Diğer Düşündürücü resimler paylaşmak istedim siz ne düşünüyorsunuz görseller hakkında? Hayali666 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Düşündürücü resimler paylaşmak istedim siz ne düşünüyorsunuz görseller hakkında? Düşündürücü resimler paylaşmak istedim siz ne düşünüyorsunuz görseller hakkında? Cevapla Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ayyŞecikkk Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 75% +1 yıl Vayyy !! Duygulandim beya😊 Neka güzel bir paylaşim bu böyle teşekkür ederiz:))Zaten beden yaşlansa da gönül genç kalirmiş😊 Bu da resmi olmuş.. efsane🍃 1 1 Yorumla Hayali666 +1 yıl Rica ederim :) Yorumla
civilized_w Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl zamanın ne kadar çabuk geçtiğini ve geçmişe olan özlemi görüyorum 1 5 Yorumla Hayali666 +1 yıl Bu resimlerden bir şeyler. kapmaliyız bence Yorumla civilized_w +1 yıl vakit çok hızlı geçiyor iyi değerlendirmeliyiz Yorumla Hayali666 +1 yıl Aynen kendi adıma konuşayım çok boş vaktim var ama hep oturuyorum Yorumla civilized_w +1 yıl farkındaysan düzeltebilirsin Yorumla Hayali666 +1 yıl Farkındayım Yorumla
Mümine_Hanim Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Gençlik gidecek. Gençliğimi özledim 0 1 Yorumla Hayali666 +1 yıl Teyze yaşın kać Yorumla
En İyi Cevaplar