Merhaba uzun zamandır tanıdığım arkadaşımın dün nişanı vardı. bütün günümü ona ayırıp hazırlandım. Nişan sonunda çantamı almak için arkadaşımın bırakmamı söylediği yere eve çıktığımda cüzdanımın kayıp olduğunu gördüm. Nişan sonu olduğu için aileden hariç pek kişi kalmamıştı. Topuklu ayakkabılarla zorlana zorlana birilerine haber vermeye çalıştım. Hiçkimse beni umursamadı. Bende birisi aldırsın artık diye arkadaşıma haber verdim. 6 gün sonra yurt dışına gideceğim. Pasaportum kimliğim her şey cüzdandaydı ve altın rengi altın olmayan bir kolyem vardı. Dolarlarda yanında.. arkadaşımın abisi annesi yengeleri herkes üstüme gelmeye başladı. Nişanı rezil ettiğimi söylediler. sabah aydınlıkta her tarafa bakılıp bulunursa bana haber vereceklerini söylediler. yola çıktım giderken arkadaşımın telefonundan görümcesi beni aradı. Görümcesini 2 hafta öncesine kadar bana karalayan kız benimle konuşmamak için görümcesine beni arattırıp it gibi kaptırdı. arkadaşımı telefona verir misin dediğimde üstünü değiştirdiğini söyledi. ortalığı 56 ettiğimi pasaportumun bulunduğunu ve geri gidip almamı söyleyip suratıma telefonu kapattı. Gece olduğunda arkadaşım bana 'dostum nişanımı rezil etti' diye sitem etti. Ben de görümcesinin benimle muhattap olamayacağını söyledim. Hiçbir şeyden haberi olmadığını söyledi. her şeyi şimdi benden öğrendiğini ve görümcesinin beni aradığında üstünü değiştirdiğini söyledi. Ben de nereden biliyorsun ne zaman aradığını demedimm...
Cüzdanımda her şey tamdı. büyük ihtimalle dolarları nişanda atılan sahte dolar sandılar. sadece altın rengi sahte kolyem yoktu. Arkadaşıma çok kırıldım. Bütün gece ağladım ve onu hayatımdan çıkarttım. Cüzdanımın kaybolmasından beni suçlu çıkarttılar. Erkek tarafına kız tarafında hırsız varmış gibi göstermişim.. Öyle bir şey yokmuş. Kolyenin kaybolmasına yorumları da 'çocuklar alıp oynamış sonra bir kenara atmıştırr...' abartıyor muyum bilmiyorum. ne yapmalıyım.
Cüzdanımda her şey tamdı. büyük ihtimalle dolarları nişanda atılan sahte dolar sandılar. sadece altın rengi sahte kolyem yoktu. Arkadaşıma çok kırıldım. Bütün gece ağladım ve onu hayatımdan çıkarttım. Cüzdanımın kaybolmasından beni suçlu çıkarttılar. Erkek tarafına kız tarafında hırsız varmış gibi göstermişim.. Öyle bir şey yokmuş. Kolyenin kaybolmasına yorumları da 'çocuklar alıp oynamış sonra bir kenara atmıştırr...' abartıyor muyum bilmiyorum. ne yapmalıyım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer