Başka paylaşacak ortam bulamadım, buraya uygun mu onu da bilemem ama (arkadaşım da yok).
Çizimden anlayan anlamayan, bu amatör (evde kendim öğrenmeye çalışıyorum) şeyleri yorumlar mısınız? Eksiklerim neler? Çok var biliyorum ama neler olduğunu anlamıyorum. Teşekkür ederim.
Görsel Sanatlar mezunuyum ben anlarım bu işten, şimdi ilk çizimde oran orantıya dikkat etmemişsin ve ölçü ile yapman lazımdı 2'ncisinde ise üzüm kısmı çizim hareketleri çok iyi ve onu beğendim, diğerleri de iyi geliştir yani ilerle ve pes etme;zamanla düzelir severek yaparsan sorun olmaz ki zaten.😊
Yaa çok teşekkür ederim, valla yeni işen helal olsun sana yeni başlayıp bunu yapamayan var;tahminime göre sen yeni başladı isen bu çizimlerle ilerde benim aşamama gelirsen çok profesyonel olursun.
Tabii gelişirse çok mutlu olacağım. kafamdaki şeyleri kağıda görsel türden dökecek becerim olmadığı için üzülüyorum yoksa ne kadar aciz çizsem de eğleniyorum her türlü. Sanatla ilgilenen insanın hali bir başka güzel oluyor gerçekten. Düşünceleriniz mutlu etti, çok teşekkür ederim. 💃
O da ilerde olacak emin olunuz ben daha ufaklık iken senin gibi düşünüyordum sende bunun daha yeni doğan bi bebek gibi düşün çizimlerini ilerde yapacaksın, emin ol;başarıların daim olsun.😊🤚🏻
Eline sağlık devamlılığı sağlarsan çok daha iyiye gideceğine eminim. Ben dijital çizim tasarım yaptığım için :D senin tasarımları değerlendirme niteliğinde değilim
Çok iyiler gelişmeye açık gözlerin ve ellerinin işbirliği in artması gerekiyor bu da daha çok çizerek olacak durma güzel sanatlar bile düşün zamanı gelince.
Gölge de hata var. Çizimleri yaparken video ya al ay internete severek izlerim , bu işi paraya dönüştürecek kadar iyisin.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok çok teşekkür ederim daha acımasız yorumlar bekliyordum şaşırdım açıkçası :D Gelişimimi takip etmek için tiktok hesabı açmayı düşünüyorum ama eriniyorum.
kompozisyon hatalı ışıklandırma hatalı daha iyi olur referanslı çizim yapın kontrler çok kalın kalem kalınlıklarına dikkat edin onun dışında amatör biri için iyi.
Hmm elime gelen ilk kalemle yaptım. 3b ve 8b olması lazım. Bende o göz de olmadığı için nerede hata olduğunu anlayamıyorum ama zamanla olur herhalde. Deneyeyim.
Bence çok iyi becerin var amatör bu kadar ilerlemen gayet iyi kursta bu becerilere ulaşanlar var. Sen kursa gitmeden bu kadar yaptıysan zamanla nerede yamuk çizdiğini ya da gölgelendirmeyi nasıl yapacağını daha iyi görürsün. Devam çok yeteneklisin. Tebrik ederim 😊🩷