Konyada kadin olmak nasil bir duygu biliyonuz mu?

Malum bizim ulkede bokdan bir kafa var. Sen ne giydinde bakdi sen gecenin kacinda disardaydinda tecavuze ugradin bu kafadakiler cveap vermesin aga. Ben konyaya geleli uc gun oldu. Uc gunde 5 kez durduruldum. Birincisinde adam aksamim 9unda ben marketden donerken pesimden geliyordu bagirdim cagirdim gitdi. Ikincisinde suriyeli yanimdan gecerken seyime digru opucuk atdi eliyle hareket yaparak bagirdim cagirdim dedoldu gitdi ve yanimizda bir teyze vardi kadin umursamadi bile ucuncusu arabayla yanimda durup birakalimmi falan dediler. Kimse eumursamadi digerlerinde hep arabadan laf atmalae korna calmalar. Isin enteresan tarafi bu arabayla korna calan birakakmi diyenlerin aksam da degil baya insanalrin oldugu oglen vaktinde bunu yapacak cesareti buluyo olmalari. Konya muhafazakar bir sehirse bu adamlar bunlari yapicak cesareti nereden buluyo? Yoksa siz kizlari tesetture buruyup sustuturak mi bu sehrin muhafazakar oldugunu dinci oldugunu savunuyosunuz. Yani kiz kapaloysa bu sehirde laf yemez aciksa yiyebilir dln gibi mi nasil bir sehir la bura tiksindim
Konyada kadin olmak nasil bir duygu biliyonuz mu?