Arkadaşım bana kırgın sanırım?

En yakın arkadaşlarımdan birisi doğum yaptı 1 ay önce, onun için doğumun olacağı gün yıllık iznimden izin kullandım full ordaydım, ertesi gün de hastaneye gittim, doğumdan önceki gün hastane süslemesine gittim vs ona elimden geldiğince destek oldum. Hamilelik son aylarda hep onun evine gidiyordum, o başka arkadaşıyla cafede bulusuyodu nadir de olsa ama ben yorulmasın bir şey olmasın diye canı ne çekiyosa soruyodum evine gidiyodum. Doğumdan 1 ay geçti ama ben gidemedim, ders çalışma vs derken. (hem okuyorum hem çalışıyorum.) Ablamla o arkadaşımı da arkadaş yaptım, ablam ben de bebeği ziyarete gelicem dediği için onun iş saatlerini ayarlamaya çalışmak gerekiyordu, geçen hafta sonu gripti gidemedik, pazartesi sevgilimle bulustum, bugün de bulusacağım, arkadaşıma bunu söyledim bana laf soktu bana gelme tabi falan diye, ben de senin evin ters dedim ama sanırım alındı. Hafta arası onun evine gidersem eve gitmem geç olur diye açıkçası istemiyorum, ailemi de huzursuz etmeye gerek yok. (işten çıkışım 18.30, sevgilimle bulusunca 9 da kalkıyorum ama onun evine gitsem eve gidişim 22-22.30 olur) ya aslında ikisinin mesafesi aynı gibi ama yol ters gibi geliyo bana, o da alındı, sevgilimle böyle bulusup onu görmeye gitmedim diye. Arkadaşlık ilişkilerimde hep ben fedakarlık yapmaya çalışırım (hamile değilken eşi izin vermese veya başka bir şey olsa ben onun oldugu tarafa giderdim) Bilmiyorum ben de biraz yoruldum galiba. Ne yapmalıyım

Arkadaşım bana kırgın sanırım?