. 3 ya da 4 ayda ehliyet sana ulaşıyor. İlk sınavları geçebilirsen tabi
Kursa yazılman lazım. 1000TL lazım ehliyet masrafları ile beraber.
minimum 3 ayda alabilirsin
Çok zor değil kitabı allıp çalışıcan biraz, bide eski çıkmış soruları çözücen. 1 haftada çalışırsın.
Kursda test sınavdan geçtikten sonra, araba sürmeye götürür bir kaç saate öğrenirsin.
Sonra uygulamalı sınav, istanbuldaysan carrefour etrafında tavaf ediyorlar. Zor olmuyor.
Artık sağbit 1600 diye biliyorum 15 günde alabilirsin üç aydada trafiye hakim olursun kağbiliyet varsa tabi😜
Cevap
9Cevap
sana göre değişir ben ilk seferde almıştım annem son hakkında yani insandan insana değişir.
toplam 1600 veya 1700 civari sonra ehliyete yazılacagın için orda ögreniyosun iki hafta kurs var bir iki haftada direksiyon kursu ehliyetide en az 2 3 ay hatta 4 ay bile sürebilir
Birşey bilmene gerek yok çünkü dışarda kullanan hemcinslerin de hiçbir şey bilmiyor
Bilmiyorsun diye kurs var zaten. O nasıl soru la
Eşşeği bağlasan alıyo ya korkma
Sinava gircr sonra direksiyon.2 ayda alinir
Çok basit sınav sen direksiyon öğren
Kursuna git :)
Sürücü kursu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar