Ben geçen seneden beri bir çocuğu seviyorum ailesi de beni seviyor. Çocukla henüz tanismadik. Arkadaşım ise vazgeç diyor. Çocuğa sosyal medyadan istek atmak dışında hiçbir şey yapmadım buna rağmen anlamıştır senin onun sevdiğini diyor. Ailesi seni beğense bile o başkasını bulur evlenir diyor. Çocuğu tanimamasına rağmen hiç gözüm tutmadı diyor. Sürekli negatif konuşuyor. 2 hafta önce yazdı cevap verdim görüldü atmış doğum günümü de kutlamadı. Sizce bu arkadaşlığı devam ettirmeli miyim? Ortada hiçbir şey yokken saçma sapan konuşup beni panikletiyor
Arkadaşıma çok kızgınım?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu benim eski arkadaşlarıma benziyor seni epey kıskanıyor mutlu olmanı istemiyor yoluna hep engeller koyacaktır. Bu saçma negatifliğinden sıkıldım uzak dur de. Kötü biri olsa uyarsın daha tanımadan neden böyle? Bir istekle kimse de anlamaz. Hayatında bu tarz insanları barındırmamalısın
Zaten konuşmuyorum artık ya. Çocuk twittera sevgilim yok yazmış hala daha hayatında biri vardır diyor.
Belli değil mi fesat.. sende git mutlu ol cocukla kudursun
Henüz tanismadik çocukla. Annesi beni seviyor gelin olarak istiyor dedim diye ses atmış yok başkasını bulur o benim arkadaşımın annesi başkasını bulmuştu ama o başkasıyla evlendi cart curt neler neler dedi
E tamam dedim ya
Belli kizin amaci sende tanış iste
Şimdi tanisamayiz çocuk askerde ben de üniversite okuyorum. Annesi okul ne zaman bitiyor diye sordu yazın düğünde. Muhtemelen okulu bekliyorlar. Arkadaşım ise başkasını bulup diyor. Askerde bulur birini bakti kafalar uyuşuyor devam eder diyor. Askerde alayı erkek nasıl bulsun diyorum yok
Ben seni anlamadım. Söylediklerim açik kız kiskaniyor kotulugunu istiyor sem hala muabbet ediyorsun ne diyelim li
2 haftadır konuşmuyorum artık konuşsam bile bu çocuğu anlatmam. Çocukla daha yüz yüze tanismadan onun yüzünden kafamda türlü çeşit senaryolar kurdum. Panik atak var zaten ya anladiysa onu sevdiğimi diye panik oldum geçen sene hep. Bu çocuk 29 yaşından önce evlenmez diyor. Ailesi beni seviyor deyince kaptirdin kendini diyor. Annesi açık açık yakistirdi bizi, ben uydurmadim ki bunlari
Iyi niyetli bi 'arkadaş'a benzemiyor:)
Ben ne dersem tam tersini söylüyor tersine tersine bıçak çalıyor
O kisiyle arana mesafe koyman iyi gelecektir sana.
Koydum bile 🤗
Arkadaşın kız mı erkek mi?
Kız ama sevgilisi var sevdiğim çocuktan da 4 yaş büyük ona aşık olamax
Yoo aşık olsa “bu çocukla ol” derdi zaten. Eğer kızsa ya sana başkasını düşünüyor ya da senin başı boş olup kendisinden soğumamanı istiyor.
Bi ara iş yerimden birini bulayım sana dedi. Ama bilmiyorum ya.
Dediğim gibi ya başkasını bulma peşin de ya da her daim ona arkadaş olabil diye boş bırakma peşinde. Ama o arkadaşın toksik bir arkadaş haberin olsun.
Tabiki artık konuşmuyorum
Muhtemelen aynı çocuğu seviyorsunuz
Kız başkasıyla sevgili onunla evlenmek istiyor
O zaman seni kıskanıyor bilemedim yani normal arkadaş destekler. çokta umutlanma sonra üzülürsün diye mi düşünüyor acaba
Ya tabiki umutlanmiyorum hatta hep derim kendime başkasını bulabilir diye. Benim kızdığım nokta sürekli dengesiz konuşuyor. Mesela çocuğa sadece istek attım sosyal medyada. Diyor ki senin onu sevdiğini anlamıştır, bi de diyor ki seni tanımıyor bile. Ne dediği belli degil