Burak Özçivit göbekli birisi karın ve göğüs kasının zerresi yok ama tüm kızlar ona hasta? Bu vücut ölçüleri çoğu erkekte mevcut.. Siz parasınamı aşıksınız acaba? Yoksa yalancımısınız?
Kızlar sürekli kaslı erkek deyip başımızı şişirmiştiniz?
Nedense ne Burak Özçivit ne Kıvaç Tatlıtug ne Tarkan ne Murat Boz dikkatimi çekmedi çekmiyor. Hiç birinin veya hiç bir sanatçının hayranı olmadım 😒 bende mi bir anormallik var acaba
Ayrıca sen kiskanmasan bu adama durduk yere çamur atmazdin sırf elalemin zevkine beğenisine laf sokabilmek için şöyle gönderiler yazmayın ya komik oluyorsun 😂 ben daha yakisikliyim yazmissin madem sen daha yakisiklisin bu adam nereni tirmaliyor ozaman 😂
Daha yakisikliysan git Nasılım kısmına fotoğrafını at da görelim yani endamini ayrıca ben yakışıklı olsam ne olacak sen gibi olup da sağda solda hırlayacağıma çirkin ama mutlu olurum.
Endamini tek "merak eden" ben değilim 😊 renkler ve zevkler tartışılmazdır senin burun kivirdigin insani başkası sever sevmez burun sokmak da sana düşmez tipini at da görelim endamini merak ettiğimden değil gerçekten bu adamdan da "yakisikliysan" kendim yanlış konuştuğumu kabul edeceğim. Tabi kabul etme olayı sadece bana mahsus sen gözün çıksa gene kendinde olanı kabul etmezsin mazallah.
Fotoğrafta sadece parlaklık ayarlariyla oynadim başka hiçbirşey yok tebrikler allahın yarattığına da laf sokabiliyorsun bas git ya iyice sevimsiz oldun
Gizliden soruyor tipi mipi bir mali belli değil herifçioğlu yakisikliyim diye racon kesiyor bide bak bak allaha şükür sen gibi gizli profillerin arkasında durmuyorum neysem oyum! Ergen deyince sen çok mu yuceldin simdi kurban ol sen o aşağıladığın insana
Yiyip ictigim seni ilgilendirmez laf olsun torba dolsun diye alakasız konulara kayma ne acizsin ki hangi konudan laf sokacagini sapittigindan ikide bir konu degistiriyorsun gizliden yakisikliyim ayaklarına yatıp da beni aşağılanarak ne denli ezik bisey oldugunu kanitladin tebrikler 😂😂😂😂
Başka hangi konudan laf sokacaksin? Yaşıma laf ettin görünüşüme laf soktun başka neyim kaldı? Erkeksin diye kendini bir bk sanma yazıkki başka laf sokabilecegin biseyim kalmadi, aciz seni. Kusura bakma gizliden cesur şövalyelik yapanlara çok da şey etmiyorum
Kendin bir halt olabilseydin gizliden yazıp da laf sokmazdin bu ne denli korkak biri olduğunu gösteriyor bende bilirim gizliden ona buna ben boyleyim sen soylesin diye laf sokmayı. Başka platformda lafı geçse kesin "boşkoloronon kosorlorono lof otmomoloyoz" dersin dimi sizin geneliniz boyle
Allahın yarattığına da mi burun kiviriyorsun deyince hemen konu değiştirdin siz erkekler kendinizi çok akilli zannediyorsunuz ya, haksiz olduğunuzu görmemek için hemen konu değiştirmeler falan. At lan Nasılım kısmına fotoğrafini, öyle gizli üye olarak değil bizzat kendi hesabına at görelim o çok prim yaptığın tipini o adamdan daha iyiysen kocaman harflerle dünyanın en adi insaniyim diye yorum yazmazsam o gonderiye gel mezarima tükür! Başkası gelip görünüşüne laf soksa ağız dolusu ana bacı söversin ama karşında ki nasıl olsa kız diye rahat rahat hakaret edebilirsin dimi?
Yazdiklarini okumaya erindim ama kesin bostur ha ondan yakisikli olma mevzusuna gelince ben tum erkekler adina konustum ve ondan yakisikli olugumu iddia etmedim bence dedim
Ne dediysen dedin bir insanin kusuruyla dalga geçmek en büyük küfüre bedeldir senin bence kelimen neye mal oldu tebrik ediyorum seni. Ben senin yüzünü görüp de bir fiziksel kusurunu yakalamış olsam bile bunu tutup suratına çarpmazdım ayrıca erindim yazınca da laf sokmuş olmuyorsun. Tebrik ederim tipik fiziksel kusurlarla dalga geçmeyi marifet sayan zorba tiplerden birine donustun su anda. Bunu da okuma istersen erin veya erinme umurumda değil artik son zorbalığından sonra
Kusura bakmada kiskaniyor diyen sensin, hodri meydan diyen sensin, bir tarafin yeseydi yazanda sensin, ben çelişiyorsunuz dedim sense karisiyorsun dedin pardonda sen ustelersen bende altta kalmam.
Sadece giyim, az gobegi olup yakisikli adanlari o kadar yerden yere vurdu ki kizlar yok karin kasi isterim felan buda kanit istediginiz seyi bilmiyorsunuz
Bu nasıl kanıt lan eften püften şeyleri önüme sürdün. Adam yakışıklı + ünlü. Bu ülkede azıcık ünlü olman yetiyor. Ve kızlar üzerinden yürüme siz erkekler sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz. Yanınızdan bir avrat geçti mi abayı yakar yol tarifi sorsa bana asılıyor dersiniz. Allah cemi cümlenize akıl fikir versin. Kızı da erkeği de kattım.
Konu abazalik degil eger konu oysa kadinlar daha kotu, gelelim ki konuya burlarda nasilim diye sorunca yakisikli ama hafif gibekli erkekler kizlarin yorumu olumsuz, ama tipsiz vucutlu erkek gorunce hemen asılmalar filan.. Millete vucut yap deyipte vucutsuz parasi olana sulanmayi iyi biliyorsunuz? Saygilar.
Adamın bıyığı yeter be😀 Ben şahsen bıyığı herkese yakıştırmam ama Burak Özçivite çok yakışıyor göbeğide aşırı değil bence tam ideal erkek profli bana göre tabi😬
Okudum ama yeterli bir cevap değil. Herkes farklı tiplerden hoşlanır. Kimi, yakışıklı oldugunda vücut önemsemez, kimiyse tam tersi. Hepsini geçtim sırf ünlü olduğu için, dikkat çektiği ve bir havası olduğu için (bunda oynadığı rollerin de etkisi var) seçilebilir. Her şeyi sadece bir bakış açısıyla yorumlamayın. Mesela ben bu adamdan hiçbir şekilde hoşlanmam, bayılmam da ama şu sorunun kaynağında kıskançlık yattığı çok belli.
Yani ben kendi adimayi gectim zaten cok bariz kiz cevrem var ama herkes ozcivit der olmus ama ayni kisiler vucutta der olmus? Simdi kendine biri ceki duzen vermek istese neye gore hereket etmeli parayami? Vucudami? İkilemde birakiyorsunuz ki ben eminim bu adamdan yakisikliyim kiskanclik yok ;)
En İyi Cevaplar