ehliyet kaç ayda alınır? kursmu beliler milli egitimi bu süreyi bu arada tanıdıklarına ehliyet kursu torpil yapabilirmi?
Cevabın nedir?
2 gun once kayit olsaydin 2 3 ayda alirdin ancak suandan itibaren kayit oldugunda stajer olarak baslayacaksin 1 yilda aliyorsun diye biliyorum 2 gun once kayit oldum ygs olmasina ragmen kopek gibi calisiyorum tabiri caizse
017 Yorumla- Soran+1 yıl
yok kanka ben 4 ay önce kayıt oldum bu kadar uzun sürmesi normal mi die sordum size eçmiş olsun stajer ehliyet çok zor diolar birde 5 yılda bir piskolağa gidip test olacaksınız alkol testi de var 1 yılda yanınızda ehliyetli birisini bulunduracaksınız çok zor işiniz ALLAH sabır versin
- Soran+1 yıl
daha sayamadığım bir sürü sorun var geçmiş olsun..
- Soran+1 yıl
yok panpa 1 hafta sonra alıyom ama 1 hafta meb erteledi diolar doğrumu bilmiyorum agzıma geleni saydım kursa şimdi :D
- Soran+1 yıl
kaç liraya kayıt oldun sen
- Soran+1 yıl
sana biraz geçirmişler sanırım :D
- Soran+1 yıl
350 tl :D
- Soran+1 yıl
ciden 850 tl mi aldılar?
- Soran+1 yıl
senin yerinde olsam agızlarına s*ç*rdım
- Soran+1 yıl
hangi sürücü kursu
- Soran+1 yıl
vay ezo vay :D
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Sınav tarihleri sürekli farklılık gösteriyor. Kimisi 3 ayda alıyorken kimisi 5 ayda alıyor. Bir an önce kaydını yaptır bence. Ayrıca tarihleri Milli Eğitim belirlediği için torpil söz konusu değil
00 Yorumla
Zorlaştı sınav artık kolay ama direksiyon da hiç hata yapmamaya bak çıkarken sinyal ver şerit değiştirirken bile sinyal vereceksin düzgün park et 3 4 ay buluyor sanırım sınav dersler falan
00 Yorumla
Yurtdisinda oldugum icin bu soruya cevap verme hakkim yok :p azmine bagli
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
3 ay sürer en fazla. Direksiyon sınavından çakmamaya bak. Eskiden kolaydı şimdi zorlaştırmışlar. Babam 68 yaşında aldı ehliyetini :)
02 Yorumla- Soran+1 yıl
ben 4 ayda alıyorum sınavların hiç de kalmadım bu normalmi yav
- +1 yıl
2-3 ayda alıyorsun yaklaşık torpil yok
00 Yorumla sınavlar dahil 4-5 ayı bulabilir
00 Yorumla2.5 ay
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi